Врв на популизмот и себичноста

Дали е позитивно што на концертот за Тоше, Премиерот се самонагради и држеше говор?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја немам ништо против Никола, напротив многу го поштуем и мислим дека направи многу за нашата држава, ама пак нетребаше да ваѓа листоој и да држи голем говор можеше да каже два-три збора или само ,,сите те сакаме, Тоше,, и со тоа ќе беа задоволни сите, ама пак и тој е човек и греши.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:tapp:leleeee uste li go drvite so gluposti.ajde be neka ja zatvori nekoj temava dosadno i stupidno:tapp:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
а направи анкета и дали за ручекот денешен мој дома е заслужен груевски што направи рамен данок????? опсесија..опсесија.....да груевски ви е опсесија, и негативната реклама power mkd е на некој начин реклама во прилог за твојот предмет на опсесија :smir:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
а направи анкета и дали за ручекот денешен мој дома е заслужен груевски што направи рамен данок????? опсесија..опсесија.....да груевски ви е опсесија, и негативната реклама power mkd е на некој начин реклама во прилог за твојот предмет на опсесија :smir:
Што ти смета анкетата, жити се...не се секирај не правам анкета "Дали денес му го излижавте газето на Николче", туку сакам, чисто ме интересира, врз основа на сите постови, да видам процентуално како стојат размисливањето на темава, а ако сакаш гласај, ако не уживај.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Што ти смета анкетата, жити се...не се секирај не правам анкета "Дали денес му го излижавте газето на Николче", туку сакам, чисто ме интересира, врз основа на сите постови, да видам процентуално како стојат размисливањето на темава, а ако сакаш гласај, ако не уживај.
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=5F31B3900269894595892E3EC36509A9

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па начинот на кој што е поставена анкетата веќе го осудува чинот, за што треба да се гласа тогаш.

Реално, Концерт не би ни имало без покровителство.
Исправно, наградата НЕ требаше да заврши во рацете на Груевски. Без разлика за заслугите,требаше да покаже скромност и воопшто да не си дозволи “награда за Владата“.

Сепак Тоше секогаш се држеше настрана од политиката и така треба да остане.
Затоа е жално кога и едните и другите(во случајов преку темава) се обидуваат да заработат поени на неговото име.

Жално е човек да ве чита воопшто.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:vozbud:Me deprimiraaa i frustriraaa nekonstruktivni temi dubiozi gluposti . haha vie ke pocnete da go sonuvate site vlazni ispoteni dobivate nokni mori od maka so grujo.Utre da odis da mu go meris na gwujo:):baeh::pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
:vozbud:Me deprimiraaa i frustriraaa nekonstruktivni temi dubiozi gluposti . haha vie ke pocnete da go sonuvate site vlazni ispoteni dobivate nokni mori od maka so grujo.Utre da odis da mu go meris na gwujo:):baeh::pos2:
Не фала, не сум педер...вие веќе три години
сте мнооогууу покомпетентни за тоа од мене. Нели, како што кажа еден соговорник на еден пост погоре "400 000 луѓе веќе не дркаат на поркии, туку на Грујо", јас можам само да кажам- секоја чест :kesa:.Да не забегуваме од темата, само ставив анкета за да видам каков е исходот од тема што јас сум ја отворил, а не да се препукувам со вас за некои небитни личности. Фала.

N

n/a

Гостин
Реално, Концерт не би ни имало без покровителство.
Реално концерт ќе имаше како и да е...
и ќе дојдеа 50.000 луѓе без разлика дали цената на влезницата би варирала со макс.200 ден по човек.
Реално...
за узврат на спонзорството,Гвујо поделил гратис карти на членови на партија у вредност на спонзорството
Реално...тоа значи дека Чарли бил вишак (ташак) таму..,.
како и на многу други места.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
@ повер мкд, ако се небитни за тебе засто си отворил тема за нив и си го ставил во анкета?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
@ повер мкд, ако се небитни за тебе засто си отворил тема за нив и си го ставил во анкета?
Ставив анкета за неговата себичност и самобендисаност, а не како вас, да го величам. Битен е по тоа(а во скоро време и запаметен, се надевам) како лидер на држава што си правел реклами од буџетски пари, за да го пере мозокот на граѓаните и да ги замајува со нив, а во реалноста....цените до господа, парното до рајот...но нејсе тоа, не е тоа темата. А анкетата е ставена, како што реков, да видам, ме интересира каков е впечатокот на форумџиите после наградата на премиерот.

Kajgana Shop

На врв Bottom