Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ние накиснавмееееее. :icon_lol:
Ај нека ни е аирлија победава. Нека се множат уште многу. Одлично навивање, ми се свиѓа бројката која беше на стадион.
Напред Вардар.

BRAVO za momcite, izginaa na teren, zasluzena pobeda

NAPRED VARDAR VARDAR SAMPION !!!!!!!

Одличен меч освен првите 2 минути кога го примивме голот...верувам во овој тим,само напред :olee:

STO DASE KAZE:)
BRAVO ZA VARDAR, BRAVO ZA NAS, BRAVO ZA VOJVODI. ATMOSFERATA PREKRASNA (OSOBENO OD KOGA POCNA DOZDOT EDVAJ SE ISUSIV SEGA POSTO SEDEV 90 MIN KAKO I 70% OD SITE KOI BEA NA ZAPAD OD POCETOKO NA MECOT. ODLICNA IGRA NA NASITE, I SE BESE EDNOSTAVNO YOP:):)
POZDRAV I DO VOJVODI KOI ME IZNENADIJA SO NIVNATA OGROMNA BROJKA PA DURI I MI REKOA DEKA KE DOSLE POVEKE AMA NEMALE MNOGU PLAKATI NIZ GRADOT.
KOMITI I VOJVODI ZAEDNO ZASEKOGAS, NAJDOBROTO VO MAKEDONIJA.
BRAVO!!!!!!!!!!!!
P.S. OVOJ MEC NE GO ZABORAVAM DO KRAJ NA ZIVOT KOJ NE DOJDE TREBA DA SE KAE ZEL ZIVOT.
POZDRAV KOMITI!!!!!!!!!!

честитки на фудбалерите за прекрасната игра!!!!!!!!!
задниве 5 години не се памти ваква атмосфера на стадион,.........сепак дождот го дигна моралот на НАЈТВРДОКОРНИТЕ!!!!!!!
КОМИТИ ФЕНОМЕНАЛНИ!!!
одлично издание на Војводи и секоја чест за нивната кореографија,продолжете така
Тетово-Скопје
ВАРДАР-КОМИТИ '87

ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО ЗА СИТЕ КОИ БЕА ТАМО!!!!!!!
баш ми е криво шо не можев да дојдам,али тоа е,друг пут можда
иначе супер игра,ме радува шо овие млади играчи играа одлично
оваа сезона имаме големи шанси за титула дефинитивно,само да не се деси нешо шо не сакаме:helou:
ПОЗЗ КОМИТИ

Овој натпревар ке го памтам цел зивот истурасе дозд и останавме да пееме браво така се сака клубот, поз и до војводите кои коректно пееа во целиот натпревар. за утакмицава само пофалби до играчите на вардар играа со срце и дојдовме до победа прва оваа сезона. Идеме следно коло на победа и во горче!!!!!!!!!! комити + војводи засекгаш!!!!!!!!!

Честитки за победата момци,одлична атмосфера направивме ТЕТОВО-СКОПЈЕ!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

искрено не паметам дака сум гледал натпревар со ваква атмосфера па ова го нема ни во финале од лш честитки за победата

Овој натпревар ке го памтам цел зивот истурасе дозд и останавме да пееме браво така се сака клубот, поз и до војводите кои коректно пееа во целиот натпревар. за утакмицава само пофалби до играчите на вардар играа со срце и дојдовме до победа прва оваа сезона. Идеме следно коло на победа и во горче!!!!!!!!!! комити + војводи засекгаш!!!!!!!!!
Се повторува минатото...Вардар-Бордо 1995...ваков дожд имаше(иако имав 2 години не се сеќавам на ништо, ама ја иам глеано снимката)

одличен натпревар одлична атмосфера :vozbud: ретко го има ова на стадионите во МК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom