Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870.....
запамтете веќе еднаш.....:pos2::smir:
Изгледа срањето има ЗЕЛЕНА бојаATI срање во боја!
Уште еднаш такво срање да ми даваат за беспари не го зеам па што сака нека биде!
ATI срање во боја!
Уште еднаш такво срање да ми даваат за беспари не го зеам па што сака нека биде!
Преска додека пиев кафе и гледав надвор у орао, се восхитував на распеаните птички кој летаат и го јадат моето грозје.. и по целта таа логика, логички ми следеше и прашањето што е подобро ATI или NVidia. Така размислувајќи на тоа прашање си реков чекај да видам некој да не го е поставил истото на кајгана... и одеднаш фрп.. како гром од ведро небо го гледам предмене..
Но во моментот додека го пишувам ова ми дојде една визија од суперсвеста која е околумене..
Визијата е: кој мисле дека ATI се подобри нека оде нека се исере у ВЦ-то за да го искара запеко шо го има и пак нека размисли и нека пише.. ако сеуште мисле дека ATI се подобри... јас бегам подалеко од тај)
Форевр Јорс, MoonWhisper
Ај биди фраер и докажи зошто nVidia е подобра од ATI, без серење и без запеко
MoonWhisper друже биди реален и признај, кога цел свет признава, дека Ати ги закопа Нвидиа со генерацијата 3800, а дефинитивно ги погреба за одреден период со генерацијата 4800, а посебно ке ги дотолчи со 5800.
Респект кон Нвидиа, мислам дека се голема компанија и ке се покажат пак во иднина, ама во моментов АТИ РУЛЗЗЗЗЗз![]()