Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Имам право јас да критикувам зашто су мвистински вардарец кој оди да гледа уткамица на стадион а не како денешниве навијачи ког аима гол шанса не се возбудуваат ниту да дадат аплауз. само пејат некои песни а не гледаат ни уткамици ни ништо
Тие песни сигурно многу повеќе му помагаат на Вардар за разлика од пензионерските аплаузи .

тие што свикуваа иницијативен одбор го доведоа вардар до ова дереџе зашто пред тоа вардар ак оне можеше да стане шампион барем играше редовно во уефа. сега оваа е втора година по ред кога вардар како голем клуб ќе го нема на евро сцената па по тоа се гледа ко је во право а кој не е.
Да да, биди сигурен со Гризли подобра ќе беше ситуацијата

Тие песни сигурно многу повеќе му помагаат на Вардар за разлика од пензионерските аплаузи .

Да да, биди сигурен со Гризли подобра ќе беше ситуацијата

Абе не викам јас да не се пее, ама да си надвор од дешавање на теренот тоа за мене е несватливо за навијач и љубител на фудбал и слично. твојот тим да има шанса и никој да не се возбуди и да продлжи да пее као да немал ошанса и слично тоа го сматрам јас како навијачи кои се во друг филм само не се у фудбалски филм.

јас не реков дека ситуацијата е подобра со гризли, туку дека не наоѓање на човек што ќе биде газда како аврамович еве што го снајде на вардар да не игра две сезони во европа и наместо да оди нарпед тој се врати многу назад и стана обичен клуб. ако имеше промени требаше да бидат на подобро а не на полошо, тоа ми е мене муабетот и бидејќи тие промени ги иницираа навијачите кај кого да ја барам вината? кај гризли?

Поздрав до дечките у плаво:party3::party3:

Е читаат,ама не се бега од судбата:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Ај ти не к*р тропај глупости бе!!! Не се прај овде најпаметен! Остајте што било, знаат тие што биле и не прашујте глупости!

Иначе за играта, на тој судијата да му умре се најмило, душа продадена!! Незнам како издржаа играчиве а да не му закачат по една, му е**м племето! Отишол у Куманово и се усрал, ако се сере толку ич нека не суди. Колку чисти фаули не судеше за Вардар, а за Милано секој контакт фаул беше. Ауф бе се нервирам со вакви души продадени :nerv::nerv::nerv:

А за тие “навивачите“ од Куманово (ако можат да се наречат навивачка група, зошто една песна не испеаја за Милано), ако се толку заебани нека гостуваат негде, па тоа тапанот да им го стаем на глава! Да им е**м племето мрсно!!

zoran petkovski sudijata e prodadeno kopile mn fauli trebase da ima za vardar i dr situacii ne gi sudese za vardar nego celo vreme samo za milano krvta da mu ja ebam klosarska

Извадок од а1тв од инцидентите за време на натпреварот милано-вардар

Se gleda na klipot ubo deka policijata ne prevzema nisto protiv gledacite od Kumanovo koj frlaat stolcina:toe: odnosot na policijata kon navivacite e kako sprema teroristi,takva brutalnost na policijata nema ni vo Avganistan,sepak ne ste imale rabota so specijalnata edinica kako nas,ne precekaja kako da sme zatvorenici
dsc00184g.jpg

И кај нас у Тетово на утакмицата со дрита не пречекаја како теросристи може имаше 50 од специјална единица и околу 100 обични полицајци кој идев да гледам Македонија неме претресоја толку полицајци што се уплашија толку па немаше да ги колемо гариве.

Извадок од а1тв од инцидентите за време на натпреварот милано-вардар

Како никад у Скопје не доаѓаат навијачи? И кога ќе дојдат секогаш на исток као у карантин ставени. Зашо на јужна не ги стават у оноа ќошето као бугарите од ЦСКА. :duel:

Како никад у Скопје не доаѓаат навијачи? И кога ќе дојдат секогаш на исток као у карантин ставени. Зашо на јужна не ги стават у оноа ќошето као бугарите од ЦСКА. :duel:
Зашто само на Градски има повеќе од една трибина :vozbud:

Зашто само на Градски има повеќе од една трибина :vozbud:

:pos: Како не ми текна :uvo: :zid: Туку, покренувам петиција да почнат да се градат и запад и исток заедно со северна, и од дома да се измкнат противнички навијачи и да се донесат на Градски. Да си мафтаме малку... :helou: па после... :sakas_ust

Ako gi ima nekoj klipovite Vardar:Sparta Praga od gradski i so CSKA neka gi postira ne mozam da gi najdam na youtube.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom