Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се изјаснувам дека ќе присуствувам со задоволствоОд првото uploadирано видео за ФМ од пред околу 20 часа, до сега има 4.015 прегледи на youtube.
Сепак како што мислев, ова ќе биде најуспешен хит од албумот.
А за посетеноста на концертот, досега се изјасниле дека ќе присуствуваат 1.408, според facebook.
И конечно информацијата која ги интересираше повеќемина..
МЕГА концертот во Скопје ќе биде оддржан при крајот на октомври,наспрема почетокот на ноември. :wink:
Како некој може да земе и да го слуша овој се продаде за пари го слушаат деца од под 15 години и богами има и што да научат на секој 2 збор кара еве гледам еден мој брачед од 8 години го слушам со ги пеј песните кара пцуе. никаква уметност ама не е тој крив криви се тие што го слушат
Како некој може да земе и да го слуша овој се продаде за пари го слушаат деца од под 15 години и богами има и што да научат на секој 2 збор кара еве гледам еден мој брачед од 8 години го слушам со ги пеј песните кара пцуе. никаква уметност ама не е тој крив криви се тие што го слушат
Ама 150 за карта не му давам! Ај брат ми ќе ми долови амбиентот каков е бил.![]()
150? А да ти даде 150 да одиш кај него на концерт, би одел? Јас не.
Велики, молим те.
Толку многу народ имаше у Охрид, ќе биде пуно и кај нас во Струмица, и верувај нема да има само навлажнети, туку ќе има и некои кои ќе сакаат да видат што се дешава, да проценат дали е квалитет и во живо, или ќе се уверат во спротивното, што ти го тврдиш.
И мислиш гајле му е на некој што ти нема да одиш?
Пер..се читаш ли шо пишуеш?!* ...а сВе гледала бивша ми од карши, инакуТаа од Шопинг не му е бивша во реалниов живот, таа е Јелена, манекенка која апла личи на Ана Момировска - вистинската бивша :wink: Не е до толку будала да снима спот со бившата
А и да..
Добро бе, па кој ги тера тие ваши 8 годишни да го слушаат Слаткар? Тој не се наметнува, а и не ни може да се наметнува себе, својата музика, стилот и се по ред.
Виновни се родителите на тоа дете, ако веќе ви пречат сите тие пцовки. Виновни се што денешните генерации се далеку `понапредни` од оние порано.
Актуелен е, ако не им се слуша никој не ги тера.
Можеби ќе разберете некогаш дека пцовките се употребени за поубав дофат на целата приказна, за пореална слика.. А реалноста,вистината боли :wink: Па и вие самите ги употребувате истите фрази, незнам кој ќе се излаже да каже дека не е така. Дури и несвесно попримате новини.
И за комерцијалата мислам дека се отворивме од објаснување страни и страни наназад.