Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што се замислува тој Ејупи па и КОстенцовски...двајцата беа дрва и оправдано ги извади,овој нешто како ѕвезда во тимот го фрла дресот и пцуе,жално е ова тренерот кажува кој ќе игра и колку ќе игра,треба казна а не уште да се курчи,се виде дека новиот тренер го има кренато нивото на играта и резултатот беше очигледен,да не беше сељакот судија ќе победевме зашто и заслуживме,затоа казни за Ејупи и Костенцовски и да остане Џони :olee:

Gabe e se nemozes da gi kaznuvas koa ne im davas plata ednostvno nema nekakov pravilnik za kazna koa ne im islpakas plata, mn me iznervira nivnata reakcija uste pa ke pcujat c c c, koj kur se tie da pcujat trener koj isto taka ne zima pari, tuku toa e HRANI KUCE DA TE LAE

Каква прва лига имаме еј боље од англиската.Него имам јас идеја кога веке го направија стадионот за џабе да го затворат од надвор и сала да го направат зашто и онака македонска фудбалска лига не постои....салата може да се вика Вардар во спомен на фудбалскиот клуб бидејки мене ми изгледа дека се ке згасне.

ептен револт има во постов.....................

И Џони најверојатно се премислил затоа што одново ги води тренинзите :smir:
Притоа првиот тим бил надополнет со уште неколку младински играчи:wink:

И дали знае некој кај можам да ја најдам песната (химната) на Вардар од Цеки што ја напиша, ама подолгата верзија:toe:

И Џони најверојатно се премислил затоа што одново ги води тренинзите :smir:
Притоа првиот тим бил надополнет со уште неколку младински играчи:wink:

И дали знае некој кај можам да ја најдам песната (химната) на Вардар од Цеки што ја напиша, ама подолгата верзија:toe:
јас ја имам во моб ке ти ја пратам пиши ми на профил и остај мсн ако сакаш

јас ја имам во моб ке ти ја пратам пиши ми на профил и остај мсн ако сакаш
Eве ќе пишам овде. Значи јас ја имам на моб оваа верзија, ама има и една подолга што ја пуштаат на утакмици. Е за таа прашувам:wink:
Кој ја има нека пише по пп:smir:

Епа ништо јас мислев за оваа верзија дека ја бараш,иначе слушанв дека на вардар им рекле дека нема да им дадат пари до полу сезона.

Епа ништо јас мислев за оваа верзија дека ја бараш,иначе слушанв дека на вардар им рекле дека нема да им дадат пари до полу сезона.

кажано беше пред некое време нема пари и готово а играчите ке играат до крај на есенскиот за понатаму ке видиме

еден натпревар суспензија за музафер ејупи

Да се потсетиме на едни поубави времиња за Вардар
13933_103456813007467_1000002944683.jpg

Екипата на Вардар која на 11.08.1991 го совлада тогашниот европски првак Звезда со 1-0 (Бабунски од пенал). Воедно многу значаен натпревар и за мене лично затоа што за прв пат го имам гледано Вардар на Градски

Да се потсетиме на едни поубави времиња за Вардар
13933_103456813007467_1000002944683.jpg

Екипата на Вардар која на 11.08.1991 го совлада тогашниот европски првак Звезда со 1-0 (Бабунски од пенал). Воедно многу значаен натпревар и за мене лично затоа што за прв пат го имам гледано Вардар на Градски
13933_103456813007467_1000002944-1.jpg

На шпанската серија и нема крај но се надевам дека ке заврши со среќен крај.
Иначе компанијата која сака да влезе во вардар се вика феникс спорт која е од сион

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom