Пораки за СДСМ и ВМРО

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Таа Европа и тој САД не спречуваше да си ја опраиме работата во сопствената држава.
Та ни наметнаа рамковен договор кој ја скрши кичмата на државата.

Да се надеваме само дека Русија со 600% поголемиот буџет за 2009 година за словенските земји од Балканот ќе направи некоја против тежа на англосаксонската политика спрема словенските земји.
А досега беше 1 долар,буџетот Руски за словенските земји на Балканот баѓи се потрошиле,600 долари не се за потценување.:kesa:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Абе ние и тие 600 долари ги немаме! А русите ке имаат 600% пораст на економија ама они имаат и нафта и гас и прејака индустрија, а ние немаме ни фабрика за конзерви а и сме 2.000.000 луѓе па нема фајде од инвестиции

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Do rakovodstvoto na VMRO DPMNE i na SDSM:da si go soberat umot,ako prvite sakaat da ostanat na vlast,a drugite ako sakaat da dojdat na vlast.

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Do rakovodstvoto na VMRO DPMNE i na SDSM:da si go soberat umot,ako prvite sakaat da ostanat na vlast,a drugite ako sakaat da dojdat na vlast.
на вмро му е соберен умот и затоа ќе си останат на власт, а на сдсм не верувам дека им е соберен умот !!!

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Не можеш иста порака да оставиш овде ..и за едните и другите....
А еве и зашто..нели???
Затоа што едните сакаат да ја подвикаат кичмата на државата..а другите тоа никако не сакаат да го сторат.
Мора да се откриеш конечно..кому ја праќаш твојата јасна пораката..до грујо или до зајко кокорајко а кој си е втора виолина ...секако со (веќе) подвиткана кичма.
:pos2:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dosta be...Lav!
ke te baniram.

Zajko, pa Zajko. Smeni lenta. Znaeme, aman, ne gi sakas SDS...pa nikoj normalen ne gi saka, ama ne gledam da laat na sekoja tema edno te isto.

Ii Naci ti ukral pasvord?

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Таа Европа и тој САД не спречуваше да си ја опраиме работата во сопствената држава.

Да се надеваме само дека Русија со 600% поголемиот буџет за 2009 година за словенските земји од Балканот ќе направи некоја против тежа на англосаксонската политика спрема словенските земји.
A sto ke pravat slovenite za Rusija? Ke ja vikat samo koga i treba za prashanje kako Kosovo a posle sve po staro u gzz napikan na amerika i eu. Rusija napravila kolku sto trebala i poveke od toa.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еј....кога те читам тебе.... ми се лоши од твоите размислувања.....бљак...плукам по тебе
Само да те прашам што си бе ти???? МАКЕДОНЕЦ или резил на Македонија???

ЕУ е вештачка творевина и за 10 год ќе пукне. Се пумпа со години и кај и да е.....ЌЕ ПУКНЕ! пушик.р
А што си ти? Пророк, гатачка, Сабина, па знаеш што ќе биде?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Ne mi e jasno kakva vrska ima MAKEDONIJA so t.n.slovenski zemji ili seuste ziveeme vo filmovi od komunistickata produkcija i SDSM realizacija.

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Dosta be...Lav!
ke te baniram.

Zajko, pa Zajko. Smeni lenta. Znaeme, aman, ne gi sakas SDS...pa nikoj normalen ne gi saka, ama ne gledam da laat na sekoja tema edno te isto.

Ii Naci ti ukral pasvord?
Ај да кажеше смени ЦД....ќе те разберев некако...ама вака старомодно ми споменуваш некави ленти..а кои не се во употреба одамна кај нас !!!???.
Еве ..чесен пионерски давам...оти за Зајкота наш повеќе нема да пишувам..иако го обожувам..нели..хе хе .
:salut:

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Немој името ВМРО да го ставаш пред партија основана од Бугарин(Љ.Георгиевски-основопложник на ДПМНЕ).
И не ми е јасно како сите во државава имаат измешана диоптрија, ВМРО е Внатрешна Македонска Револуционерна Партија -Македонија пак постои како засебна државна творба во меѓународни рамки од 1991. Прашање: Што ќе ни е ВМРО кога веќе одамна имаме држава. Нека се крстат ДПМНЕ и нека нелажат проста маса.
By the way- дали го има некој преродбеничкиот законик? Не можам да ги фатам забраните пред дневникот на ТВ Сител.
ЗА ПРЕРОДБАТА СО ГРУЈО НАПРЕД!!!

J

Johnny Stulic

Гостин
Pogledaj dom svoj, andjele
I skini paucinu s ociju
Videces prizore potresne
Videces nesrecne i bolesne
Videces cemer, smrt i jad

Pogledaj stado, andjele
Sve samo bogalji i prosjaci
Slepi tumaraju u gomili
Svima su kicmu polomili
Od tebe ocekuju spas

Pogledaj bagru, andjele
Njihova dusa je prokleta
Svima su stavili amove
Sebi sagradili hramove
Ruke im ogrezle u krv

Andjele, andjele, andjele
Ruke im ogrezle u krv

Podigni mac svoj, andjele
Seti se krstaskih ratova
Seti se preklanih vratova
Kad dodjes bogu na istinu
Nek' ti u dusi vlada mir

Uslisi molitve, andjele
Dabogda pocrkali dusmani
Pa budi andjeo osvete
Neka na svojoj kozi osete
Sta znaci beda, strah, i bol

Sta znaci beda, strah, i bol

Pogledaj dom svoj, andjele
I skini paucinu s ociju
Videces prizore potresne
Videces nesrecne i bolesne

Член од
26 август 2008
Мислења
22
Поени од реакции
3
ako nekoj treba da smene ime toa e narodot, a normalno narodot nikogas nema da go naprave toa.
mnogu me nervira onoj predsednik B.C koga ke ispadne na televizija i kazuva prikaski deka narodot ne treba da se prasuva za takvo nesto, koj kurac e on da kazuva dali treba da se prasa narodot ili ne .

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
ako nekoj treba da smene ime toa e narodot, a normalno narodot nikogas nema da go naprave toa.
mnogu me nervira onoj predsednik B.C koga ke ispadne na televizija i kazuva prikaski deka narodot ne treba da se prasuva za takvo nesto, koj kurac e on da kazuva dali treba da se prasa narodot ili ne .
Хмм....претседател? И ако некој е избран да владее во твое име, тој треба да влага во оган за сите нас и да преговара, ако веќе презел должност. За тоа е избран, да ги штити твоите интереси, а не да ќути како пичка под кошула, да не знае што да каже и после вината да биде кај народот а тој да се правда..."народот така сакаше"...а тој за што е избран? Да се слика само?

Kajgana Shop

На врв Bottom