Milovoe
деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 24
Haha , ocigledno imame muabet so so istata raja sto lani godinava slusase Greenout i Legijata (ne deka svatija neso u pesnite) ali shema bea na vremeto , nemase koj ne ja znae Blokovi , Faktor L i red drugi lani sho isckocija .. kremci , raperi , rokeri site u euforija bea .. po ulica na mobilen i sl sranja .. jasna mi e poentata.
Denes slusame : shop shoping , top , ku*ovi , pi*di i sl sran*a
...mislam drago mi e sto zapadot dojde u Makedonija i sto vekje pocnaa "da se ebneme drugarski" grupite na FB , sto pola estrada pee za seks poso Slatkar ja vovede temata (uz gej gej)... sho e do mene me boli ku*ac sho se pusta ako ne go slusam , ali kopiljacive sve se so ispran mozok poleka poleka ...
...
Poshtue(v)m Edinstvena Opcija i tematikite sto gi rabotea ... ali dovolno e 1 komerc pesna sve da zaseni ... mislam , se upropasti deckoto ... ke cepa use 1 godina vaka poso site mislenja za zenite gi istrosi (zboruvame za tinejdzerki tuka) i ke si propadne poshteno , bolje da gi orochi parite u banka. :jaj:
Slatkar vishe nema druze , SLATKARISTIKA e nov decko .. taka da ne gi sporeduvaj starite traki so novovo... Fala. :salut:
Denes slusame : shop shoping , top , ku*ovi , pi*di i sl sran*a
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Poshtue(v)m Edinstvena Opcija i tematikite sto gi rabotea ... ali dovolno e 1 komerc pesna sve da zaseni ... mislam , se upropasti deckoto ... ke cepa use 1 godina vaka poso site mislenja za zenite gi istrosi (zboruvame za tinejdzerki tuka) i ke si propadne poshteno , bolje da gi orochi parite u banka. :jaj:
Slatkar vishe nema druze , SLATKARISTIKA e nov decko .. taka da ne gi sporeduvaj starite traki so novovo... Fala. :salut: