Mozis da mislis sto sakas za nego,mozi isto i mislime,ama vizija kako nego retko.Prav vizioner.sto se odnesuva do vrakjanje na politicka scena na ljubco georgievski e iluzorno da se zboruva, negoviot obid so vmro np svedoci sme kaj dotera. nema kredibilitet voopsto za da pomisli na takvo nesto.negovoto ime ke bide sinonim za zal od poveketo sinonimi za moderno predavstvo na makedonija.
nitu e vizioner, nitu golem politicar kako sto nekoi sakaat da go prikazat a se palat na takanarecenite dueli demek koi bile jaki a se sveduvaa ti si sizofren,,,,e ne ti si pijanica,,,,ednostavno neli toj e predavnik i kriminalec vo najmala raka ili ako analiziram podobro toj e idealnata polovina koja dodadena na drugata destruktivna brankova polovina e generatorot na nasata sostojba koja nie uste dolgo vreme ke ja isplakjame.
Добивал визии како баба Ванѓа?Да можеби е Љубчо предавник за многу луѓе во модерново време но исто така е и голем визионер за Македонија како што кажа до сега така и е и така ќе биде.
Србо, тоа е вистина. Без Љубчо Георгоевски и ВМРО-ДПМНЕ тогаш, не се знаеше колку Македонци ке изгинеа како топовски месо за потребите на Србија во нивниот територијален спор со Хрватите и Босанците.Опаа...Канзурко е ироничен...
...Дедо ми е загинат од српска пушка.. иста катара се со вас...бугарите...Штетници сте бре, штетници...Никој не го оспори тоа за Љубчо...А сегашноста бе Канзур?? На некое гласачко место во Бугарија? И 90 годишњак ќе речи порано бев млад ама сега остарел..Остај ти тоа порано...Сегашноста гледај јаСрбо, тоа е вистина. Без Љубчо Георгоевски и ВМРО-ДПМНЕ тогаш, не се знаеше колку Македонци ке изгинеа како топовски месо за потребите на Србија во нивниот територијален спор со Хрватите и Босанците.
Србо, вака сега. Идејата на МилошевиЌ е била да преку неговите слуги во Македониај ( презентирани преку челните леѓе од македонската левица и тајните служби), да ја економски уништат Македонија и така полесно политички ја ја изменаџираат. Не го оправдувам Љ. Георгиевски за многу работи, пред се за корупцијата во негово време, но тоа го правеа сите други и тоа во поизразена форма. Досега никој не кажа дека СДСМ треба да се забрани заради штетата која ја направи на Македонија на економски и национален план....Дедо ми е загинат од српска пушка.. иста катара се со вас...бугарите...Штетници сте бре, штетници...Никој не го оспори тоа за Љубчо...А сегашноста бе Канзур?? На некое гласачко место во Бугарија? И 90 годишњак ќе речи порано бев млад ама сега остарел..Остај ти тоа порано...Сегашноста гледај ја
Дали Љубчо ке се врати политички во Македонија, зависи само од него. А, ако е за таму каде го праќаш ( Бардовце) тогаш каде ке одиш ти и пола Македонија која го избра 1998 година за Премиер. Дали и тие пола Македонци ке ги пратш во Брадовце? А, терминот татар наменет за Бугарите е измислен од српските служби а ширен од србоманите и Србите во Македонија.ЉуБчо треба да се врати во политиката како кандидат за претседател на затвореното оделение на Бардовци.За подпретседател да си го земе татарскиов чергар Христо.
Ајде, дојде време за вистини. За тебе и за другите кои мислат еднонасочно. Пред 1998 година бев член на Централен Комитет на ВМРО-ДПМНЕ. После неколку месеци, по победата на парламентарните избори 1998 година, поради некои неправди во ВМРО-ДПМНЕ го кренав гласот со група други членови- од принципиелни причини. Љубчо Георгиевски, како тогашен Претседател на ВМРО-ДПМНе, со негов потпис ме исклучи од партијата. Толку од мене за “ љубов“ кон Љ.Г. Но, од вистината нема бегање. Тасот на вистината никогаш не тежи 100% само на една страна.Kanzur bre....snema pari pa pak ti treba Lj.G. nazad?