El 'Borracho
Riot Maker
- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 238
абе ја не сум многу по слаткаров ама има вистина во рекламиве. Секој втор си потпевнува нешто од него. Сурова е реалноста :nesum:
Барем малце од малце лична култура да имаше ..Јјјјјјааассссссс мммммммиииииииссссссллллллааммммм декккккккааааа моооожжжжжжеее дааааа ми ппппппоммммоогггннееетееее ддддаа пппппресссстаааанаам да дддддткаамммм.Наскоро ќе се пронајде и за ова лек,паткар мој омилен.Ппппооззддрав..:pos2::pos2:
Метрополис?! Е сад идем да се убијем.За твое големо разочарување - ДА. Концертот ќе биде во Метрополис Арена и не е тешко да се претпостави дека ќе биде FULL. Ме интересира само дали ќе има повеќе луѓе отколку на Greatest Hits Pt. 1.
само би ти кажал ..пред да навредиш ..помисли како ке ќе ти биде тебе да те навредат ..само тоаМетрополис?! Е сад идем да се убијем.
Не бе нацијава ни е скроз на скроз отидена. Или слуша турбо-фолк или Дткаристика. Не знам шо е полошо, али ај нивни избор. Нек се трујат со шо сакаат.
Навредив некого?!само би ти кажал ..пред да навредиш ..помисли како ке ќе ти биде тебе да те навредат ..само тоа
Имам и?!препрочитај си го постот уште еднаш мадер факер ...сумњам дека и ти имаш мани ...
А ти ВАЖНА ..грешка си ..по твое тапа е слаткаристика ..не слаткар ..има голема разлика ..
дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв......до сеа ќе сфатеше што ми беше форава ..не е убаво да се фаќаш за туѓи мани ..тебе убаво ти е ?(можда ..што знам ..)ама на некој не ...а и пред се ..не е културно ..зарем си дозволуваш да паѓаш на толку ниско ниво со цел да исмееш некој заради неговата мана ..?!нека ти служи на чест ..
и шо врска има дткањето со текстовите шо ги пее?дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв...
има еден куп со говорни мани па не се занимаваат со курови.
па сега ти сватија оваа фора :smir:
ха. дали тој е недораснатиот или тие што се палат на него?! тој е брат и од мене и од тебе попаметен. ако беше толку срање немаше да прај толкави концерти и немаше да биди прв македонски рапер со 1 милион views на YouTube. тој ја погоди целта ( напалените тинејџери/ки ) и сеа си е познат, си има пари, слава, а ние овде можиме да си јадиме гомна до утре. не го слушам слаткар ама алал да му е како успеа...дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв...
Е ај те молам објасни м ја форава оти јас стварно неможам да ја сфатам. Како тоа неговото дткање има врска со тоа што тој пее?? Ај просветли ме ако сакаш.дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв...