Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ц ц ц, да им “‘&* матер
па такви играчи ни требаат
боље се црнчишта да дојдат
него ли овие насиве нејкат да се мрднат
ок

Затоа што се крена паника околу тоа зошто Вардар сеуште ја користи опремата на Работнички еве ја причината. На 20 јули е најавено пристигнувањето на новата опрема од Ли-Нинг. Со таа опрема Вардар ќе атакува на двојната круна. Инаку договрено е со тројца од суспендираните Јорде Георгиевски, Милан Перендија и Славен Станковиќ да се ослободат од суспензијата, што значи или ќе останат или ќе заминат во странство. Засега е сигурно заминувањето на Јорде во Тирана и тоа за 15.000 евра, Денеска играат контрола со Силекс во Охрид во 18.00 часот.

Затоа што се крена паника околу тоа зошто Вардар сеуште ја користи опремата на Работнички еве ја причината. На 20 јули е најавено пристигнувањето на новата опрема од Ли-Нинг. Со таа опрема Вардар ќе атакува на двојната круна. Инаку договрено е со тројца од суспендираните Јорде Георгиевски, Милан Перендија и Славен Станковиќ да се ослободат од суспензијата, што значи или ќе останат или ќе заминат во странство. Засега е сигурно заминувањето на Јорде во Тирана и тоа за 15.000 евра, Денеска играат контрола со Силекс во Охрид во 18.00 часот.
Да играа утре ке ја гледав,вака ништо.
Да не знаеш од утре до 27ми дали Вардар ке игра уште некоја пријателска во Охрид?
Поздрав

Да играа утре ке ја гледав,вака ништо.
Да не знаеш од утре до 27ми дали Вардар ке игра уште некоја пријателска во Охрид?
Поздрав

На 19 игра со Напредок, а на 26 со динамо тирана.

Победа од 2-0 со Силекс денеска во Охрид. Стрелци: Масев и Јанчевски.

јас мислам дека стандарден шпиц у сезона ке му биде боби ама треба бар усе едно голче на нареднава и то :olee: само напред ВАРДАРЕеееееееееееееееееееееееееее..............................................

напред ВАРДАРЕEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

хахахахахаха
напред вардареееееее.............
форца фиорентинаааааааааааааа.......................
хахаха ѕвер си
ама к*р те боли
важно си за вардар
позз

И ти не си поарен, Напред Вардаре, а во аватар Арсенал :helou:

сега разбрав дека во тек е изработка на официјалната веб страна на Вардар
:kafe:

позЗ

луѓе јас одам на 26 во охрид па има ли некој да ми потврди дали тогаш се игра вардар - динамо тирана :salut:
позЗ

Еве ја ти потврдувам дека на 26 ќе има пријателска со динамо тирана или со тирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom