Слаткар(истика)

COMPTON

REAL MOTHERFUCKING G
Член од
28 март 2010
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ја нигде не ја гледам симбиозата помеѓу артистот навлечен на евтина дрога и хип хоп културата ... каква Хип Хоп Револуција направил он не ми е јасно ... Се палат на него малолетнички , средношколки кои се желни за 5 мин слава , сељаци , фејкери кои сметаат дека хард кор преставува пцуење на секој втор збор , второоделенци од провинција итн. итн.итн . Поради ваквите лигуши неможе да се докаже застапеноста на хип хоп културата у МакедонијА ! Постојат многу многу момци од старата школа кои се сеуште непознати и рокаат реална содржина ... ги бие лош глас не знаеле да рецитираат ... рецензии од фејкери кои не го разбираат оригиналниот и едноставниот рап ... Потребно е да се конзумира вистинско срање ...Треа да се асоцираме кон идеализација на старото класично наследство создадено во храмовите на хип хопот ... Бронкс, Бруклин , Квинс , Харлем итн. Во овааа Категорија Би ги споменал Г Рапот како и Г Фанкот од Комптон и Лонг БиЧ Калифорнија ... Многу боље срање од денешново !
PEACE OUT !

Член од
28 јуни 2009
Мислења
289
Поени од реакции
261
Imam samo edno prasanje. Ako nekoj slucajno bil na koncertot na Slatkar ili pak go ima videno nekade dali moze da mi kaze od prilika kolku e visok? Vo intervju vika deka e 185 cm ali izgleda mnogu ponizok ?

Fala Mnogu

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Imam samo edno prasanje. Ako nekoj slucajno bil na koncertot na Slatkar ili pak go ima videno nekade dali moze da mi kaze od prilika kolku e visok? Vo intervju vika deka e 185 cm ali izgleda mnogu ponizok ?

Fala Mnogu
Јас го иам видено т.е пеев со хорот на концертот и е 1,80 маx а може и понизок да е
Пс. Врска нема дечкото од пеење, само у дрога се разбира :kesa:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Не, не ја згрешив темата. Само сакам да ви покажам што е вистинска музика :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не, не ја згрешив темата. Само сакам да ви покажам што е вистинска музика :)
А од кај знаеш дека баш ова е вистинска музика??? Како заклучи дека е ? Според што? Музика, текст, композиција? Комплексност? Не викам дека не е добра само не е убоо да се ставаш у друга тема и да им солиш што е добра музика. Без оглед на тоа колку нејќем рап сепак поштуем нечии други мислења. Гледај си ти за себе што си слушаш и батали ги другите, тоа е најголема доблест :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Слаткар сега видов на телевизија случајно поминував пред телевизор. И да ти кажам право ич гајле да си немаш ако се гине за пичка да се загине, него кај ја најде оваа ќе те расипе тебе злато дете.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Сањица никако, а ??..... :pos2:

Иии да .. Кои песни ќе му се најдат на новиот албум што го спомнувате. Откако го издаде првиот, една нова песна му немам чуено.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182

Не верував дека ова ќе го кажам за Слаткар..не сум по рапот...ама стварно добра песна...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom