Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Me znam kolku e tocno ali covekot sto go odrzuva pomosnoto na vardar (kabinjerot:)), mi rece deka propadnale site pregovori so zainteresiranite sponzori i najgolem favorit za nov sponzor e pogodete koj???
BRACO:) Pregovorite bile vo zavrsna faza i moznoi e uste denovive vardar da dobie nov-star sponzor!!!!

Pu sto ste pesimisti:)
Abe osvojuvame titula i so i bez braco:vozbud:

Каков Брацо, со него само ќе се докопа ситуацијата. Човекот не знам што бара пак да се врати во Вардар, имаше можност цели 7 години да направи нешто од Вардар. Како што кажа и Гоксо, Вардар има деца кои гинат за него само што е потребно барем некоја мала финансиска инјекција за да продолжат со добрите игри (која бтв најмалку потреба од таков човек).

Каков Брацо, со него само ќе се докопа ситуацијата. Човекот не знам што бара пак да се врати во Вардар, имаше можност цели 7 години да направи нешто од Вардар. Како што кажа и Гоксо, Вардар има деца кои гинат за него само што е потребно барем некоја мала финансиска инјекција за да продолжат со добрите игри (која бтв најмалку потреба од таков човек).
Loso si me svatil ni ja ne go sakam Braco, ali toa e sto e. Braco ima nekoj lud plan, poseduva sto tima u makedonija, neznam samo sto mu e celta:toe:
Da ne saka site klubovi da gi kupi pa da si pravi Braco-liga vo fudbal:pos2::pos2:

Eve nesto i od korteoto

I nesto od dozdot:)

Македонија Ѓп-ВАРДАР
Во недела 16.08.2009 не очекува уште еден важен натпревар за нашиот Вардар. По минатонеделната фешта, одличното навивање и победата сега на ред е "шампионот" Ѓорче.
Играчите докажаа дека ја заслужуваат нашата целосна подршка и дека имаат желба за надигрување и играат од срце за Вардар, затоа не се штедете и дојдете во Недела во 14:00 часот на спортското игралиште во Влае, после мостот "Обединети Нации".
П.С:Тие што немаат уплатено за сезонски билети ќе ги молиме тоа да го направат во периодот кој следува!!
ИНВАЗИЈА ВО ЃОРЧЕ!!

Ke ima dobro korteo od vlae do gjorce!!!

Sigurna pobeda e toa be. Nema sansi da ne sprecat da dojdeme do tri boda. OOOOOOO ke bide spektakl osekam. Plus korteo od Vlae do Gjorce, moze mnogu nesta da se slucat. A zamisli upravata na gjorce pak zabrani gostovanje:toe:

Абе ако ги немате платено столчињата ваљда ке забранат,пошо рекоа сите додека не сте плателе немало да ве пуштат.
ке биде тешка утакмица тоа,не се надевајте дека така ке ви дадеме три бода...

Абе ако ги немате платено столчињата ваљда ке забранат,пошо рекоа сите додека не сте плателе немало да ве пуштат.
ке биде тешка утакмица тоа,не се надевајте дека така ке ви дадеме три бода...
Abe prosla utakmica ne spreci finaleto u rakomet, ali sea i da ima zabrana ke jurisame kon gjorce.
NEMA ZAKON KOJ MOZE DA NE SPRECI:vozbud:

Abe prosla utakmica ne spreci finaleto u rakomet, ali sea i da ima zabrana ke jurisame kon gjorce.
NEMA ZAKON KOJ MOZE DA NE SPRECI:vozbud:

Аха можда и така ке биде...а шо се спремате кортео од Влае до кај нас да праите :toe:

izvini sto ne ti kazavme na vreme da te prasam sea,moze da praime???

Абе што сакате прајте бе,ич Петко не ме боли...

Да те прашам само за Работнички си или за Вардар :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom