Влатко Лозановски

Член од
29 август 2008
Мислења
152
Поени од реакции
5
1. Visoki vokalni moznosti (posle se, odlicen tenor, so golem raspon na oktavi)
2.Odlicni pesni i dobra pocetna kariera (bez parista i menadzerista ko Next Time koi gi turkaat mladi4ive sosila)
3. Skromen decko koj iskreno kaza deka ne saka niti da go imitira niti da go smeni Tose Proeski (se razbira, toa e nevozmozno), sto ukazuva na dobra licnost koja e sposobna za sorabotka i ponatamosen razvoj na makedonskata muzicka scena.

BTW, sry za fontov nesto WIndowsov zeznat mi e ne mi menuva makedonska podrska :mad:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
2.Odlicni pesni i dobra pocetna kariera (bez parista i menadzerista ko Next Time koi gi turkaat mladi4ive sosila)
3. Skromen decko koj iskreno kaza deka ne saka niti da go imitira niti da go smeni Tose Proeski (se razbira, toa e nevozmozno), sto ukazuva na dobra licnost koja e sposobna za sorabotka i ponatamosen razvoj na makedonskata muzicka scena.

BTW, sry za fontov nesto WIndowsov zeznat mi e ne mi menuva makedonska podrska :mad:
1. Дискутабилно, ама сепак има можности вокални.
2. Одлични песни? Знаеш дека ни текст сам не си праи за „песните“? Неможам песните кои наводно му се одлични да му ги препишам како негов квалитет, пошто он ниту ги праи ниту пишува текстови за нив. Најголемиот квалитет кој може да го има еден „музичар“, он го нема.

Третово со мали букви, за да не се фатите за третава точка од причина што 2 точка е многу мноуг обитна.

3. Ако не сака да го емитира Тоше, онда побогу зашто исти фотосесии има ко него, исти потези, исто изговор на согласки и самогласки, дури и збори како е религиозен и тоа му било многу битно :pos2:, и сите сличности што сто пати ги набројаа со пишани зборови за вас на темава да можете да прочитате малце поубо, ама некако погледот ви бега од тие постови.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500

Влатко е потрошен сперматозоид...уствари морон.
Едина разлика меѓу нас и вас е што ние сме отворени во врска со тоа.
Искача ко робин худ на тв, пее туѓи песни, го емитира тоше...типот е срање и ако не го гледате тоа бог нека ви е на помош.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Според вас забрането е да се пеат туѓи песни и сите треба да бидат металци. Почитувајте и други стилови бе ебаго. Еве ја не го слушам ама звер си е човекот... а и да споредете ги неговите песни со другите 90% од македонскиве мејнстрим изведувачи па споредете. Јане дувнимаглоски да не има подобри песни случајно

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Според вас забрането е да се пеат туѓи песни и сите треба да бидат металци. Почитувајте и други стилови бе ебаго. Еве ја не го слушам ама звер си е човекот... а и да споредете ги неговите песни со другите 90% од македонскиве мејнстрим изведувачи па споредете. Јане дувнимаглоски да не има подобри песни случајно
Па тоа е поентата што он е најдоброто гомно помеѓу сите лајна други на сценава...

Кога веке сака да го мери нека иде нека го мери со некој квалитетен изведувач да го видам.

П.с Аутфитот од пред некој ден ауууууууу:kesa::kesa:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Влатко во последно време тотално се труди да излезе од сенката која со сила ја принесоа другите, сенката на Тоше. Тотално смени стил на облекување (ала Робин Худ), песните воопшто не личат на Тоше песните а и да го имитира Топе. Што има лошо во тоа. Подобро урнек да му биде Тоше, нашиот најголем музичар кој се појавил, отколку ЏејЏеј и сличните.

Paradise}}

Тетовчанка
Член од
20 февруари 2009
Мислења
40
Поени од реакции
0
Вчера се запознав со Влатко и стварно супер чоек е.Многу природен и опуштен уопште не се занесуа и не го емитира Тоше иако така изгледа понекогаш.Има стварно одличен глас и многу си го сакам:back:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Влатко Лозаноски е супер, мене многу ми се свиѓа како пејач, а тоа што викате дека го имитира Тоше јас не би рекол баш, може има сличен глас, ама стилот му е поразличен. Ако гледаме така, Тоше не се избацуваше со цвикери, или на евровизија не пееше со капче. :)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Влатко Лозаноски е супер, мене многу ми се свиѓа како пејач, а тоа што викате дека го имитира Тоше јас не би рекол баш, може има сличен глас, ама стилот му е поразличен. Ако гледаме така, Тоше не се избацуваше со цвикери, или на евровизија не пееше со капче. :)
Па нормално кога виде моронот дека цела Македонија му се потсмева како го емитира, сакал нејќел очајно глупи кловн за да ни докаже на сите дека не е Тоше:)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Па нормално кога виде моронот дека цела Македонија му се потсмева како го емитира, сакал нејќел очајно глупи кловн за да ни докаже на сите дека не е Тоше:)
Очајно? Морон?
Влатко се повеќе има свои обожаватели,и се повеќе го почитуваат луѓето. На свирките ни малку не наликува на Тоше а за тоа како пее во живо...му симнувам капа:pipi:

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Очајно? Морон?
Влатко се повеќе има свои обожаватели,и се повеќе го почитуваат луѓето. На свирките ни малку не наликува на Тоше а за тоа како пее во живо...му симнувам капа:pipi:
Освен женската популација на возраст од 12-16 години, не верувам дека некој друг го почитува како пеач, исто како и целата македонска естрада заедно со Џеј џеј, Сакс тајм, Тони Пес и сличните.

Едноставно дечкото ни има харизма ни ништо.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Влатко во последно време тотално се труди да излезе од сенката која со сила ја принесоа другите, сенката на Тоше. Тотално смени стил на облекување (ала Робин Худ), песните воопшто не личат на Тоше песните а и да го имитира Топе. Што има лошо во тоа. Подобро урнек да му биде Тоше, нашиот најголем музичар кој се појавил, отколку ЏејЏеј и сличните.
Кога се појави мене воопшто не ми се свиѓаше бидејќи премногу беше очигледно дека го емитира Тоше. Но сега кога полека формира сопствен стил (кој рака на срце не му е ништо посебно) мислам дека тоа го направи со цел да биде приметен. Значи човекот знае да пее и тука нема збор, ама тоа што го копираше Тоше му создаде само негативна реклама, така што мислам дека ќе му треба уште доста време за да не убеди во неговите (да ги наречам така) чесни намери. Инаку во последно време има интересни песни ама дефинитивно мора да поработи на имиџот :uvo:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Освен женската популација на возраст од 12-16 години, не верувам дека некој друг го почитува како пеач, исто како и целата македонска естрада заедно со Џеј џеј, Сакс тајм, Тони Пес и сличните.

Според тебе кој вреди од Македонија и кого го почитуваат тие над 16-години?

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116

Машко сум, имам над 16 години, не слушам многу-многу мак естрада во последно време (слушам транс) и ќе ти кажам дека Влатко Лозановски многу го почитувам бидејќи прекрасно пее. И доста го споредувате со Тоше бе. Никој не може да се спореди со Тоше. Тоше беше и ќе остане единствен. Не мора секоја нова фаца на естрадава да ја споредувате со Тоше бидејќи тоа е неможно.
И не го спомнувај Влатко Лозановски во комбинација со мороните од типот на Геј-Геј и брат му.
:helou:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
море плукајте колку сакате ама Влатко нити сакал нити го имитира Тоше, а тие што викате така немате друга работа па си лечите комплекси по форуми
Влатко го слушам уште пред останатите да го слушате и гледате на ТВ и од секогаш ме импресионирал :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom