Интервју со Зоран Тодоровски

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
И тата би сине.

Зошто да се плашиш?
Сите пријавени се вољни за да ја чујат научната вистина тет-а-тет. Шо има тука страшно?:smir:

Зошто да се плашиш?
Сите пријавени се вољни за да ја чујат научната вистина тет-а-тет. Шо има тука страшно?:smir:

се согласувам, ако некој се плаши тоа е Зоки и гмизавците налик на него,

секогаш криејки се зад камерите и дебелите студиски ѕидови... ако толку е уверен во оргиналноста во своите тези и македонштината која со награда ја потврдија гмизавци ко него, не би треабло а и нема зошто да се плаши од жива публика..

ама му стиска куренцето..ние сме за и прашање на време е кога или ке добие покана или ке му чукнеме лично на врата

ако толку е уверен во оргиналноста во своите тези и македонштината која со награда ја потврдија гмизавци ко него, не би треабло а и нема зошто да се плаши од жива публика..

Стварно добра идеја...Јас сум ЗА, во студио да ги ставиме Зоран Тодоровски од една, и Катарџиев и Ристевски од друга страна, па да видиме што имаат да си кажат, од научен аспект.

Стварно добра идеја...Јас сум ЗА, во студио да ги ставиме Зоран Тодоровски од една, и Катарџиев и Ристевски од друга страна, па да видиме што имаат да си кажат, од научен аспект.

кај ке не собере во студио бре??? само прилепчани се доволни за во студио...а другите???

НИКАКО студио....во студио се безбедни и префригани, удобно им е...

ВО СПОРТСКА САЛА !!! со телевизии..но никако во телевизија

кај ке не собере во студио бре??? само прилепчани се доволни за во студио...а другите???

НИКАКО студио....во студио се безбедни и префригани, удобно им е...

ВО СПОРТСКА САЛА !!! со телевизии..но никако во телевизија

Тоа се академици и професори. А не боксери или каратисти. не одат на спаринг туку на научна трибина...

Тоа се академици и професори. А не боксери или каратисти. не одат на спаринг туку на научна трибина...

па научна трибина бре..со сите нишани...не викам футбал да играме...

си има бина си има и трибини..за повеке луге...за разлика од телевзијата која е нечија сопственост ова нема...

батали тука не чита христо..у живо ке ти образложам...

има време до летоска

ајде бе мајмун, ...под еден услов..нареден прес, ти христо и зоки пред полна сала луге, публиката јас ке ја обезбедам...

БИВА ЛИ ???

преку таквото ми е од политички МПО курветини од преку океан да серат што е што не е....ако сте Мажи во лице кажете што е како е...

немој ти мене да ми збориш за национална свест пред втората светска војна..мојата фамилија има дадено луге и пред и после таа ваша војна..секогаш како Македонци..сакаш на гости кај дедо ми..дата на рагање..1931..

Маќедонцки, stara UDBINA shkola koga se nema fakti, zakani.Samo ushte da mozete da apsite kako 1945 kaj ke vi beshe krajot.
Za NACIONALNATA SVEST ti ZBORUVA Akademik Ivan KATARDZIEV, kolku shto chitam toj ti e vo Skopje.Sovetnik e vo Gradskiot SOVET.Ama bidejki e "tvoje gore list-komunjara" i nechepka da gi otkrie istoriskite vistini za onaa shto se sluchilo 1943-1948 koga obedinuvanjeto na Makedonija veke bilo vospostaveno,negovite ANTIMAKEDONSKI istapi za vas se nebitni.Bitno e ne vi chepka vo lichnite pridobivki so koi ste nagradeni od srbokomunistichkiot rezim -chii slugi ste i den deneshen.
ps.se nadevam ke se sretneme i vo zivo.

Хм.. од кај ли ми е познат терминот србокомунисти? ....а да, од источниве ни соседи и нивните инсталации овде:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom