Кој ќе биде шампион во македонската лига 2009/2010?

• Креатор на темата Креатор на темата FuckYouAll
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во домашното првенство оваа година?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Sedi be ne se forsirajte i vie :))) Posle utakmicta Feni-Osiguranje, sakam Osiguranje da osvoi, Feni gi zamrazev nekako radi toj Life CIGANOT i plus so sudiite sto im pomognaa

Шо бе да не се форсираме,во мак кошарката се се менува за еден миг.Ако донесеме засилувања зошто да не идеме на титулата.

А што направи Лајф,им ја зема топката и закуца.Тоа не е ферски???
Па тогаш зошто ВО правеше лични на 30 сек до крај кога веќе се знаеше победникот

Шо бе да не се форсираме,во мак кошарката се се менува за еден миг.Ако донесеме засилувања зошто да не идеме на титулата.

А што направи Лајф,им ја зема топката и закуца.Тоа не е ферски???
Па тогаш зошто ВО правеше лични на 30 сек до крај кога веќе се знаеше победникот
За Лајф е друга прикаската.Човекот се чуствува отфрлен и сакаше да ги придобие симпатиите на публиката а беше видно мотивиран...
Прочитав дека судиите биле накај Фени настроени.Една инфо е доволна.За Фени беа свирнати 8 грешки во чекори...Ако биле накај нас немаше да свирнат повеќе од 2

Иначе за анкетата.Не сме видовити да знаеме кој ќе биде.Важно Фени годинава има мавнато пола милион евра и ако не земат титула срамота е

sampion na parketot neznam koj ke bidi
dodeka na tribina Family aerodrom uste odamna ja osvoija titulata :toe:
respekt za F.A :salut:

За Лајф е друга прикаската.Човекот се чуствува отфрлен и сакаше да ги придобие симпатиите на публиката а беше видно мотивиран...
Прочитав дека судиите биле накај Фени настроени.Една инфо е доволна.За Фени беа свирнати 8 грешки во чекори...Ако биле накај нас немаше да свирнат повеќе од 2

Иначе за анкетата.Не сме видовити да знаеме кој ќе биде.Важно Фени годинава има мавнато пола милион евра и ако не земат титула срамота е

Pa zatoa e i anketa...Nikoj ne ti bara da bides vidovit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom