Татко му судел на синот

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Веб-сајт
radical.blog.com.mk
Каков преседан. КФМ направи таков пропуст, дозволувајќи таткото ДИКовски, да суди на синот ДИКовски кој игра во Торус. По статут, правилник или којзнае си што, не е дозволено судија да биде делегиран на натпревар во кој учествува некој негов близок роднина. Изгледа КФМ мислеле дека син не е близок роднина.

Друг случај на пропуст е тоа што Милоевиќ му е кум на Тони М. Симиќ, и незнам каква е таа коинциденција, но на секое дерби кое го игра Работнички, Милоевиќ е во тројката што суди.

Каков преседан. КФМ направи таков пропуст, дозволувајќи таткото ДИКовски, да суди на синот ДИКовски кој игра во Торус. По статут, правилник или којзнае си што, не е дозволено судија да биде делегиран на натпревар во кој учествува некој негов близок роднина. Изгледа КФМ мислеле дека син не е близок роднина.

Друг случај на пропуст е тоа што Милоевиќ му е кум на Тони М. Симиќ, и незнам каква е таа коинциденција, но на секое дерби кое го игра Работнички, Милоевиќ е во тројката што суди.
КФМ И СЕ Е МОЖНО :nesum::vozbud:

И во Фудбалското првенство иста ситуација е....

Судија му судеше на неговиот роден брат. При резултат 1-1 при крај на натпреварот судијата му го поништи голот на неговиот брат...а голот беше регуларен. :nesvest:

При резултат 1-1 при крај на натпреварот судијата му го поништи голот на неговиот брат...

Така нешто.. резултатот беше 3:3, а голот го постигна Христијан Кировски во 92рата минута. Ама брат му дигна знаменце за офсајт :nesvest: :pos2:

Така нешто.. резултатот беше 3:3, а голот го постигна Христијан Кировски во 92рата минута. Ама брат му дигна знаменце за офсајт :nesvest: :pos2:
На мене така да ми направи БРАТ МИ,ајде да било офсајд ама да не е офсајд а да го крене знаменцето ќе го кренам во воздух:pos2::pos2::pos2:

На мене така да ми направи БРАТ МИ,ајде да било офсајд ама да не е офсајд а да го крене знаменцето ќе го кренам во воздух:pos2::pos2::pos2:

Не го знаеш Кировски стариот :)

Победиле ли Торус барем?

За фудало да ви кажам оти голо беше нерегулаер т.е офсајд имаше изјава и од Христијан Кировски кој го даде голо,а брат му Марјан Кировски го поништи и изјави дека брат му е во право по прегледувањето на снимката како што знам

Во цела држава е така. Глава сечам ако има едно училиште во земјава каде што мајката/таткото не му предаваат на детето и една спортска лига каде што мајката/таткото не му судат на детето.
Како спортист јас сум веќе навикната да гледам вакви работи. Лично мене ме има дисквалификувано еден за да може ќерка му да победи.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom