Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
По тапа утакмица у живот не сум гледал па тие од маало да ги гледав по интересно ќе беше мора ремонт на цел тим освен Пачовски и Емирлаху

По тапа утакмица у живот не сум гледал па тие од маало да ги гледав по интересно ќе беше мора ремонт на цел тим освен Пачовски и Емирлаху
Е да беее....додека победуваа младиве супер беа сеа еден кикс и одма нечини...не се навива така брате

Peeeee tezok kiks denes. Steta ali u nedela se nadevam ke tepame u kumanovo. I pozdrav do Pirati
pirati111.jpg

Abe vi go lapnavme znameto sred utakmica hahahahaha

Ццццц, и ја мислим дека е местена ама ајде. Ипак не треба да се плука по децата, прв кикс им е вторава полусезона, и за нивните години ова е супер. Само да не паднат сега, нека продолжат како што почнаа, не е ништо еден кикс.

нормално дека овој кикс ништо не значи а најмалку да се обвинуваат младите играчи на Вардар...колку толку тие играчи успеаа да го вратат сјајот на Вардар и неможе после еден за мене очекуван кикс да се вика дека треба ремонт на екипата...

Абе нормално е дека е поважно да се победи милано и да му се одземат на него бодови отколку да се победи силекс а милано да освои бодови. Но вардар на гости пролетва нема победа све нерешени и порази таак да не верувам дека може против милано да победи на гости.

Ја и за Јувентус го имам истото мислење дека треба да праат ремонт кога не оди не оди беше во втора лига па пак навивав за Јувентус.Ако сакате подобри игри мора подобри играчи со вакви играчи не може Вардар да биде шампион а не сакам да се бори за 3то место туку да биде шампион нели Трифун ќе финансира кај се играчите нови?? !!!!

Iskreno go ocekuvav kiksot. Po nikoja cena ne smee da se obvinuvaat deckite, ko pobeduvaat dobri se a ko gubat mestena e, epa ne moze taka bratce. Bez zimski pripremi so mladinski kadar(svaka im cast) tolku e, od leto ke vidime sto i kako.
Izvinenie za latinicava.:smir:

Па добро сеа, јас искрено откако беа проблемите со клубот зимоска, очекував Вардар да се бори за опстанок, но добро што барем вака испадна работата да бидат меѓу првите пет, сепак Вардар игра со младинци.

Па добро сеа, јас искрено откако беа проблемите со клубот зимоска, очекував Вардар да се бори за опстанок, но добро што барем вака испадна работата да бидат меѓу првите пет, сепак Вардар игра со младинци.

Да со млади игра Вардар...Но пропуштија голема шанса да се доближат до Милано(на само 1 бод)...И до Ренова(3 бода)...Но што е тука еее...Одиме натаму...

Што слушам тепчка имало денес со пирати.Начекале неколку души со пендраци.
Точно е ова?

2w6htlz.jpg

прв пат гледам на livescore да има резултат од македонска прва лига. не викам дека немало досега, ама јас прв пат гледам. македонска лига ја нема како посебна, изгледа само оваа утакмица онака не` частеле :)

Што слушам тепчка имало денес со пирати.Начекале неколку души со пендраци.
Точно е ова?

Комити им одзеле ударен транспарент на Пирати, а слушам имало дечки и со ФА реквизити во Пирати.

Интересно станува.:)

А јас незнам што мајка бараат Пирати на меч Вардар-Силекс :tapp: како и да е Вардар киксна но бидете реални,после сите изјави дека ќе се бориме за опстанок сега е одлична ситуацијата,не бегаат многу Ренова и Милано,така да мислам дека може да ги стигнеме и да излеземе во Европа :vozbud: зашто само Вардар и Работнички доколку отидат во Европа ќе бидат носители т.е.полесен противник во 1-во коло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom