Црна Гора и Македонија го признаа Косово!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира кој е интересот на Црна Гора со ваков потег. Имаат ли нешто добиено за возврат или само и одржуваат лекција на Србија која како и сите останати соседни народи ги негира.

Врачен демарш на амбасадорката на ЦГ во Белград.

BATEEEEE... ako tone srbija i drugite da potonat?!?!?!?!
:tapp:

Не ми е јасно што ви е смешно? Да не ги имавме Албанците ај некако ќе сфатев, ама вака?

Сега и Македонија најверојатно ќе го признае Косово и не ми е јасно зашто баш сега најдоа. Претседателот (или кој беше таму) на Косово пред некое време ни се силеше, демек, немало што они да не' признаат под уставно име пред ние да ги признаеме како држава!? Вчера проблеми на границата итн итн. Срамота.

Не ми е јасно што ви е смешно? Да не ги имавме Албанците ај некако ќе сфатев, ама вака?

Сега и Македонија најверојатно ќе го признае Косово и не ми е јасно зашто баш сега најдоа. Претседателот (или кој беше таму) на Косово пред некое време ни се силеше, демек, немало што они да не' признаат под уставно име пред ние да ги признаеме како држава!? Вчера проблеми на границата итн итн. Срамота.

Бесполезно влагаме во расправии.

Сите знаеме колку проблеми сме имале со нив, не сакаат име да ти признат, граница ти реметат.. и на сето тоа, треба да се радуваме/маваме сеир што ке го признаваат/признаваме Косово. Иронија.

ALbancite se takvi sto ako im naprais dobro so dobro ke vratat...
neli lani na eden festival vo ALBANIJA, grcite si gi spakuvaa kuferite i se vratija vo POP grcija poradi toa so na semaforot imeto na nasata drzava bilo R. MACEDONIA!:wink:

Бесполезно влагаме во расправии.

Сите знаеме колку проблеми сме имале со нив, не сакаат име да ти признат, граница ти реметат.. и на сето тоа, треба да се радуваме што ке го признаваат/признаваме Косово. Иронија.

Па да. Ние ќе мора да го признаеме али првин нека не' признаат под уставно име. Не ми е јасно зашто вака набрзинка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom