Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
Екс министерот Љубе Бошковски прв ја објави својата кандидатура за претседател на следните избори во март.
сител

Ете и тоа се случи.

Дали не би било најпаметно од ВМРО да го подржат Љубе поради тоа што ако не го подржат, многу ќе гласаат сигурно и за Бошковски и за предложениот од ВМРО а со тоа се делат гласовите и се накачуваат шансите на другите слепи црева?!

Во првиот изборен круг сигурно понатаму би отишле,СДСМ и ДПМНЕ,а би отпаднале албанските партии и Љубе.Така да,нема место за плашење и други работи.Љубе нека освои отприлика 100000 гласа,а ДПМНЕ секако дека ќе освои повеќе.

Поентата може да се погледне и од друг агол.

Оние кои го сместија во затвор и најмногу плукаа по него претходно, сега стануваат најголеми фанови на Љубета, само поради фактот што може својата кандидатура да ја води под закрила на СДС.

толку од принципелноста...јунаштвото и патриотизмот

Ај прочитајте го ова па размислете пак зашто ги викнал самиот Бошковски на вечера баш Бучко и Мери Младеновска.

Кога премиер беше Бучковски, а Министер за правда Младеновска беше ангажирана бранителката Едина Рашидовиќ. Владата одобри средства, а министерството за првада ги исплаќаше трошоците за одбраната.
Бучковски писмено сведочеше во Хашкиот трибунал, а Младеновска два пати беше во Хаг да го посети Љубе во затвор.

Ај прочитајте го ова па размислете пак зашто ги викнал самиот Бошковски на вечера баш Бучко и Мери Младеновска.

Аха, да да. Само ја потврди мојата поента.

Фалачаопријатно.

Абе една поента, што да ти кажам. :kesa::pos2:

Можеш да го негираш тоа дека Бучко му помогна со сведочењето во Хаг? Не можеш. Можеш да негираш дека Мери Младеновска тогаш беше вклучена како министер за правда и двапати го посетуваше во Хаг? Не можеш ни тоа.

Copy%20of%20Ljubco%20i%20Ljube-1.jpg

СОЛИД не трчај ко прле пред магаре....

1. не знаеш што сум правел јас ни тогаш ни сега ни пред тоа

2.ШТО КУРАЦ АКО ЛЕЖЕШЕ ВО ХАГ, лежеше од свој памет, лежеше од домашни кучиња и предавници

КАКО ТОА ГО ПРАВИ ПОГОДЕН ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ ???

п.с. види кој колку постови има... кој рече го дрви по форуми и игра кантер ???.....иди напи се вода...
Моите постови се и од други под-форуми.Твоите се исклучиво од политика.Преку кур ми е некој малолетник да терат тешки политики на форумов.

Моите постови се и од други под-форуми.Твоите се исклучиво од политика.Преку кур ми е некој малолетник да терат тешки политики на форумов.

Сакаш да испровоцираш нешто околу возраста, кој сум што сум ???
Малолетник или не моите постови се

1.издржани и секогаш поркрепени со факти
2.лесно проверлеви
3.кореспондираат со реалната теренска ситуација

кој се твоите контрааргументи, освен детњасти напади од типот играш кантер..не чув???

Што е до потценувањето на форумот(а некој шеф те ставил)
Моето присуство тука, од поплнување на слободно време се претвори во богаттво од разменети информации, реализирани проекти и запознавање потенцијално квалитетни луге...па и не толку квалитени луге...сепак научив од сите...што ти е тебе проблемот???

vesti_moleben_2.jpg

Ништо,сега ќе треба да се менува и законот со кој се предвидува кандидатот за председател да не биде “свежо“ пристигнат од Хаг,или да се скрати времето за непрестан престој во Македонија.:je:

кај можеовој прецедател да биде, дедозреан пука со жабици тепа новинари, у хаг лежи со терористии затвореници. не е личен за прецедател ете го чека судење и за раштански лозја, а сум слушнал дека е и мафијаш.

кај можеовој прецедател да биде, дедозреан пука со жабици тепа новинари, у хаг лежи со терористии затвореници. не е личен за прецедател ете го чека судење и за раштански лозја, а сум слушнал дека е и мафијаш.

Тоа само кога ќе го стави шеширот,инаку кога е нормално облечен и не е баш некој мафијаш.:smir:

Еве ова.
п.с.и кога изјавил Љубе дека е за помек став на Македонија во преговорите со Атина???

прашањата треба да ги упатуваш на правилна адреса... а не на некој кој само ги коментира истите

јави се во ФОКУС СИТЕЛ или ВЕЧЕР...или директно на Љубе да излезе со демант....што ме заболе мене или било кој друг, ..дотичниот наместо да се брани...ја премолчува и потврдува....

ако веке му се јавуваш..потпрашај го за портретот на ВАНЧО МИХАЈЛОВ што го имаше дома

%7B7B4B19AA-63BB-11D5-B196-000629572998%7D_ljube-2.jpg

ЅЕ....

Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom