Кој ќе биде шампион во македонската лига 2009/2010?

• Креатор на темата Креатор на темата FuckYouAll
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во домашното првенство оваа година?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Ма шо прајте бош муабет кога се знае кој че биде шампион ФЕНИ унапред се знае ни лани струмица ја растурифме не па фершпед
ФЕНИ - Работнички 100-92:pos2::pos2::pos2:

Од навивачки аспект АМАК СП.
за дечкото дакар... Струмица не ја растуривте. Растурање е како што ние го растуривме фершпед со 4-1 кога бевме шампиони. Вие едвај 4-3 не тепавте и тоа имавте голема срека последниот напад. :wink:

Шо знам... некако непредвидливо е. Рајковиќ ни е една голема грешка у тимот и мислам дека на Фени му треба поискусен тренер од Рајковиќ. Нема да бидам изненаден доколку Фени не биде шампион ова година, ама никогаш не се знае.

Сепак би рекол Фени Индустри.
п.с. Гоцевски и неговиот преубав нос ќе не спасат:pos2::pos2::vozbud::baeh:

Имате и нова анкета која е подесена баш касно да се затвори :)

Sedi be ne se forsirajte i vie :))) Posle utakmicta Feni-Osiguranje, sakam Osiguranje da osvoi, Feni gi zamrazev nekako radi toj Life CIGANOT i plus so sudiite sto im pomognaa

Sedi be ne se forsirajte i vie :))) Posle utakmicta Feni-Osiguranje, sakam Osiguranje da osvoi, Feni gi zamrazev nekako radi toj Life CIGANOT i plus so sudiite sto im pomognaa
Мислиш на Вардар му помогнаа судиите на првата утакмица а тоа на Лајф беше атракција а кошарката се играе до последната секунда.:smir:
ФЕНИ ИНДУСТРИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom