Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127
Па да де.Вас лани не ве победивме така?:)
Абе христов ти како си ми? Добар?Што има ново старо ништо да се пофалиш мајкуму
Лани за лани бе другар...Ве исе*авме на сред Скопје.Изгубивте во Скопје,а замисли што ве чека во Струмица :),што да се пофалам?Аааа знам од 11 играни имаме 11 победи,ајт биди ми поздравен :)

Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така

Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така
Ах ќе видиме,можеби имаат најдоброа екипа,но....:)

и лани така викавте
Аууу,што сакаш да кажеш?Имаш гледано 1 утакмица од нас?Можеби Јуниопр е подобар,но не е тоа класа,па да не можеме да ги победеме...Еве некни во Струмица го победивме Киндер 4 разлика,а Киндер од Работнички изгуби 30-40,а ние го победивме Работнички сред Скопје,едноставно не ни беше денот!Победивме по продолжение...Ајт биди ми поздравен сега.:pipi:

дада најјаки сте,сега тепате ќе правиме муабет на крај
Сакам да кажам не се пали,рано е!

Абе зошто не сте ги ставиле Милениум или Горани баскет ? туку само скопските екипи ...

Изгледа предвремено се изберени за најдобри :smir:

Позз до КК Милениум *посебно до Христов:nesum:He is the MAN *

јас тренирам за 0вче Поле и сум 94 генерација знам сум играл со јуниор и не растурија и се убедливо најдобри во македонија а и на балканот имаат најдобри услови за тренирање во македонија и таму играт најдобрите деца од Маќедонија:helou::helou:

јас тренирам за 0вче Поле и сум 94 генерација знам сум играл со јуниор и не растурија и се убедливо најдобри во македонија а и на балканот имаат најдобри услови за тренирање во македонија и таму играт најдобрите деца од Маќедонија:helou::helou:

Ќ ???

сте се запнале со јуниор леле,90,91,92,93 оваа година нема да освојат,94 читам по форумов Горани викаат ќе освојат значи ќе биде интересно и неизвесно натака лигите се бебешки 98 итн и каде Јуниор најдобри:toe:

Абе Јуниор се јаки сега пошто ги пумпаат со витамини.Затоа и се физички појаки од сите нас.Сите се повисоки и по јаки.Ќе бидат тие најјаки уште една година до две максимум.После ќе ослабнат. А за Горани Баскет и за КК.Милениум немам ништо против.Супер играат,супер се.Со Горани Баскет сум многу близок со сите од екипата :)
Поздрав до нив.

Абе Јуниор се јаки сега пошто ги пумпаат со витамини.Затоа и се физички појаки од сите нас.Сите се повисоки и по јаки.Ќе бидат тие најјаки уште една година до две максимум.После ќе ослабнат. А за Горани Баскет и за КК.Милениум немам ништо против.Супер играат,супер се.Со Горани Баскет сум многу близок со сите од екипата :)
Поздрав до нив.[/quote
Pred sekoj trening odime na benzinska da ne pumpaat so kompresor da bideme pojaki! Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom