ATI или N-VIDIA

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување

ATI ИЛИ N-VIDIA ЗА СЛИЧНА ЦЕНА?

• ATI

Гласови: 19 31,1%
  • N-VIDIA

Гласови: 42 68,9%

• Вкупно гласачи
    61
nVidia RULZ, посебно за игрите :helou: ( гејмери и гејмерки ОВА е за респект :vozbud: ). Инаку јас неколкупати имам работено на компјутер со радеон и верувајте не ги дава тие резултати што се добиваат со нвидиа.

Нвидиа дефинитивно .. поскапото е подобро (во најголем број од случаите)

ATI срање во боја!

Уште еднаш такво срање да ми даваат за беспари не го зеам па што сака нека биде!

Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870.....

запамтете веќе еднаш.....:pos2::smir:

Имам ATI Radeon HD 2600 PRO. Супер е , задоволен сум и плус неам некаква приврзаност кон супер јака графика за игрите. Медиум е доста. (=

Јас имам ATI и сега за сега сум задоволен:toe:

Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870 Ati 4870.....

запамтете веќе еднаш.....:pos2::smir:
ati_radeon_hd_4870_benchmark.jpg

Многу убав бенџмарк :)
ATI срање во боја!

Уште еднаш такво срање да ми даваат за беспари не го зеам па што сака нека биде!
Изгледа срањето има ЗЕЛЕНА боја :)
Иначе има нешто поубаво од ATI 4870......2x4870:)

Преска додека пиев кафе и гледав надвор у орао, се восхитував на распеаните птички кој летаат и го јадат моето грозје.. и по целта таа логика, логички ми следеше и прашањето што е подобро ATI или NVidia. Така размислувајќи на тоа прашање си реков чекај да видам некој да не го е поставил истото на кајгана... и одеднаш фрп.. како гром од ведро небо го гледам предмене..

Но во моментот додека го пишувам ова ми дојде една визија од суперсвеста која е околумене..

Визијата е: кој мисле дека ATI се подобри нека оде нека се исере у ВЦ-то за да го искара запеко шо го има и пак нека размисли и нека пише.. ако сеуште мисле дека ATI се подобри... јас бегам подалеко од тај :))

Форевр Јорс, MoonWhisper

Преска додека пиев кафе и гледав надвор у орао, се восхитував на распеаните птички кој летаат и го јадат моето грозје.. и по целта таа логика, логички ми следеше и прашањето што е подобро ATI или NVidia. Така размислувајќи на тоа прашање си реков чекај да видам некој да не го е поставил истото на кајгана... и одеднаш фрп.. како гром од ведро небо го гледам предмене..

Но во моментот додека го пишувам ова ми дојде една визија од суперсвеста која е околумене..

Визијата е: кој мисле дека ATI се подобри нека оде нека се исере у ВЦ-то за да го искара запеко шо го има и пак нека размисли и нека пише.. ако сеуште мисле дека ATI се подобри... јас бегам подалеко од тај :))

Форевр Јорс, MoonWhisper

Ај биди фраер и докажи зошто nVidia е подобра од ATI, без серење и без запеко

MoonWhisper друже биди реален и признај, кога цел свет признава, дека Ати ги закопа Нвидиа со генерацијата 3800, а дефинитивно ги погреба за одреден период со генерацијата 4800, а посебно ке ги дотолчи со 5800.
Респект кон Нвидиа, мислам дека се голема компанија и ке се покажат пак во иднина, ама во моментов АТИ РУЛЗЗЗЗЗз :vozbud:

MoonWhisper друже биди реален и признај, кога цел свет признава, дека Ати ги закопа Нвидиа со генерацијата 3800, а дефинитивно ги погреба за одреден период со генерацијата 4800, а посебно ке ги дотолчи со 5800.
Респект кон Нвидиа, мислам дека се голема компанија и ке се покажат пак во иднина, ама во моментов АТИ РУЛЗЗЗЗЗз :vozbud:

Моментално се ново од игри шо излава се тестира на NVidia, Nvidia моментално ја држе најјаката графичка.. Тоа дека со некој модели АТИ била подобра од НВидиа точно е ама NVidia никогаш не заостанала и моментално ја држе најдобрата графичка.. :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom