paradigm
The one&only
- Член од
- 11 јуни 2007
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 5
В моја дом лично се идвали "комисари" от ОМО да ме агитират нели.Хората си идват с кеш как си му е реда,затова нема што да се лажеме.Кој и да живее в Пиринскија крај може да го потв'рди това,че се предлага кеш на рака за македонски пасош или подкрепа за ОМО-Илинден.Намират "последователи" само на кај изнемоштели старци с мизерни пенсии,кои се изкуфели веке и незнаат по кој свет тапкаат,затова и по нивните собранија средната в'зраст на членовите е 75-80г.Кажи ОМО имате ли младежка организација и от колко членове е?Това за да допрнесеме кај темата.
Инако много би ми се искало да се регистрира на крај таа пуста партиа и да видат всички оти целата тупурдиа е много шум за ништо.Ама после нема да има с кој "инструмент" да се работи за "добри односи помегу Р.Б'лгарија и Р.МАкедонија" нели така ОМО?
Инако много би ми се искало да се регистрира на крај таа пуста партиа и да видат всички оти целата тупурдиа е много шум за ништо.Ама после нема да има с кој "инструмент" да се работи за "добри односи помегу Р.Б'лгарија и Р.МАкедонија" нели така ОМО?