- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 9
I Marlboro i West ima nemoj da zaboravish
Do mezanin....nagore ne e mozno... ......za nekoj pooodolg period....Bajrush netreba da "propee" vo opshto.Prashanje e do kade smee da odi vlasta.
crtaj be...ovoj narod nema fantazija....Ќе пробам да ви нацртам нешто низ пример.
......................................е жив и здрав и дека избегал за една земја.
Луѓе што знаат рекоа дека америте биле коске љути заради доларите и тревелс чековите.
И затоа притиснале директно премиерот да издаде наредба и со акција на Софијската полиција во макс. тајност да извршат упад и да ја затворат печатницата.
Паралела ... може да си направите или треба да цртам уште? :wink:
na mala ili na GOOLEMA vrata???? prasanje e segaabe moze li kaurin da me narece Albanec ja ja njega kaurin ne,,,, i nekojsi gemizija "dont mess with lions"... covece pa to ti bea nevini i ne naoruzani civili,,, ebati lavovi i macki. samo molim vas bez nacionalizam..
hehehe. inace ja sam od kumanovo,,, poznavam ga bajrusa licno,,, i veruj dek on ke iskaca..dali e u red ili ne ..to e druga rabota,,, bitno e dek ke iskaca.
Well, well :wink:. Kako i pretpostavuvav mu zastanal na zulj na nekogo od pogolemite (ili epten golemite) i go stavile na spisok za otstrel.Луѓе што знаат рекоа дека америте биле коске љути заради доларите и тревелс чековите.
И затоа притиснале директно премиерот да издаде наредба и со акција на Софијската полиција во макс. тајност да извршат упад и да ја затворат печатницата.
Паралела ... може да си направите или треба да цртам уште? :wink:
Такви како него, со приватни фабрики за цигари, јавно покажани на телевизија?! Такви како него со 15 тона тутун во залихи и Мечка од пола милион евра пред врата? И сето тоа gone public?За овој ќе направат исто како и за Красничи,ќе поседе во затвор некој ден,ќе плати 500000 евра и крај...Колку ги има такви како него...Во затворите нема да има место да се соберат
Епа тоа сакав да го кажам(дека се е можно),некоја паричка во џеб на 5-6 луѓе и работата е завршена Ако тоа не беше можно,како Красничи со години беше "шериф" и никој ништо не презема?Такви како него, со приватни фабрики за цигари, јавно покажани на телевизија?! Такви како него со 15 тона тутун во залихи и Мечка од пола милион евра пред врата? И сето тоа gone public?
Е, не може да промакне некој ваков.
Ако им било за рекет или други интереси, немало да го апсат воопшто.
Некој ќе црнчи за 250 евра, некој ќе дила за милиони, па уше и да биде помилуван? Мада, со нас се е можно....
Tobacco да не бил “парфемот“?катастрофа, еднаш се заебав купив марлборо на пазар, аромата им ја додале со некој парфем, ужас
Па можеш да му викаш “ѓаур“,само така е по турски,не знам дали ти се “свиџа“?Ќе искача велиш Бајруш,и јас си велам дека ќе искача заедно со Легија,другарче негово од Србица.abe moze li kaurin da me narece Albanec ja ja njega kaurin ne,,,, i nekojsi gemizija "dont mess with lions"... covece pa to ti bea nevini i ne naoruzani civili,,, ebati lavovi i macki. samo molim vas bez nacionalizam..
hehehe. inace ja sam od kumanovo,,, poznavam ga bajrusa licno,,, i veruj dek on ke iskaca..dali e u red ili ne ..to e druga rabota,,, bitno e dek ke iskaca.
Слаб квалитет му била последната пратка за Бугарија,инаку немаше да го допрат.Well, well :wink:. Kako i pretpostavuvav mu zastanal na zulj na nekogo od pogolemite (ili epten golemite) i go stavile na spisok za otstrel.
Sega ili totalno ke go trgnat od "biznis" ili ke mora povremeno i po nivno oro da igra. Vtorovo e mnogu poverojatno i pokorisno za dvete strani.
Нема да биде бе помилуван,иде Саво Коцарев бара игла во пластот сено,овие не можат да ја најдат и поради недостиг на докази по некои од обвиненијата го пуштаат за 30-40 години.Такви како него, со приватни фабрики за цигари, јавно покажани на телевизија?! Такви како него со 15 тона тутун во залихи и Мечка од пола милион евра пред врата? И сето тоа gone public?
Е, не може да промакне некој ваков.
Ако им било за рекет или други интереси, немало да го апсат воопшто.
Некој ќе црнчи за 250 евра, некој ќе дила за милиони, па уше и да биде помилуван? Мада, со нас се е можно....
Еден од многутемина кои треба да се затворат. Мора од некаде да се почне, ама мислам најдобро е од најкрупните, ама мислам дека не е овој од тие.УАПСЕН БАЈРУШ СЕЈДИУ, СОПСТВЕНИКОТ НА ФК МИЛАНО
Вечерва во Куманово е упасен Бајруш Сејдиу, сопственик на повеќе фирми од Куманово и на фудбалскиот клуб Милано.
Сител дознава дека Бајруш Сејдиу имал информации за акцијата на полицијата, што ја добил во последен момент. Сејдиу потоа се упатил кон граничниот премин Блаце со намера да пребега на Косово. На граничниот премин полицијата го стигнала, но Сејдиу со автомобилоот успеал да избега преку границата. На косовска страна е запрен и вратен назад, а потоа и предаден на македонската полиција на самиот граничен премин.
Биле претресени 14 објекти, а уапсени се и 12 други лица.
Сејдиу е уапсен за финансиски криминал, шверц со цигари и нелегални зделки со лица од Косово.
Prezemeno od TV Sitel.
Za onie koi ne go znaat, ovoj e tipot sto go kupi Mercedes-ot SLR za 550000e pred nekoja sedmica.
Pa normalno deka ne e :wink:.Еден од многутемина кои треба да се затворат. Мора од некаде да се почне, ама мислам најдобро е од најкрупните, ама мислам дека не е овој од тие.
Може и на Косово кај шурата Тачи,како заштитна мерка од “беса“.Vaznoto vo celava situacija e kade ke go smestat ako go obvinat . Ako toa bide vo Idrizovo bice veselo, tamu momentalno si uziva eden drug mnoooooogu pogolem boss, mozebi najgolemiot od balkanskite prostori.
Мило Ѓукановиќ е во Идризово?! Сереш!Vaznoto vo celava situacija e kade ke go smestat ako go obvinat . Ako toa bide vo Idrizovo bice veselo, tamu momentalno si uziva eden drug mnoooooogu pogolem boss, mozebi najgolemiot od balkanskite prostori.