Шмекање...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Егзотик...остај го капетанот 4 саат сабајле е не знае шо збори..се збуни малку. И јас се зачудив. Продавница...држење часови???...Хмм
Ама може сакал да каже да им продавница и да продавам шмек...:)
Онака замисли Егзотик..иам ја дуќанче. И онака влегува девојко...и вика...Хејј здраво! Ти остана од шмекот нешо. Јас: Да да како не имам. Цурата: Еј па дај ми два шмека од сексоповиливите. Јас: :wink::wink:...и и наплаќам...Тоа чини 100 денари. Цурата: 150..и ми вика кип ит :)...
хехе интересна работа коа ќе се размисли убаво е да наплаќам за мојов шмек
Јас да бев шмекоспособен како тебе, на прашањето колку чини ова, ќе и речев дојди в магацин долу кај пиперките, таму е ценовникот:)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Јас да бев шмекоспособен како тебе, на прашањето колку чини ова, ќе и речев дојди в магацин долу кај пиперките, таму е ценовникот:)
Егзотик...не! Ако и кажам така ќе делувам нападен и ќе сфати дека сакам да ја ебам. Не..вака два шмека. Знаеш...со муштерии треба фино, лепо...за утре пак од кај тебе да купат. Вака ќе дојде уште два три пати...и после јас ќе и предложам вечера кај Жабарот..ќе ја носам на ќебапи и ќе си го добијам на најшмекерски начин тоа што го сакам. А ако и кажам на радишанско-драчевско-ѓорчевски стил...Хе ела доле у магацинот да ти покажам ценовникот...можеби ќе избега

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Егзотик...не! Ако и кажам така ќе делувам нападен и ќе сфати дека сакам да ја ебам. Не..вака два шмека. Знаеш...со муштерии треба фино, лепо...за утре пак од кај тебе да купат. Вака ќе дојде уште два три пати...и после јас ќе и предложам вечера кај Жабарот..ќе ја носам на ќебапи и ќе си го добијам на најшмекерски начин тоа што го сакам. А ако и кажам на радишанско-драчевско-ѓорчевски стил...Хе ела доле у магацинот да ти покажам ценовникот...можеби ќе избега
Мајстор бе...си ја знае работата.
Ти реков не сум шмекоспособен:)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Егзотик...да не забегаваме од темата. Коа си веќе тука кажи ајде...он топик малку..Коа би ја шмекнал ти од форумов...која ти паѓа у око...што финта би превземал за да ја уловиш..ајде сподели!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Егзотик...да не забегаваме од темата. Коа си веќе тука кажи ајде...он топик малку..Коа би ја шмекнал ти од форумов...која ти паѓа у око...што финта би превземал за да ја уловиш..ајде сподели!
Шмек, јас сум дојден овде да учам, не да пишувам рецитали.Имаш некоја лекција на лагер?:)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Шмек, јас сум дојден овде да учам, не да пишувам рецитали.Имаш некоја лекција на лагер?:)
Aj, aj кажи дека сум јас...:pos:....Ај и накај мене некоја лекција за шмекање...Да, не им требаат само на машките совети :pos:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Мали...епа ајде сподели цура еве нека не е од форумов ако се срамиш да кажеш. Било која. Замисли си...како и на кој начин ќе ја шмекнеш...биди детален објасни ми ја цела ситуација...и откако го имаш шмекот ти треба да пријдеш...што кажуваш?...ајде јас одстрана ќе те гледам ако не си добар ќе те критикувам...ако си ок ќе те пофалам :)

Е! супер :) Параноик и Егзотик ...ајде судбионата ве спои на мојата тема..врсници сте..ајде да видам еден шмек меѓу вас..започнете :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Мали...епа ајде сподели цура еве нека не е од форумов ако се срамиш да кажеш. Било која. Замисли си...како и на кој начин ќе ја шмекнеш...биди детален објасни ми ја цела ситуација...и откако го имаш шмекот ти треба да пријдеш...што кажуваш?...ајде јас одстрана ќе те гледам ако не си добар ќе те критикувам...ако си ок ќе те пофалам :)

Е! супер :) Параноик и Егзотик ...ајде судбионата ве спои на мојата тема..врсници сте..ајде да видам еден шмек меѓу вас..започнете :)
Eве, пред да направиш едит си реков ај да пробаме двајцата еден шмек...
Бива ПараноиК?:)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Еве пример...
Ти си касиерка во супермаркет:)pos:)и јас чекам во ред да платам што сум купил.И доаѓам на ред...
Шмекер, следен чекор?:)
Лол, јако работно место ми најде...ајде Шмекер, што е следно?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Аха...значи параноик е касиерка...Епа Егзотик нели кај касата секогаш има поситни работи за купување...мастики, бонбони, кондоми...е тоа болдираното. Зимаш кондомите ги ставаш пред нејзе она да ги помине кај бар кодот. Она дига глава и ти и намигнуваш:wink::wink:...она се смешка и си вика: кондоми купи и ме шмекна. Уфф сигурно е голем ебач!..а и згоден е :)...
Е сеа деца...значи не ме прашувајте јас како би изреагирал..ајде малку фантазија пичка му матер млади ли сте што ли сте...16 години имате хормони ви пукаат. Ајде шмекнете се со целосна сторија...јас сеа ќе идам да спијам т.е. да дремна треба да станам за 3 саата и да идам на факс. За 3 саата ќе видам шо сте напраиле па ќе дадам цела оцена за вашата шмек ситуација :) лека ноќ...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Аха...значи параноик е касиерка...Епа Егзотик нели кај касата секогаш има поситни работи за купување...мастики, бонбони, кондоми...е тоа болдираното. Зимаш кондомите ги ставаш пред нејзе она да ги помине кај бар кодот. Она дига глава и ти и намигнуваш:wink::wink:...она се смешка и си вика: кондоми купи и ме шмекна. Уфф сигурно е голем ебач!..а и згоден е :)...
Е сеа деца...значи не ме прашувајте јас како би изреагирал..ајде малку фантазија пичка му матер млади ли сте што ли сте...16 години имате хормони ви пукаат. Ајде шмекнете се со целосна сторија...јас сеа ќе идам да спијам т.е. да дремна треба да станам за 3 саата и да идам на факс. За 3 саата ќе видам шо сте напраиле па ќе дадам цела оцена за вашата шмек ситуација :) лека ноќ...
И тогаш јас и давам ливче со мој мобилен, или мсн, шмекерски и намигнувам, потоа си заминувам од супермаркетот.Натаму ќе видиме како ќе реагира таа.
И шефе добар бев како за почеток?:vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
И тогаш јас и давам ливче со мој мобилен, или мсн, шмекерски и намигнувам, потоа си заминувам од супермаркетот.Натаму ќе видиме како ќе реагира таа.
И шефе добар бев како за почеток?:vozbud:
Еве ја ќе ти каем како нешмекер, тогаш ќе и оставиш број од твојот моб на ливче , добро е до туе ама пак ќе мора да и остаеш и адреса на ливчето и тоа ливчето ќе и го дадеш дирекно у рука и тоа мило и ќе и упатиш поглед со мшмекерски осмех накј ливчето, и на заминуење ќе ги забраеш боштум боштум кондомите на каса и ќе излезеш на брзина и таа ќе вика ,,господине, господине или поарно дечко, дечко,, :)pos:) , и така се наоѓате надвор пред супер маркетот само ти и таја и во нејзините раце кондомите, и тогаш ти га гледаш дирекно у очи и не го трчаш погледот од нејзе и мило ги земаш кондомите со едната рака а со другата га фачаш за половината и почнуаш да се доближуваш и ја бакнуваш нежно и кратко и се вртиш и заминуваш по твој пат (таа ќе остане зачудена и ќе рече гледајго шмекер и после ќе ти се јави и ќе биде појче :vozbud:)

п.с ќе ме биде шмекер или гледам превише фимоој :pos:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Егзотик...слабо пријателе...двојка имаш за муабетов!..и тоа некако прогледано низ прсти поради шо се трудеше.
Зевс...браво момче...чиста 5ка :)...го имаш делот со дечко, дечко кондомите ги заборави..:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom