Слаткар(истика)

Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
Preeska go slusav noviov album:kesa:Se sramim sto go spustiv zimi sve...
teska rabota sakaaa da imitiraaa (ajsnigrutin) ama nekak ne im izleglo i aj sea da ne se brukamo ce go izdademo i ce vidimo reakcie....
a mislev deka hip hopov u mk doagja do nekoe dr nivo od sto bese ama se razocarav.... samo legijata nesto se obiduaa da napraa ama i niv gi snemue!

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Чекам да помине концертот и да си фаќам сеир.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146

Овојпат непланирано отидов, а пак беше супер. Беше фул и сите беа +18. Првин загреваше DJ Davor a.k.a. One :wub: the absolute best. По него, си продолжи Чваре.
Ѓоле и АцеНЛ и ја пееја "Опушти се", потоа се појави и Кацар со днб ремиксот на "Римуван стих" од Аномалиа Натива, па "Јасно е". Потоа, Сиги со "Снимај" и сите заедно "Смеј се, пеј и се е океј".
Тука беа сите од Токсикологија, освен Желе.. барем јас не го видов.
Беше како концерт, всушност. Слаткар започна со "Колку е добро да си рапер", па следеа речиси сите песни од албумот, како и "Што кур бараш ти со мене?", па го викна Скит.. не врати во минатото, старите добри траки на Единствена Опција, а потоа Скит сам презентираше трака од неговиот нов албум, оној кој треба да излезе на крај на месецов.
И искрено.. едвај го чекам албумот на најдобриот продуцент во државава ! :)
Исто така и АцеНл се спрема за промоција на албумот, а и Желе.
Потоа дојде и Тони Зен и секако, ја изведоа "Спушти се доле".
Марко е ненормален чоек :icon_lol:
Патентот од фармерките на Кацар, лупетање, мењање лирики..
Супер, супер беше се. Енергично.
Пофалба за изгледот на сите, се познава дека биле на шопинг :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
за жалење се... не ми се верува дека можеа да се спуштат пониинко од што беа... СРАМОТА !

Член од
13 мај 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Греовита состојба на битие е кутриот....Али еве се снашол во животот па средношколките влажнат гакици по него ....

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Матурска вечер со Слаткар:nesvest:..
Искрено не знам што ќе биде следно.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom