Кој е најубав стадион?

• Креатор на темата Креатор на темата Alex_DarklorD
  • Време на започнување Време на започнување

Најубав стадион?

• Allianz arena

Гласови: 41 22,4%
  • Old trafford

Гласови: 35 19,1%
  • Bird's nest

Гласови: 18 9,8%
  • Wembley

Гласови: 13 7,1%
  • Santiago Bernabeu

Гласови: 22 12,0%
  • San siro

Гласови: 19 10,4%
  • Camp nou

Гласови: 22 12,0%
  • Emirates stadium

Гласови: 9 4,9%
  • Sapporo dome

Гласови: 1 0,5%
  • Maracana

Гласови: 3 1,6%

• Вкупно гласачи
    183
Алианц Арена ми е убедливо најубав
Allianz_Arena_Pahu.jpgherzog_n_de_meuron__7506ad2.jpgAllianz-Arena-architecture-479993_750_428.jpg
Но и Велтинс Арената (стадионот на Шалке 04) чијшто терен може да се повлече во подтрибинскиот простор и да биде заменет со друга подлога погодна за оджување концерти и сл.
arena_bei_nacht.jpg20080622_pan_2.jpg29526.gif.jpgVeltins_Arena.jpg

Боби[Мкд];2212308 напиша:
Дефенитивно иако сум Фан на Баерн најјубав стадион е Алианз арена.Капацитет од околу 70.000 гледачи.Ултра модерен и граден за Сп 2009!!

Плус и овие другиве се добри ама за одлични градби и стадиони Германија е на прво место.
1.Стадион во Хамбург
2.Вест Вален
3.Франкфурт
4.Берлин не ми се допаѓа
5.Келн
6.Менхенгладбах
има многу ама ги заборавив

Bobi brat , Germanija e vo se prva vo svetot sekoja drzava moze da i pozavidi .

--- надополнето ---

A za najubav stadion se znae koj e ALIANZ ARENA !!!

Не дека сум за Лион..ама вака ќе изгледа новиот стадион за 2-3 години :salut:

14548tp1.jpg

eurostadium1.jpg

14546qw3.jpg

Гласав за Ноу Камп за да се држи на Алијанц, али најубава Алијанц Арена.

не знам зашто камп ноу и сантијаго бернабе ги величате толку, кога се премногу обични погледнети ги голи се нема никаква убавина на нив освен огромни трибини и еден куп седишта за седење. не знам зашто е изоставена амстердам арена, сум бил на стадионот прекрасно здание е и е многу модерен, одлична организација за натпревари гужби и слично одлична техничо-безбедносна опрема нема шанси да направиш глупост а да останеш незабалежан, подвижен кров кој за 15 минути се затвара и што ли уште не, мене лично ми е многу поубав од камп нои и од бернабе, инаку од горе наведените алианз арена на прво место па следат сан сиро вембли и птичје гнездо

Незнам во шо ви е убав Ноу Камп. На ништо не личит однадвор.:toe:

Bird's nest- Најубав сега за сега.

не знам зашто камп ноу и сантијаго бернабе ги величате толку, кога се премногу обични погледнети ги голи се нема никаква убавина на нив освен огромни трибини и еден куп седишта за седење. не знам зашто е изоставена амстердам арена, сум бил на стадионот прекрасно здание е и е многу модерен, одлична организација за натпревари гужби и слично одлична техничо-безбедносна опрема нема шанси да направиш глупост а да останеш незабалежан, подвижен кров кој за 15 минути се затвара и што ли уште не, мене лично ми е многу поубав од камп нои и од бернабе, инаку од горе наведените алианз арена на прво место па следат сан сиро вембли и птичје гнездо

Ја па незнам зашто ја величите толку Алианз Арена??:toe:
Еден обичен стадион,ништо посебно само што има фасада од стакло друго ништо:toe:
Ај пошто гледам ги критикуваш Бернабе и Ноу Камп,кажи ми разлика меѓу овие и Сан Сиро:nesum:
Иначе според мене Птичјо гнездо,Вембли и sapporo stadium се најубави:toe:

Катар ќе ги изеде сите претходно спомнати :) Едноставно нема да има споредба :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom