ај совет за лаптоп, најдоброто од 25,000 до 30,000 МАКС.
претежно ќе биде користен за нет, музиче, филмчиња и пишување во ворд =)
и некој ако сака да ми објасни на кратко... глеам нешто LED екрани а-у... што е тоа? подобри се од стандардните као? и она, 15,4'' HD екран и 17'' HD...орЃинал ха-де? или само резолуцијата е? нека објасни некој, пошто не се разбирам.
едит-овој добар е?
http://www.kupilaptop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=148:hp-pavilion-g60-443cl&catid=39:hp-pavilion-i-presario&Itemid=64
од овие кој го бива? глеам добри цени се =)
За купилаптоп сум чул дека се refurbished, затоа се толку ефтини, а и летоска кога отидов да купам еден, сакаше да ми го ували тој што е изложен (читај дрндан) и доби опурци.
Дисплеите се у native HD размер и 720p резолуција (ако не се лажам).
Сега баш гледам што да се земе и пошто до сеа сум користел само Toshiba и Apple, јабуките се мн скупи најверојатно ќе идам на Toshiba (од двеве дома сме презадоволни) L500-12P, добра цена, не му плаќаш на Гејтс данок, солидни перформанси за нет, word, музика, филм. Тамански хард, стандарден процесор (имај у предвид дена win 7 ќе бара помалце ресурси од Vista), HDMI, card reader, eSata, HD display (ова мање битно), full size квалитетна тастатура (значи сосе нумпад) убав дизајн, гаранција 2 години и згора на се Toshiba квалитет.
Сеа ќе му љубоморам на брат ми, иако и мојата L300-1A8 врши работа.
Уште еден совет - у ТНТ е поскап лаптопов за некои 300 ден од Инфостор (Веро 2). Таман за 1,5 гира
поздрав и пиши за што си се одлучил