Уапсен Бајруш Сејдиу!

Член од
23 октомври 2008
Мислења
137
Поени од реакции
9
катастрофа, еднаш се заебав купив марлборо на пазар, аромата им ја додале со некој парфем, ужас

Член од
24 октомври 2008
Мислења
10
Поени од реакции
1
abe moze li kaurin da me narece Albanec ja ja njega kaurin ne,,,, i nekojsi gemizija "dont mess with lions"... covece pa to ti bea nevini i ne naoruzani civili,,, ebati lavovi i macki. samo molim vas bez nacionalizam..
hehehe. inace ja sam od kumanovo,,, poznavam ga bajrusa licno,,, i veruj dek on ke iskaca..dali e u red ili ne ..to e druga rabota,,, bitno e dek ke iskaca.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Bajrush netreba da "propee" vo opshto.Prashanje e do kade smee da odi vlasta.
Do mezanin....nagore ne e mozno... :)......za nekoj pooodolg period....

Ќе пробам да ви нацртам нешто низ пример.

......................................е жив и здрав и дека избегал за една земја.

Луѓе што знаат рекоа дека америте биле коске љути заради доларите и тревелс чековите.
И затоа притиснале директно премиерот да издаде наредба и со акција на Софијската полиција во макс. тајност да извршат упад и да ја затворат печатницата.

Паралела ... може да си направите или треба да цртам уште? :wink: :toe:
crtaj be...ovoj narod nema fantazija....

abe moze li kaurin da me narece Albanec ja ja njega kaurin ne,,,, i nekojsi gemizija "dont mess with lions"... covece pa to ti bea nevini i ne naoruzani civili,,, ebati lavovi i macki. samo molim vas bez nacionalizam..
hehehe. inace ja sam od kumanovo,,, poznavam ga bajrusa licno,,, i veruj dek on ke iskaca..dali e u red ili ne ..to e druga rabota,,, bitno e dek ke iskaca.
na mala ili na GOOLEMA vrata???? prasanje e sega :)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Луѓе што знаат рекоа дека америте биле коске љути заради доларите и тревелс чековите.
И затоа притиснале директно премиерот да издаде наредба и со акција на Софијската полиција во макс. тајност да извршат упад и да ја затворат печатницата.

Паралела ... може да си направите или треба да цртам уште? :wink: :toe:
Well, well :wink:. Kako i pretpostavuvav mu zastanal na zulj na nekogo od pogolemite (ili epten golemite) i go stavile na spisok za otstrel.

Sega ili totalno ke go trgnat od "biznis" ili ke mora povremeno i po nivno oro da igra. Vtorovo e mnogu poverojatno i pokorisno za dvete strani.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
За овој ќе направат исто како и за Красничи,ќе поседе во затвор некој ден,ќе плати 500000 евра и крај...Колку ги има такви како него...Во затворите нема да има место да се соберат

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
За овој ќе направат исто како и за Красничи,ќе поседе во затвор некој ден,ќе плати 500000 евра и крај...Колку ги има такви како него...Во затворите нема да има место да се соберат
Такви како него, со приватни фабрики за цигари, јавно покажани на телевизија?! Такви како него со 15 тона тутун во залихи и Мечка од пола милион евра пред врата? И сето тоа gone public?

Е, не може да промакне некој ваков.
Ако им било за рекет или други интереси, немало да го апсат воопшто.

Некој ќе црнчи за 250 евра, некој ќе дила за милиони, па уше и да биде помилуван? Мада, со нас се е можно....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Такви како него, со приватни фабрики за цигари, јавно покажани на телевизија?! Такви како него со 15 тона тутун во залихи и Мечка од пола милион евра пред врата? И сето тоа gone public?

Некој ќе црнчи за 250 евра, некој ќе дила за милиони, па уше и да биде помилуван? Мада, со нас се е можно....
Епа тоа сакав да го кажам(дека се е можно),некоја паричка во џеб на 5-6 луѓе и работата е завршена :) Ако тоа не беше можно,како Красничи со години беше "шериф" и никој ништо не презема?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
катастрофа, еднаш се заебав купив марлборо на пазар, аромата им ја додале со некој парфем, ужас
Tobacco да не бил “парфемот“?

Па можеш да му викаш “ѓаур“,само така е по турски,не знам дали ти се “свиџа“?Ќе искача велиш Бајруш,и јас си велам дека ќе искача заедно со Легија,другарче негово од Србица.

Well, well :wink:. Kako i pretpostavuvav mu zastanal na zulj na nekogo od pogolemite (ili epten golemite) i go stavile na spisok za otstrel.
Sega ili totalno ke go trgnat od "biznis" ili ke mora povremeno i po nivno oro da igra. Vtorovo e mnogu poverojatno i pokorisno za dvete strani.
Слаб квалитет му била последната пратка за Бугарија,инаку немаше да го допрат.

Нема да биде бе помилуван,иде Саво Коцарев бара игла во пластот сено,овие не можат да ја најдат и поради недостиг на докази по некои од обвиненијата го пуштаат за 30-40 години.:toe:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
УАПСЕН БАЈРУШ СЕЈДИУ, СОПСТВЕНИКОТ НА ФК МИЛАНО
Вечерва во Куманово е упасен Бајруш Сејдиу, сопственик на повеќе фирми од Куманово и на фудбалскиот клуб Милано.

Сител дознава дека Бајруш Сејдиу имал информации за акцијата на полицијата, што ја добил во последен момент. Сејдиу потоа се упатил кон граничниот премин Блаце со намера да пребега на Косово. На граничниот премин полицијата го стигнала, но Сејдиу со автомобилоот успеал да избега преку границата. На косовска страна е запрен и вратен назад, а потоа и предаден на македонската полиција на самиот граничен премин.

Биле претресени 14 објекти, а уапсени се и 12 други лица.

Сејдиу е уапсен за финансиски криминал, шверц со цигари и нелегални зделки со лица од Косово.

Prezemeno od TV Sitel.

Za onie koi ne go znaat, ovoj e tipot sto go kupi Mercedes-ot SLR za 550000e pred nekoja sedmica.
Еден од многутемина кои треба да се затворат. Мора од некаде да се почне, ама мислам најдобро е од најкрупните, ама мислам дека не е овој од тие.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Еден од многутемина кои треба да се затворат. Мора од некаде да се почне, ама мислам најдобро е од најкрупните, ама мислам дека не е овој од тие.
Pa normalno deka ne e :wink:.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Vaznoto vo celava situacija e kade ke go smestat ako go obvinat . Ako toa bide vo Idrizovo bice veselo, tamu momentalno si uziva eden drug mnoooooogu pogolem boss, mozebi najgolemiot od balkanskite prostori. :):):):):)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Vaznoto vo celava situacija e kade ke go smestat ako go obvinat . Ako toa bide vo Idrizovo bice veselo, tamu momentalno si uziva eden drug mnoooooogu pogolem boss, mozebi najgolemiot od balkanskite prostori. :):):):):)
Може и на Косово кај шурата Тачи,како заштитна мерка од “беса“.:toe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Мило Ѓукановиќ е во Идризово?! Сереш!:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom