Амбасадорот Василевски изгонет од Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Ludwig
  • Време на започнување Време на започнување
    1. Пристапот на форумот ви е забранет:
      Poradi antimakedinizam odi na odmor sedum dena na Panonsko more, oti samo toa vi ostana na vas malokurefskite srpcinja!
      Забраната за пристап ќе истече на: 17-10-08, 19:00
  1. Eve,ovaa poraka ja primiv od cenetiot administrator Garfield koj e tolku opsednat so Srbija što penja od usta mu iskača koga nekoj ke mu ja spomene.Ne znae kako da vodi civilizirano diskusija i na argumenti da protivreči so kontra argumenti (sekako,dokolku gi ima :P ) ,tuku vo nemokj pribegnuva do edinstvenata opcija koja mu ostanuva ( ili ne ? :P ) i dava BAN.
  2. Pa kako da mu e malce toa,dava obrazloženie deka sum baniran poradi širenje antimakdonizam i me narekuva malokufersko srpče.
  3. Jas ve prašuvam,zarem antimakedonizam e ako kažuvaš deka nekoj te laže ( VMRO-DPMNE) a zgora na toa imaš i cvrsti dokazi deka e taka ?? Zarem antimakedonizam ne e laženje na sopstveniot narod ?
  4. Nekoj kaža deka sme potomci na antičkite Makedonci.Jas velam deka ne e taka.Nie sme SLOVENI i genetski sme najslični so Srbite;defakto oni ni se brakja,ili vo najmala raka rodnini. evo zošto tvrdam taka :
y_haplogroups_balkan.gif

Zarem sličnosta pomegju Srbija i Makedonija ne e povekje od očigledna ?

http://www.igenea.com/index.php?content=49&id=5 --Y-haplogroups in Serbia
http://www.igenea.com/index.php?content=49&id=6 --Y-haplogroups in Macedonia

I2A ,Srbija 38%,Makedonija 39%.
Što znaci ova haplgrupa ??

I2A --http://en.wikipedia.org/wiki/South_Slavs

Ovaa haplgrupa označuva deka nie,isto kako i Srbite sme SLOVENI.

P.S. Poraka do administratorot brišač na postovi što banira juzeri :
Ne se napinjaj zaludno,dzabe baniraš ,ke kreiram 1000 akaunti ako treba i na sekoj tvoj ban ke odgovoram so povtorno postiranje na ista tema : P

I za kraj :

Neka znae Srbija deka ne se site Makedonci američki slugi koi slepo slušaat i služat ISKLUČIVO za nivni interesi bez da dobijat ništo vozvrat;ne ima tuka koi gledame so svoi oči i ne dozvoluvame vladečkata SLUGOTVORNA garnitura da ni pere mozok i da ne zaglupavuva.

KOSOVO E SRBIJA !!!

E sad ko ce to da cita dugacak tekst , daj nekoja slikovnica ...po moznost so goli zenski :tapp:

I zatoa te molam Banja Luka nemoj da podigas tenzii i da siris omraza pomegju dva mnogu slicni narodi kako sto se Srpskiot i Makedonskiot tuku probaj da razberes deka zad seto toa stojat USA od edna strana i Russia od druga strana i deka i nie i vie sme samo mali piuncinja vo edna mnogu pogolema igra.

Hajde mi reci, sta ti moze Amerika i kakve ces imati koristi od slijepe poslusnosti Americi? Neces imati korist, samo stetu.
Amerika je u ogromnoj krizi, ekonomskoj, vojnoj i postala je najomrazenija zemlja na svijetu.

Kume zevsuse samo da ti kazem da ima najlepse trebe u Banja Luci i da je odnos 1/3 u korist vise zena ...

Banja luko... junache ... brate... sta se raspravljash uopste ?

Nego reci kad da dodjemo ja i kum kod Vas u goste ( mi potlaceni Srbi iz Makedonije ) :helou:

1/10 e odnos masko-zensko majstore...:helou:

Ja vise odluciv kade kje se zenam ...

Kume zevsuse samo da ti kazem da ima najlepse trebe u Banja Luci i da je odnos 1/3 u korist vise zena ...

Banja luko... junache ... brate... sta se raspravljash uopste ?

Nego reci kad da dodjemo ja i kum kod Vas u goste ( mi potlaceni Srbi iz Makedonije ) :helou:

Evo ti slike iz Banja Luke :) To se prica za zene, ali ne vjerujem da je istina :) A dodjite kad hocete, dok Srbija nije zatvorila granice :)

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=391406&page=44

Hajde mi reci, sta ti moze Amerika i kakve ces imati koristi od slijepe poslusnosti Americi? Neces imati korist, samo stetu.
Amerika je u ogromnoj krizi, ekonomskoj, vojnoj i postala je najomrazenija zemlja na svijetu.
Drug.... da te ja nesto pitam.
Jer ti uopce imas poima s kime se tu zamaras?
Pa to su ti brale uglavnom partiski poltroni,albanci ili bugari kojima ovakav razvoj situacije (delimicno) odgovara.
Rakao sam delimicno posto i njima ne valja kad se velika corba zakuha...
al to oni nazalost nisu u stanju da shvate.
:toe:
Ostaj mi pozdravljen,nemoj se vise raspravljat,nemoj gradit svoj stav o makedoncima na osnovu onoga sta si cuo od ovih olosa ovdje...
i pali.
Ima ko da se o njima pobrine.
Nego ba... reci ti meni.... jesi li ti zaista iz Banja Luke? :vozbud:

Kako bre meni najvecem Srbinu Juzno od Srbije da zatvorite granicu ?????

1/10 pa jeli kolko je da se unajmi jedna garsonjera tamo ?

Batali se politike kad imas tolko zena tamo ...:tv:

Seto toa e tocno sto go napisa no koga na vlast imas poltroni i ulizici za politicari od tipot na Milo Djukanovic i na nasiov Gruevski sto drugo mozes od takvi tipovi da cekas.

Ti velam nemoj da generaliziras i da okrivuvas cel eden narod zaradi nekoi prodadeni dusi koi rabotat po diktat od Vasington i Brisel bidejki kako sto ti napisav ni vasite Srpski politicari ne se nisto podrugi od nasive i Crnogorcive.

Morame da cekame popovolen moment odnosno da dojde do kontra teza na amerikancive i da resavame prasanja koi site zaedno ne macat.Se dotogas ke mora da si se pokrieme so usite i da si kjutime i da gledame kako Albancive so potpoa od nivnite gazdi amerikancive likuvaat i se veselat nad nasava nesrekja.

Uste ednas nemoj da podigas tenzii bidejki i ovde ima dosta lugje koi razmisluvaat so svoja glava i ne se prodadeni dusi za sitni pari na Amerive i britancive i deka koga ke dojde momentot zaedno ke se spravime so problemite koi ne macat eve vekje 20 godini.

Kako bre meni najvecem Srbinu Juzno od Srbije da zatvorite granicu ?????

1/10 pa jeli kolko je da se unajmi jedna garsonjera tamo ?

Batali se politike kad imas tolko zena tamo ...:tv:
Kume...
Nesto sam mislio da kao odmorim kuci veceras...
(jer sam umoran i osjecam se kao prebijen pas).
Al ipak... da se ja i ti okanemo od ovog olosa i gabora ovdje...
Ci be !!! Ci!
I da idemo da zarakijamo negdje? A?

Трагично е што барем јас знам дека сум етнички албанец од Македонија и секогаш сум се декларирал како таков.

Македонци кои што се декларираат како македонци..а не се, и не признаваат...јебеш ми матер..заебана работа. :)

Kume...
Nesto sam mislio da kao odmorim kuci veceras...
(jer sam umoran i osjecam se kao prebijen pas).
Al ipak... da se ja i ti okanemo od ovog olosa i gabora ovdje...
Ci be !!! Ci!
I da idemo da zarakijamo negdje? A?

Добро де мислите ви личи ова? Ај да пишеа дечишта ке разберев ама на кој му праете инает со српскиот? Да почнам и јас албански? И некој трет таму турски? Остај што си оф топик ама и претеруваш Зевсусе, и мене некогаш за нешто ме болело ама не сум реагирал вака детски. Напрај се камен вечер ке ти помине, ама утре пак ке те боли, така да ова е готово.

До вчера се волевте, јеботе.. како вака испадна, баш ми е жал. Заа маалку не бидна работава..

Drug.... da te ja nesto pitam.
Jer ti uopce imas poima s kime se tu zamaras?
Pa to su ti brale uglavnom partiski poltroni,albanci ili bugari kojima ovakav razvoj situacije (delimicno) odgovara.
Rakao sam delimicno posto i njima ne valja kad se velika corba zakuha...
al to oni nazalost nisu u stanju da shvate.
:toe:
Ostaj mi pozdravljen,nemoj se vise raspravljat,nemoj gradit svoj stav o makedoncima na osnovu onoga sta si cuo od ovih olosa ovdje...
i pali.
Ima ko da se o njima pobrine.
Nego ba... reci ti meni.... jesi li ti zaista iz Banja Luke? :vozbud:

Не заборавај дека до вчера и ти беше таков издаицо една србоманска ,па дури и протести ни организираше :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom