Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 37
колку можат да бидат..ниџо не се пувај
треба само 4та да се бунат,а не сите години:helou:Па може да дојдат 2 година :wink:
Да се надеваме и утре дека ќе има многу!ја уште сега можам да претпоставам што ке ми се падна на крај година да полагам математика, физика или вовед во право:nerv::zid:, а денес што гледав на вести пред министерство имаше многу малку средошколци а и некои изјави беа''zakon":pos2:.
на вести кажаа дека 4 година нема да полагаат тест а колку е тоа точно немам појматреба само 4та да се бунат,а не сите години:helou:
вестите можат се' да кажуваат,што им падне на памет.Битно е министерството што ке каже и дали владата ке го поддржи тоа.на вести кажаа дека 4 година нема да полагаат тест а колку е тоа точно немам појма
Типичен пример на чист македонец.Хехее не полагаме 4-та
Ее така деца, си знаете сеа вие и спремајте се навреме
Јас знам што информации постирам на форум, а не лупетам нешто од развиената бујна фантазија што гледам дека ја имаат повеќето членови кои се јавија на темава. Уште на почетокот пишав дека од министерството ми е информацијата, ама ако не се направи работава од мравка - слон не се живи.Во ред е луѓе, после сите моменти на незнаење, неодреденост и страв што ли ќе биде, денес бидна читањето на законот и кај нас на школо и што испадна? - просветлувачкиот и олеснувачки пост на Џену грл
И новоста на денот: 4та година не полага!!
Уште нешто, со оглед на постот на Пробистипка: јас мислам дека ништо не правите со тоа што ќе изигравате уличари, зар некој ве сфаќа сериозно ако протестирате со бегање од часови? Не, ако веќе правите протест, (на што јас сум стварно против), организирајте се со формирање на соодветно тело кое ќе ве претставува пред министерство и слично.
Па не ни треба да полагаат тие. На матурата ќе се види кој професор како си го спремил својот ученик:smir:.Типичен пример на чист македонец.
И после сакате да имаме слога и единство