SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Sram da vi e ako ne me pokanite :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тата би сине.
Изплашихме се.Толкоз много јунаци на едно место:pos2:
Зошто да се плашиш?
Сите пријавени се вољни за да ја чујат научната вистина тет-а-тет. Шо има тука страшно?:smir:
ако толку е уверен во оргиналноста во своите тези и македонштината која со награда ја потврдија гмизавци ко него, не би треабло а и нема зошто да се плаши од жива публика..
Стварно добра идеја...Јас сум ЗА, во студио да ги ставиме Зоран Тодоровски од една, и Катарџиев и Ристевски од друга страна, па да видиме што имаат да си кажат, од научен аспект.
кај ке не собере во студио бре??? само прилепчани се доволни за во студио...а другите???
НИКАКО студио....во студио се безбедни и префригани, удобно им е...
ВО СПОРТСКА САЛА !!! со телевизии..но никако во телевизија
Тоа се академици и професори. А не боксери или каратисти. не одат на спаринг туку на научна трибина...
ајде бе мајмун, ...под еден услов..нареден прес, ти христо и зоки пред полна сала луге, публиката јас ке ја обезбедам...
БИВА ЛИ ???
преку таквото ми е од политички МПО курветини од преку океан да серат што е што не е....ако сте Мажи во лице кажете што е како е...
немој ти мене да ми збориш за национална свест пред втората светска војна..мојата фамилија има дадено луге и пред и после таа ваша војна..секогаш како Македонци..сакаш на гости кај дедо ми..дата на рагање..1931..