Слаткар(истика)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ем глупа песна, ем глуп спот, ем глупи изведувачи...
Три во едно се збрале:tapp:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Тони Зен, ако не се пофали сам не е жив.
И редовно си ја ишка мувата од капата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Слаткар во сабота во Даун Таун во Велес. Влез 60 денари:):vozbud:
Па рачунајте дека 80% од Велесов таму ќе биде отиден:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едно прашање, во петокот чув една песна од Слаткар и само еден стих знам и и се напнав на песната, пошто само еден стих ми се врти во глава, а тоа многу ме нервира. Се карав со луѓе, викаат ФМ била, ама сигурна сум дека не е ФМ, иде у стилот: Јас сум фин дечко, се отварам како средношколка во петок? Ај фанови, помош. :)

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Едно прашање, во петокот чув една песна од Слаткар и само еден стих знам и и се напнав на песната, пошто само еден стих ми се врти во глава, а тоа многу ме нервира. Се карав со луѓе, викаат ФМ била, ама сигурна сум дека не е ФМ, иде у стилот: Јас сум фин дечко, се отварам како средношколка во петок? Ај фанови, помош. :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Слаткар во сабота во Даун Таун во Велес. Влез 60 денари:):vozbud:
Па рачунајте дека 80% од Велесов таму ќе биде отиден:)
ајдее 1 евро браво слаткар надежен е боље купете му еклери

Член од
27 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
1
На слаткар во Велес имаше над 2500 луѓе и човекот стварно направи добра забава во дискотеката DOWN TOWN. Викендов во истата дискотека гостуваат Рибља Чорба.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Воопшто не слушам рап музика. Колку сакаат и кој сака нека го фали Слаткар не го слушам. И плус многу е безобразен и дрогираш. Едноставно не сакам рап. Кој сака нега го слуша :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Сее ежамм коа ќе го слушнам ова име!!! грррррррр...
Незнам, неможам да сватам као на чоекоф му се родија толку фанови ...ццц аиииии:tapp:
Значи, според мене воопшто не е квалитетна музиката што он ја праи! Вулгарни и катастрофални текстви... Сеа напраи еден концерт и демек браво најбоље е! Како не бе....Боки 13 собрал поише од него, ја незнам као не го лупна бед!!!

M

makedon^

Гостин
Si[M]onA;3502484 напиша:
...Сее ежамм коа ќе го слушнам ова име!!! грррррррр...
Незнам, неможам да сватам као на чоекоф му се родија толку фанови ...ццц аиииии:tapp:
Значи, според мене воопшто не е квалитетна музиката што он ја праи! Вулгарни и катастрофални текстви... Сеа напраи еден концерт и демек браво најбоље е! Како не бе....Боки 13 собрал поише од него, ја незнам као не го лупна бед!!!
Му се родија фанови зошто има јак грб и го туркаат напред. Нормално дека ако и тебе или мене не туркаат напред ќе станеме славни без разлика на нашите квалитети или неквалитети. Од секој човек може да се направи славна личност, само потребна е поддршка.

Инаку, Слаткар е фаца која делува доста харизматично за девојчиња до 16 годишна возраст. Ликот продава.

Оние пак кои му љубоморат оти е славен му јадат л****.

Тоа е..

Член од
10 ноември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
Koj uspeal na denesnicava bez da napravi nekoj "skandal" heh...Slatkar se utepa od pcuenje za da stane interesen za mediumite zosto ako ne PCUESE,,,Ke bese eden obicen artist bez ne mngou nastapcija...tiraz ke nemase :)...devojcijata se popolija kao voj e otkacen i to je...Eminem gi iznaglumi cela amerikanska estrada za da stane toa so e...edo majka ke iznapcu site politicari za da stane NO 1 Na balkanot...itn...--- Produkcija + SKANDAL = Slava ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom