Слаткар(истика)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Хагето му го има исушено мозокот хахха...ако хагето му го има исушено мозокот ондак како пишува лирики кој му ги прифака мнозинството во државава и прави концерти по 10.000 народ...дај размисли малце пред да кажеш таква глупост.
Човекот што се прави на интервјуа некој мангуп е друга работа ...веруј дека збори перфектно кога е со друштво...можда дтка али склопува одлични реченици.
Има луге кој пушат ганџа по 30 години па пак се изразуваат како секој друг нормален човек кој не пуши.
Пример....види му интервјуа на Method Man...човекот пуши ганџа 25 години минимум а види како се изразува.
ЛИРИКИ??? Не би рекла -.-
МНОЗИНСТВО? Глупачки со средно прсте пикнато во пиќето. -.-
10.000 НАРОД??? (читај во мнозинство) -.-

Член од
13 мај 2009
Мислења
47
Поени од реакции
2
pa i nz bas eve jas da ne kazam niso ako ima nekoj raper na forumov neka pishe on neka kaze i znaete so? koga slatkar ke se stavi u duel so nekoj drug raper kao pistolero dudo ili nz eve po vas izbor koga ke go ukuti nego togash moze da kaze deka moze revolucija da naprai... do togash pst..!a do togahs ti si sloboden ne jas izvini...!

vie gledate samo tv i mislite slatkar najbolji i zatoa go sakaat lugeto zaso drugive raperi retko pravat spotovi....
A што мислиш дека само ти се разбираш во хип хоп и рап тука на форумов бе...
Парите се мотивација...како што кажав и во друга тема секој квалитетен рапер правел пари па дури и DAS EFX и КRS ONE бидејки имаат platnium.
Али Америка е друго...Македонија е друго...во Америка се живее од хардкор во Македонија не се живее баш.
Секоја стратегија и на хип хоп легенди како LL COOL Ј му била пушти еден албум комерцијала еден албум хардкор.
Освојуваш повеке фанови потоа ги задржуваш и претходните а ги имаш и тие истите.
Парите го вртат светот толку ли не сфакаш, не дека сум некој фан на Слаткар баш напротив ми се гади од неговиот нов лик али тоа е тоа џабе е ние што збориме дечкото си успеа и работи за пари животот е еден и мора да се успее.

ЛИРИКИ??? Не би рекла -.-
МНОЗИНСТВО? Глупачки со средно прсте пикнато во пиќето. -.-
10.000 НАРОД??? (читај во мнозинство) -.-
Па токму тие глупачки се мнозинство.
10.000 народ ретко кој артиста во Македонија може да ги собере.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Па токму тие глупачки се мнозинство.
10.000 народ ретко кој артиста во Македонија може да ги собере.
Епа кој кур онда го величите кога сте свесни кој го слуша.Подобро никој одколку такво мнозинство.Но ок...На Марче не му е тоа битно :smir:

Член од
30 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
pa i nz bas eve jas da ne kazam niso ako ima nekoj raper na forumov neka pishe on neka kaze i znaete so? koga slatkar ke se stavi u duel so nekoj drug raper kao pistolero dudo ili nz eve po vas izbor koga ke go ukuti nego togash moze da kaze deka moze revolucija da naprai... do togash pst..!a do togahs ti si sloboden ne jas izvini...!

vie gledate samo tv i mislite slatkar najbolji i zatoa go sakaat lugeto zaso drugive raperi retko pravat spotovi....
Е ако вакви интелекти го слушаат ткн хард кор рап тогаш треба да се откажат сите :)

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32

Како си се префрлаш од една на друга тема, неверојатно..

Нели збореше дека е неписмен, ваков и таков.. Дека не знае да сврзе една реченица, дека има говорна маана..?
Сеа се префрли на најдобрите рапери, дуели, тинтири минтири..

И уште нешто.. Слаткар праи хип хоп револуција, зашо мешаш рапери тука?

И погледни си ги пак речениците дали ти се добро сврзани..

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
Како си се префрлаш од една на друга тема, неверојатно..

Нели збореше дека е неписмен, ваков и таков.. Дека не знае да сврзе една реченица, дека има говорна маана..?
Сеа се префрли на најдобрите рапери, дуели, тинтири минтири..

И уште нешто.. Слаткар праи хип хоп револуција, зашо мешаш рапери тука?

И погледни си ги пак речениците дали ти се добро сврзани..
izvini ne jas vie pochanvte i se preflivte od edna na druga tema eden gore mi vika kaj mu vrajkale pesna na slatkar na amfi u oh,znachi toj ne bil uoh na koncertot i ust5vari celava prikazna e deka slatkar nee najbolji sakam da kazam i deka licno on nemoze da naprai hip hop revolucija ako vidish zaso e muabetov ke svatish... ali aj :uvo:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Јас да сум талентиран у пишување, да имам добар глас и сл. мислам да имам речиси све за да сум рапер А ГИ НЕМАМ ПАРИТЕ за албум да издадам, спотови да снимам... веднаш би се откажал од правење рап пошто сум свесен дека у оваа наша земја никој не би помогнал. ( Не зборувам за подржувачи ги има секој! ) И Легијата и САФ беа и се и Аго и Слаткар и Токсикологија и Тони Зен и сите ги поштувам и редовно слушам и сите имат респект од мене и ги подржувам никој не хејтам !!! (L) ALL !!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Dobro be znam ja pesnata i spoto go znam i cool se ama aj ti koga ke imas semejstvo podrzuvaj go tvojto dete da bide raper ama ne go finansiraj i da videme sho ke bide so sin ti raper ili ke trca za studiranje, mos i na nekoj privaten fakultet. toa e patot e tezok i SUROV taka da NE VREDI da se pluka, hejta, mraze i sl. PO BILO KOJ RAPER. KAKO PRVO TI KE BIDES PRVIOT SHTO KE MU KAZE SINE AJ BATALI TOA RAPOT I GLEDAJ SI GO ZIVOTO MALCE FATI KNIGA BEZ UKA NEMA NAUKA PA TATE KE TE PRATE DA STUDIRAS PA I DOBRO PLATENA RABOTA TATE KE TI NAJDE SAMO DAJ BATALI GO RAPOT !!!!!!!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Епа кој кур онда го величите кога сте свесни кој го слуша.Подобро никој одколку такво мнозинство.Но ок...На Марче не му е тоа битно :smir:
Па рака на срце и јас да правам пари како него и мене нема да биде баш најбитно:toe::smir:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Slatkar sega e vo situacija da napravi pari i e vo situacija rap fanovite od mkd da ne go tretirat kako raper. Site od vas tuka da ste na negovo mesto bi prodolzile vo negov stil kako bi profitirale, a ne bi se odlucile da go smenite stilot vo vasiot rap kako bi bile tretirani kako raper. Taka da chill malce.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Slatkar sega e vo situacija da napravi pari i e vo situacija rap fanovite od mkd da ne go tretirat kako raper. Site od vas tuka da ste na negovo mesto bi prodolzile vo negov stil kako bi profitirale, a ne bi se odlucile da go smenite stilot vo vasiot rap kako bi bile tretirani kako raper. Taka da chill malce.
почитот од вистинските луѓе повеќе значи од парите :back:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
izvini ne jas vie pochanvte i se preflivte od edna na druga tema eden gore mi vika kaj mu vrajkale pesna na slatkar na amfi u oh,znachi toj ne bil uoh na koncertot i ust5vari celava prikazna e deka slatkar nee najbolji sakam da kazam i deka licno on nemoze da naprai hip hop revolucija ako vidish zaso e muabetov ke svatish... ali aj :uvo:
Никој не рече дека слаткар е најбољи, ја си се држам на темата, и ќе повторам пак дека ти го критикуваше затоа што демек не знаел да сврзе реченица, имал говорна маана.. И не можел да праи песни ради тоа.
И дај молимте, пред да упатуваш коментари у стилот „види зашо е муабетов ќе сватиш“ пошо уште малце ќе избегаш и на друг артист.

Andrejnalin

Резонатор на хармоници
Член од
4 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
почитот од вистинските луѓе повеќе значи од парите :back:
Кога „вистинските луѓе“ ќе почнат да плаќаат за трудот на тие што ја прават музиката за нив („вистинска“, „хаце“ и сл.), тогаш ќе можат да се наречат „вистински луѓе“.

Kajgana Shop

На врв Bottom