Црна Гора и Македонија го признаа Косово!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе дај по вестиве гледам сите викаат различно. едни викаат само црна Гора признала ние сме следни. Други викаат и ние и Црна Гора.

Дел о мојот испратен мејл :)

...faktikisht ajo eshte e shkruajtur bullgarisht, ne maqedonisht " Ju faleminderit shume" eshte " Ви благодариме многу".
gjith te mirat
Cosmin Contra

Многу Ви благодариме!!! Faleminderit shumë!!!
mk.gif
Macedonia

Јак сум бе, упичкуматер!
Да де и јас им пратив ист меил и мене ми пишаа така је*ига почнаа со игри

Procedure has been initiated or an official confirmation is needed by: 1 countries
Process awaiting approval by parliament, president or other high level institution, or the recognition has yet to be officially confirmed by the corresponding institutionsМногу Ви благодариме!!! Faleminderit shumë!!! Macedonia Recognition progress text New!
Ова е најофицијално

Македонија ја призна независноста на Косово

Па нашиве ја признаа независноста на Косово...Што мислите вие, дали одлуката е исправна или не?

Ајде да им честитам на сите демек патриоти и докажани србољубци, (се знаат сега, не морам да ги прозивам) за тоа што Македонија доби уште еден сосед...со надеж дека ќе биде пофер и подобар од србите, бугарите и најважно грците. Па ебига, полошо од овие три не верувам дека ќе се најде. :)

Еве што им пративме од Тетово по повод признавањето...

69FA00331E98D7449C0350A761CAD78C.jpg

Сега и србите ке се свртат против нас...Катастрофа:uvo:

Uste edna drzava koja ke ne narekuva Fyrom, vo paket so Albanija....a bogami i Srbija(clenka na ON):kesa::kesa:

Честито признавање !
Добар потег на нашите , и порака до плачковците :
Ме заболе како ќе реагира Србија :helou:Проблемот со Косово не го сторивме ние,тоа си го сторија самите Срби.Ние само го следиме нашиот интерес и крај на муабетот:aplauz:

Ајде да им честитам на сите демек патриоти и докажани србољубци, (се знаат сега, не морам да ги прозивам) за тоа што Македонија доби уште еден сосед...со надеж дека ќе биде пофер и подобар од србите, бугарите и најважно грците. Па ебига, полошо од овие три не верувам дека ќе се најде. :)

Ti si nacionalist???:uvo:

predavnici, slugi albanski. Gruevski e predavnik. Crna Gora gi zaboravi Milos Obilic i Njegos. Vecer umra pravoslavieto a islamot i golema albanija pobedi. 500 godini tursko sto nemozese deneska stana realno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom