Влатко Лозановски

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
јас само се надоврзав на претходно кажаното, не мора буквално да го сфаќаш напишаното, за случајот што го наведе не може ни случајно да важи поговорката,
но важи за Влатче и сите како него за кои коментирате без разлика дали е добро или лошо -на крај краја сепак го популаризирате
Или ај на друг начин да ја дефинирам поговоркава:
-Подобро е да се зборува за некој било што отколку воопшто да не се зборува

е да убаво и/му кажа:smir:
Да бе да...одговара за тие ваш со ви одговара а за другите не....мајката шубо било таЧе.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да бе да...одговара за тие ваш со ви одговара а за другите не....мајката шубо било таЧе.
па ако не ти одговара Влатко ако ти смета не го слушај-игноре имаш еден куп пејачи кај нас квалитетни или не квалитетни слушај си ги нив, имаш еден куп најразлична музика слушај што сакаш никој ништо не ти забранил

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Супер си е Влатче за џабе плукаат по него.Ги има сите квалитети што треба да ги поседува еден пејач му е потребно само време за да се докаже човекот.Секој има свој вкус и ако на некого не му се допага не треба одма да плукаме по него.Човекот со текот на времето ке си се докаже во вистинското светло онаков каков што е :toe:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
па ако не ти одговара Влатко ако ти смета не го слушај-игноре имаш еден куп пејачи кај нас квалитетни или не квалитетни слушај си ги нив, имаш еден куп најразлична музика слушај што сакаш никој ништо не ти забранил
Така ништо не се решава, и тоа не е поентата.

Цело време само слушаме жалопојки за нашава сцена, за недостатокот на квалитет итн. Е па Влатко е една од причините поради тоа, и доколку вас ви е сеедно мене не ми е-а верувам има и други. Така да јас ќе ја искористам секоја дадена можност да го искажам своето мислење и ако постои било каков начин да ги одтргнам таквите "фацки" од нашата сцена.
Ако сакаме да не сакаат другите треба првин сами да се сакаме, ама не по цена да се циганчиме на се што лета. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Така ништо не се решава, и тоа не е поентата.

Цело време само слушаме жалопојки за нашава сцена, за недостатокот на квалитет итн. Е па Влатко е една од причините поради тоа, и доколку вас ви е сеедно мене не ми е-а верувам има и други. Така да јас ќе ја искористам секоја дадена можност да го искажам своето мислење и ако постои било каков начин да ги одтргнам таквите "фацки" од нашата сцена.
Ако сакаме да не сакаат другите треба првин сами да се сакаме, ама не по цена да се циганчиме на се што лета. :)
ти вака како стручен/на по квалитет на музикава што не напрајш некоја кампања за спас на сценава и излези и јавно кажи им на сите вие нечините јас ќе ви кажам што вреди

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
ти вака како стручен/на по квалитет на музикава што не напрајш некоја кампања за спас на сценава и излези и јавно кажи им на сите вие нечините јас ќе ви кажам што вреди
Пак само да се мрчи бесцелно.
Не ми беше идејата (по втор пат) да си го мерат со што е добро, туку лошото да се извади. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Пак само да се мрчи бесцелно.
Не ми беше идејата (по втор пат) да си го мерат со што е добро, туку лошото да се извади. :)

па ти цело време ми мрчиш овде бесцелно, ти сметал Влатко и во ред тоа го разјаснивме
ама за квалитет си има квалитет
за глас си има глас
тоа многу екперти за музика му го кажаа
а ти што ќе заклучиш најмалку е битно во случајов

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
па ти цело време ми мрчиш овде бесцелно, ти сметал Влатко и во ред тоа го разјаснивме
ама за квалитет си има квалитет
за глас си има глас
тоа многу екперти за музика му го кажаа
а ти што ќе заклучиш најмалку е битно во случајов
Влатко има глас...и поради тоа треба да биде пејач....wow.
Ај Гижо е скоро 2 метра висок џабе дипломирал требаше да игра кошарка.
Има глас, знаеш што и јас го имам па и братучедками има, тоа не значи многу ако сакаш да се декларираш ко уметник.
Не може да сакаш да бидеш виден во културниот свет како умтеник без свое сопствено дело. Ги знам и двајцата што му ги прават песите лично, се додека има такви некој за музика, па некој за облека, па некој за како да го мрда гзот на сцена се до тогаш ќе биде безрбетњак.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Влатко има глас...и поради тоа треба да биде пејач....wow.
Ај Гижо е скоро 2 метра висок џабе дипломирал требаше да игра кошарка.
Има глас, знаеш што и јас го имам па и братучедками има, тоа не значи многу ако сакаш да се декларираш ко уметник.
Не може да сакаш да бидеш виден во културниот свет како умтеник без свое сопствено дело. Ги знам и двајцата што му ги прават песите лично, се додека има такви некој за музика, па некој за облека, па некој за како да го мрда гзот на сцена се до тогаш ќе биде безрбетњак.
има и глас има и свој стил и свое дело а твое е дали ќе го прифатиш тоа или не
а се додека има такви како тебе што лаат по форуми тој ќе си се популаризира
а тоа дали некој и кој и како стои зад него за ова за она ти најмалку знаеш

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Очигледно е дека го имитира Тоше:toe:,јас разбирам дека гласот му е сличен ама нека не ги прави тиа покрети и движења како Тоше што правеше.:nesvest:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
има и глас има и свој стил и свое дело а твое е дали ќе го прифатиш тоа или не
а се додека има такви како тебе што лаат по форуми тој ќе си се популаризира
а тоа дали некој и кој и како стои зад него за ова за она ти најмалку знаеш
во ова ни ти самиот не веруваш .... свој стил (да го имитира тоше) , свое дело победа на макфест многу импресивно , ај може ќе иде на сунчане скале врв на кариера а за глас ништо посебно пројди во било кој клуб , кафана или дискотека има дечки кои се измислени за влатко.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
во ова ни ти самиот не веруваш .... свој стил (да го имитира тоше) , свое дело победа на макфест многу импресивно , ај може ќе иде на сунчане скале врв на кариера а за глас ништо посебно пројди во било кој клуб , кафана или дискотека има дечки кои се измислени за влатко.
а ти музички експерт си?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не треба да си експерт за да го прочиташ овој

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Го погоди местото. :) :pos2:

Иначе можно е да има и луѓе кои поубаво пеат од Влатко, но сепак не се пејачи. Влатко во прав момент се појави пред камерите, приметивме дека одлично пее и се најде човек кој ќе ја турка неговата кариера во нагорна линија. :)

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Па нормално кога виде моронот дека цела Македонија му се потсмева како го емитира, сакал нејќел очајно глупи кловн за да ни докаже на сите дека не е Тоше:)

Збориш за морони и кој каков е , а јас можам да ти препорачам да научиш прво македонски па после да коментираш. Не се вика Емитира, туку Имитира.

Kajgana Shop

На врв Bottom