Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
rabotnicki iako e prv na tabela mislam deka ke izgubi od vardar moj tip vardar 3-1 rabotnicki

Вардар не им даде гол на Победа и Металург, па уште три гола на Работнички кога играчите тренираат на ливада, чекаат исплата на плати, и една огромна неизвесност околу новиот финансиер...сето тоа е доволно песимистички да гледам на следниот дуел. Потајно мора да се надеваш на победа ама мора реално да ги гледаш работите како стојат

У недела идам да го гледам мојот омилен тим. И да изгуби сто - нула, не ми пречи. Тие момци играат со срце, го докажаа многу пати тоа до сега. Земчо, повторуваме? Ветувам нема да го пцујам многу судијата овој пат, и обично не праам такви работи, ама минатиот пут ептен ме спизде тој. :)

У недела идам да го гледам мојот омилен тим. И да изгуби сто - нула, не ми пречи. Тие момци играат со срце, го докажаа многу пати тоа до сега. Земчо, повторуваме? Ветувам нема да го пцујам многу судијата овој пат, и обично не праам такви работи, ама минатиот пут ептен ме спизде тој. :)
Заслужуваше да биде пцуен минатиот пат :):)
И се согласувам дека момците играат со срце и ја заслужуваат нашата поддршка. АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕ, ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ, ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ете го Пеев зашо е патарушка и никад играч нема да биде маме му е*ам ја негово. Три на еден и он ја губи, све по список да му е*ам, ми ја крена и температурата и живците педерче едно дебилно, и не заслужуе плата да земе, кој го чува у екипа све му е*ам. :nerv:

Епа не можам бе ваков пораз да трпам, не можам, ми се пцуе и ми се повраќа истовремено коа гледам...

1:2 :toe:
Дечкиве се херои бе. Мора оваа генерација да ја запамтиме. Не по резултатите туку по желбата за играње.
Едвај чекам да се среди Вардар.

:(:(
Еден другар го сретнав пред малце ми вика виде 1-1 ја се израдував си викам бод бод подобро него пораз кога дојдов дома се радувам на бодот јас и од дома ми викаат 1-2 заврши :( ај се надевам на подобри времиња... иначе како беше состојбата колку Комити имаше? добро навивање?можам да замислам голот кога го дале што било на трибина:vozbud:

:(:(
Еден другар го сретнав пред малце ми вика виде 1-1 ја се израдував си викам бод бод подобро него пораз кога дојдов дома се радувам на бодот јас и од дома ми викаат 1-2 заврши :( ај се надевам на подобри времиња... иначе како беше состојбата колку Комити имаше? добро навивање?можам да замислам голот кога го дале што било на трибина:vozbud:

Колку што можев да видам на ТВ, имаше 50тина комити.
А на трибина вкупно 100тина гледачи.

Se e toa ubavo za igranjeto so srce ali im fali sepak uste malce iskustvo vtoriot gol so go primi vardar neznam sto da kazam ednostavno mi idese na teren da vlezam i belja da napraam, ali toa e toa ideme dalje ucime od greskite

Жална посетеност 100 гледачи ццц ако не земат до нова година спонзор Вардар тешко да опстанат вака :(

Честитки до момците, демонстрираа и желба и мотив за надигрување и најмногу од се им покажаа на своите колеги од спротивната страна (кои безмалку сите се наши поранешни фудбалери) како се игра за црвено-црната боја гордо достоинствено и со срце.
Ќе бидам тенденциозен и нескромен и ќе кажам дека ги заслуживме сите 3 бода од едноставна причина што во поголемиот дел од натпреварот дури и повеќе од рамноправно им париравме на сите делови од теренот. Знаевме што сакаме и имавме контрола како над играта така и над резултатот, ама ете...една случајна топка и една некоординирана интервенција на потесната одбрана доведоа до тоа да се случи пресврт и да му ги поклониме бодовите на противникот!
А овие 3 бода ќе значеа навистина многу, ќе не издигнеа на побезбедна бодовна разлика од опасната зона и што е најбитно ќе влееа победничка атмосвера и далеку поголема самодоверба во нашите редови. Вака останува грчевито да се бориме до самиот крај за избегнување на најлошото.
П.С. РЕСПЕКТ за Вандаир, можеби го носи дресот на Работнички само колку за да си обезбеди пристојна егзистенција ама покажа дека е вардарец во срцето. Не сакам да кажам дека попушташе ама знам дека вакви идеални прилики какви што имаше денска, во вардаровиот дрес му беа чиста рутина!!!

Штета што изгубивме толку несреќни голови одамна не сме примиле:tapp::tapp:
Кога неиде стварно неиде. Сепак верувам во нашите млади играчи и мислам дека уште сме далеку од втората лига:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom