pa uste 1001 afera mu izvadivte za toa sto / kaj i kako pravi, najbolje mentalitet e ova nasiov balkansi znaci samo da se rugalo a od site sto go rugate (i falite) nema da uspee kolku sto deckoto uspea posledniva godina (ako ne i poise)
Нов збор а? Балкански менталитет. Фино.
Незнаев дека, пример, Америка не и вадат афери на ѕвездите или one-hit-wonder, и не пишуваат за нив.
А мислам дека camel-toe-то на Бритно доста кружеше низ таблоидите.
Како и да е, ваљда копираат.
Балкански менталитет е ново зборче и е на мода.
Кажи ми зошто ти се прајш мутав?! Ти си никој и ништо, а слаткар е госпо за тебе разбираш?! Те знај тебе некој?! НЕ! Кој и да го прашаш сите го зна Слаткар! И шо туку вртиш тема?! Имаш видео твое да постираш или немаш?! Со празни муабети да ми се прајш голем курац нема да ти успеј. Слаткар и срање хип-хоп да прај подобар е од твојо пошто го немаш! Зато немаш право да јадиш толку многу.
Фино потиш. Ама бројка или статистика никаде.
Став "женска ми свршува на Слаткар па морам да го сакам" до немајкаде.
И доста се фрустрираш. Збориме, дискутираме. Форум е.
Колку и јас да сум познат или непознат не е релевантен фактор, дека Слаткер е срање.
2 добри траки поштуем, генерално земено - срање.
А ти ако сакаш да имаш "zakon si" "mwa mwa" "bravo najbolji si care" коментари под jewtube видеото со неколку илјади гледаност од 7мо одделенци, слободно придружи се на Џеј Џеј, Јованов & Слаткар, inc.
Покажи ни how it's done. You go girl.