Слаткар(истика)

добро ти слушаш рап и сега си исфрустриран од тоа што на неговите настапи одат и некои шо немаат појма што значи тој збор.

А дали ти мислиш дека одат да го слушат Слаткар, или само за да бидат видени, демек еве на слаткар сум, фаца сум.
И точно е, не одат рапери, бидејки и самиот актер не е рапер.
Донеси некој вистински човек шо знае шо прави, и тогаш ќе се појават само вистински лица.

А дали ти мислиш дека одат да го слушат Слаткар, или само за да бидат видени, демек еве на слаткар сум, фаца сум.
И точно е, не одат рапери, бидејки и самиот актер не е рапер.
Донеси некој вистински човек шо знае шо прави, и тогаш ќе се појават само вистински лица.
Mи го прочита целиот пост или само првата реченица и одма цитат?
Убо напишав дека повеќето одат за да паднат на гз кога ќе го видат, а не за да го слушаат како пее и да ги пеат неговите песни(пошо таквите воопшто не ни ги знаат)..

А кој тоа оди да ги слушне неговите песни? Поточно што има да се слушне во нив :kesa:

А кој тоа оди да ги слушне неговите песни? Поточно што има да се слушне во нив :kesa:
Eве јас одам и?
Не лудувам по Слаткар, не паѓам на гз, немам негова слика, а го имам неколку пати видено и пак го слушам и ?
А за то шо има да се слушне во нив, епа заслушај ги можда ќе им ја најдеш поентата. На крајот на краиштата сите гледаме една работа, многу различно..
Ако не го сакаш, шо се замараш толку со него и со тие што го слушаат?:toe:

Eве јас одам и?
Не лудувам по Слаткар, не паѓам на гз, немам негова слика, а го имам неколку пати видено и пак го слушам и ?

А за то шо има да се слушне во нив, епа заслушај ги можда ќе им ја најдеш поентата. На крајот на краиштата сите гледаме една работа, многу различно..

За првиот болд, браво за тебе.
За вторoтo не фала, below my intellectual limits :smir:

Eве јас одам и?

Не си ни прва ни последна, има еден ТОН такви шо го слушаат 24/7 и мислат дека го капираат, па после ми го рецитираат:
"Ја би сакал да живеам толку едноставно, да нема брзање,каснење, се да тече бавно, ја би наутро кафе и КЕКС ако Господ дал..?!" lol

Пак сум јас вечерва твојот такси фраер бејбе... Кој му текнува знае колку вакви фаци прошле на македонската музичка сцена. Му предвидувам блескава 8 месечна кариера. А особено за понежниот пол што се палат на малиот ѕирнете го клипов

Патем да не враќам една страна назат , Stre3T D@ncE , го чув на радио , песната Спушти се доле... Ако немаш приметено , ја вртат така почесто.
Иначе шо е неговиот живот ? Пички , пички , пички ?
Он позади МТВ да не живее што само спомиња некој курветини во неговите „песни за животот“ ?

BliND.. Спушти се доле е вртена поради хм..Тони Зен?! тој е пуштан на радио,да. Барав да наведеш која песна на Слаткар е пуштена на радио? .......нема таква. Затоа и е создадена ФМ.
Спушти се доле е напишана од Слаткар,да...но за Тони Зен :wink: И се води како песна на Тони Зен.

Пак сум јас вечерва твојот такси фраер бејбе... Кој му текнува знае колку вакви фаци прошле на македонската музичка сцена. Му предвидувам блескава 8 месечна кариера. А особено за понежниот пол што се палат на малиот ѕирнете го клипов

8 месеци ? Слаткар издава од 2004...а овие што прв пат го видоа на спотот Дали Сакаш или пак заради новиов албум не ги признавам,фејк јебеш га

Да не остане незабележан клипот. Задолжителен е! :)

А да пробате воопшто да не ги перцепирате.
Најмирно слушајте тоа што ви одговара и не се замарајте со другите.

Никако не можам да разберам која сила ги води членовите кои не ги интересира ваков тип на узика, уште повеќе ваков тип на изведувач да кликнат на темава... :toe:

Никако не можам да разберам која сила ги води членовите кои не ги интересира ваков тип на узика, уште повеќе ваков тип на изведувач да кликнат на темава... :toe:

Да докажат дека они тоа што го слушаат е најдобро.
Не затоа што го слушаат, туку зашто навистина е најдобро.

Тоа што они "случајно" го слушаат најдоброто, тоа е навистина случајно.
А најфилм е пост кој почнува во стил "Добро, за вкусови не се дискутира", а потоа продолжува со километарски пост.

Да докажат дека они тоа што го слушаат е најдобро.
Не затоа што го слушаат, туку зашто навистина е најдобро.

Тоа што они "случајно" го слушаат најдоброто, тоа е навистина случајно.
А најфилм е пост кој почнува во стил "Добро, за вкусови не се дискутира", а потоа продолжува со километарски пост.
Види Мац, некој луѓе се навистина револтирани од појави како слаткар или пекар...без разлика.
Имам право да кажам дека тоа е срање а моето е најдобро како шо и другите имаат право да го кажат тоа за моето.
Ама баш мислам дека многу многу не го милуваш простотилукот на типов а и на таквите околу него а?

Истото неможам да го разберам и јас?!:toe:

Не го сакате Слаткар? Не ги слушате неговите песни? не ви се допаѓа неговиот стил?

ЕДНОСТАВНО НЕ ЈА ОТВАРАЈТЕ ТЕМАВА,НЕ СЛУШЕТЕ НЕГОВИ ПЕСНИ И НЕ СЕ ЗАМАРАЈТЕ СО НЕГО.ИМА ДОСТА ФАНОВИ КОИ ГИ СЛУШААТ НЕГОВИТЕ ПЕСНИ И СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА НЕГО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom