Ќе џускате на "Не ме замарај, немој да ме замараш"Слаткар во сабота во Даун Таун во Велес. Влез 60 денари
Па рачунајте дека 80% од Велесов таму ќе биде отиден
Шо ма ја научи песната а???Ќе џускате на "Не ме замарај, немој да ме замараш"
аххх....
Чув, начув, потрошив 2:55 минути од моето драгоцено време за такво нешто...Шо ма ја научи песната а???
Едно прашање, во петокот чув една песна од Слаткар и само еден стих знам и и се напнав на песната, пошто само еден стих ми се врти во глава, а тоа многу ме нервира. Се карав со луѓе, викаат ФМ била, ама сигурна сум дека не е ФМ, иде у стилот: Јас сум фин дечко, се отварам како средношколка во петок? Ај фанови, помош.
ајдее 1 евро браво слаткар надежен е боље купете му еклериСлаткар во сабота во Даун Таун во Велес. Влез 60 денари
Па рачунајте дека 80% од Велесов таму ќе биде отиден
Му се родија фанови зошто има јак грб и го туркаат напред. Нормално дека ако и тебе или мене не туркаат напред ќе станеме славни без разлика на нашите квалитети или неквалитети. Од секој човек може да се направи славна личност, само потребна е поддршка.Si[M]onA;3502484 напиша:...Сее ежамм коа ќе го слушнам ова име!!! грррррррр...
Незнам, неможам да сватам као на чоекоф му се родија толку фанови ...ццц аиииии
Значи, според мене воопшто не е квалитетна музиката што он ја праи! Вулгарни и катастрофални текстви... Сеа напраи еден концерт и демек браво најбоље е! Како не бе....Боки 13 собрал поише од него, ја незнам као не го лупна бед!!!