Врв на популизмот и себичноста

Дали е позитивно што на концертот за Тоше, Премиерот се самонагради и држеше говор?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Денеска почнав да го гледам преносот на МТВ, од концертот во сеќавање на Тоше. Се беше нормално, додека водителите гордо не соопштија кој е покровител на манифестцијата. Кажаа дека е тоа Министерството за култура и ПРЕЕЕЕМММИИИЕЕЕРРРОООТТТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ННННИИИКККОООЛЛЛЛАААА ГГГГРРРУУУУЕЕЕВВВССКККИИИИ!!!!......и замислете, после 1 минута, кажуваат дека златна статуетка "Тоше Проески",добива кој ако не, токму тој, истата личност која е покровител. Значи просто кажано, сам си организира, и сам си доделува награда.Е по цинично и ниско однесување од ова.....:aplauz:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Денеска почнав да го гледам преносот на МТВ, од концертот во сеќавање на Тоше. Се беше нормално, додека водителите гордо не соопштија кој е покровител на манифестцијата. Кажаа дека е тоа Министерството за култура и ПРЕЕЕЕМММИИИЕЕЕРРРОООТТТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ННННИИИКККОООЛЛЛЛАААА ГГГГРРРУУУУЕЕЕВВВССКККИИИИ!!!!......и замислете, после 1 минута, кажуваат дека златна статуетка "Тоше Проески",добива кој ако не, токму тој, истата личност која е покровител. Значи просто кажано, сам си организира, и сам си доделува награда.Е по цинично и ниско однесување од ова.....:aplauz:
И шо ако добил статуетка....многу го тупиш

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
I do celiot koncert ti uspea toa da go primetis?I edvaj cekase da naprajs tema a....ccccc go fati ziv nema so......

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Епа не сфаќате што е поентата на текстот или толку сте слепи од рекламите на грујо? Сам себеси си се рекламира и си доделува награди, на настани што сам си ги одржува...бог да чува бре луѓеее...а концертот е само еден од многуте настани.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Денеска почнав да го гледам преносот на МТВ, од концертот во сеќавање на Тоше. Се беше нормално, додека водителите гордо не соопштија кој е покровител на манифестцијата. Кажаа дека е тоа Министерството за култура и ПРЕЕЕЕМММИИИЕЕЕРРРОООТТТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Па кој да биде покровител?

Министерството за култура на Грција или Србија и нивниот премиер?

Бог да чува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека таква награда само самиот Тоше заслужуваше. Никој друг. Колку што знам, само Тоше донираше пари во хуманитарни цели и помагаше во изградби на клиники, манастири, училишта. Ако сум грешка, нека ме поправи некој.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Па кој да биде покровител?

Министерството за култура на Грција или Србија и нивниот премиер?

Бог да чува.
Луѓеее не е поентата во тоа, поентата е дека повторно сам себе си се рекламира, сфатете, аман веќе.Концертот е само пример, ебате беља.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Луѓеее не е поентата во тоа, поентата е дека повторно сам себе си се рекламира, сфатете, аман веќе.Концертот е само пример, ебате беља.
Чоече, ти си толку оптеретен политички и партиски, што во се гледаш популизам. И тоа е тоа.

Се рекламирал...хих.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
A ti kogo reklamiras?Ili voa od so si zagrizen za drzavata?Ostaj denes mu praat cesat na Tose,bilo kako voglavno e pokrovitel.Imase li nekoj od vie tvoive?Kaj e B(W)C?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Апла се гледа дека не ја сваќате поентата на текстот, ај гледајте реклами од Грујо.

P

Princ

Гостин
Кога за момент би ги отвориле очите пошироко од што ви дозволува партијата, ќе сватите дека да бидеш покровител на одредена манифестација и ти да добиеш статуетка за организацијата на тој чив концерт покровуваш, најблаго речено е смешно. Со свои пари си купуваш статуетка. Океј, во случајов со мои пари си купуваш статуетка.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кога за момент би ги отвориле очите пошироко од што ви дозволува партијата, ќе сватите дека да бидеш покровител на одредена манифестација и ти да добиеш статуетка за организацијата на тој чив концерт покровуваш, најблаго речено е смешно. Со свои пари си купуваш статуетка. Океј, во случајов со мои пари си купуваш статуетка.
Да, да, еве ги отворивме очите и сфативме дека Груевски сигурно им рекол вака:

"Добро, ќе ви дадам пари за организацијата, ама само под услов доколку ми дадете статуетка".

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Sto e toa POKROVITEL na koncertot TOSE.....??? Mislam vo bukvalen smisol...nekoja pocesna titula, dava nekoi pari , ODOBRUVA takvo nesto da se sluci???

Vo Makedonija...treba da se ima POKROVITEL za takvo nesto ???

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
E da on tolku e glup pa sam ke si dava statuetka.......ne smetal sigurno oti vie ziv ke go fatite...sigurno ke ima izvinuvanje

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
E da on tolku e glup pa sam ke si dava statuetka.......ne smetal sigurno oti vie ziv ke go fatite...sigurno ke ima izvinuvanje
Ама ти не сваќаш колу е овоа битно....Грујо се распцујал ако сакате пари за концерт дајте ми статуетка пичка ви матер...сакаааам статуетка

Kajgana Shop

На врв Bottom