Odlicno napisano....osobeno prvata recenica...se zavisi od okolnostite.....pozz...јас мислам дека темава ви е промашена
нема пишани и непишани правила во шмекањето
премногу работи зависат од ситуацијата, од околностите
неможе некој типац шо врзал две лесни женски не оти е искусен, туку оти они се лесни, сеа тука да продава финти и да кажува шо е шмекање и како иде
секоја жена (женска) си е приказна за себе, значи еден совет до сите шмекери:
НЕ ПОСТОЈАТ ДВЕ ИСТИ ЖЕНИ, докажано е милион пати, на една иста финта не паѓаат две различни жени(освен ако се лесни), ако можам некое пшравило да изнесам е дека кога веке ке го започнеш разговорот треба да правиш муабет за тоа што она ке го каже те за тоа што нејзе ја интересира со цел да ти се отвори и да се ослободи, ама и то не важи секогаш, така да....ај друг пат ке правиме муабет
hehe...ko Toso Malerot si drugar...abe uste da kazes ABE NEMASE DEVOJKA STO NE MI SE SVIGASEГо правам од забава. На одмор кога бев, немаше девојче во одморалиштето што не беше исшмекано од мене
Се согласуем. Ја па д друга стран појма неам од шмекање. То ест чим сум имал девојки до сеа сигурно нешо било шмекање али тоа комплетно наивно и ненамерно било. Којзнае кава пиздарија би настанала да почнам да шмекам, на јутуб ворст шмекер ин д ворлд ќе ме пишат.Интензивен т.е. скратен курс, значи без с :pos2:
Шмекање му доаѓа ко вовед у книга. Ако знаеш да напишеш добар вовед, ќе го заинтересираш читателот и дефинитивно ќе ја прочита книгата. Абе 200 други да има, баш твојата ќе се фати да ја чита. И тоа е уметност.
шмекачот со интересен потпис....шмека, а жали...Секојдневна работа. Го правам од забава, а ако таа пак врати на моето...Ах тогаш доџи мала идемо ја и ти вечерас
Ова е навистина интересна ситуацијаТи шмекаш еден,а некој тип стои буквално пред него и случајно ти мине погледот.А он воопшто не е твоја мета,па се смешка,па се вртка,па не трга поглед од тебе,а ти незнаеш како да му кажеш да се тргне од видик.Шмекам и ме шмекаат, само што разработена техника некад погрешни сигнали дава на уште попогрешни персони
И во мој случај и во оној на другиот...
Ах, тоа шмекање!
tocno..adrenalinot tuka pri shmekanjeto se kacuva mnoguОва е навистина интересна ситуацијаТи шмекаш еден,а некој тип стои буквално пред него и случајно ти мине погледот.А он воопшто не е твоја мета,па се смешка,па се вртка,па не трга поглед од тебе,а ти незнаеш како да му кажеш да се тргне од видик.
Најдобро чувство е да шмекаш некој кој е во врска, во присуство на партнерот негов,и тоа да ти биде возвратено,преку рамо
Neka ja smeka nekoj devojka mi vo moe prisustvo, pa da mu pokazam posle ja nesto nemu.... preku ramo.......Ова е навистина интересна ситуацијаТи шмекаш еден,а некој тип стои буквално пред него и случајно ти мине погледот.А он воопшто не е твоја мета,па се смешка,па се вртка,па не трга поглед од тебе,а ти незнаеш како да му кажеш да се тргне од видик.
Најдобро чувство е да шмекаш некој кој е во врска, во присуство на партнерот негов,и тоа да ти биде возвратено,преку рамо
What ifNeka ja smeka nekoj devojka mi vo moe prisustvo, pa da mu pokazam posle ja nesto nemu.... preku ramo.......
Ima da patuvas pobrzo od svetlinata a voedno i da molis vremeto da postoi.What if
"nekoj" == "jas" == "Ag0rA"
???