семафор журче :)

• Креатор на темата Креатор на темата leposava
  • Време на започнување Време на започнување
Ух како ми се иде на ова, таман добар дел од облеката ми е во зелена боја.
Ама па после како ќе се враќам назад во дворецот позади 7 мориња и 7 планини и 7 ....
Пофалба за идејава. Веднаш да знаеш на кого можеш да се пушташ :)

Загреој правнициве....
Зошо не напрајле: КОЈА САКА да се ебе во тројка, да носи лилава маица,
кој е невин - теѓет, кој има дечко/девојка а сака да препишува: Розе блузон?

МСН во живо,
12.10, 21:30.
Ах Серпико, ме изнасмеа до солзи :pos2:

Гледаш некоја добра риба во црвено и ја молиш ОБЛЕЧИ СЕ ВО ЗЕЛЕНО,БАШ УБАВО КЕ ТИ СТОИ.:back:

Ќе гледам да стигнам на журчево,интересна идеја,башка правници организираат:ojea:и...ќе облечам црвена маичка:pipi:

Нема да бидеш баш интересна за повекето:nenene:

Е шо кажа сеа, некои луѓе што ќе дојдат, ќе дојдат за да се забавуваат, не за да бидат интересни.

Јас доколку би дошла, би дошла исто во црвено.:smir:

Не ни сакам да сум интересна,бидејќи имам на кого сум му интересна:smir:

Е шо кажа сеа,некои луѓе што ќе дојдат ќе дојдат за да се забавуваат не да бидат интересни.
И баш така,доаѓам да се журкам:vozbud:

Освен ако не се појават Црвенокоса, Ники, Натуш и Латитеа од негде чисто се сомневам дека ќе има жени во зелено. Моето присуство зависи од моето тогашно расположение. Во секој случај убаво да си поминете тие што ќе идете.

абе јас сум правник јеее ...:))))))))))) али у средно сум уште :cry::kesa:

Освен ако не се појават Црвенокоса, Ники, Натуш и Латитеа од негде чисто се сомневам дека ќе има жени во зелено. Моето присуство зависи од моето тогашно расположение. Во секој случај убаво да си поминете тие што ќе идете.
Црвенокоса... ах не ја запознав оваа широкограда личност.
Ники е во австралија, кенгурче хоп-хоп
Натуш се врати во Охрид... Ако прати некој лимузина со личен шофер може и ќе дојде :pos:
ЛаТитеа WTF :nesvest: :pos:

Би дошол, ама до 8 сум на футбал во Форца, таман работа ако се избацам така нетуширан, на ваков правнички жур.

Убаво да си поминете сите што ќе одите.

И као помина СЕМАФОР журот?

беше зелен... и како што глеам зелен си остана ?? :tapp: :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom