2010 – Почеток на Третата Светска Војна, во ноември 2010 и ќе трае до октомври 2014. Ќе почне како обична војна, но потоа ќе биде користено нуклеарно и хемиско оружје.
I ete vcera, ili onaj dena napadnaaa Severna i Juzna ... Tocno kako sto kazala vanga tocno taka i stana.Znaci kolku i da jadete gomna deka babata bila maloumna fantazerka ili sto ti znam sto, ete vi uste eden dokaz deka Vangja ubavo znaela se.
E sea dali e koincidencija ili ne ja edno ke vi kazam .. ne moze covek cel zivot da pravi koincidencii IZVINI !
Sram da ve e sto taka zborite za covek koj ne go ni poznavate, nitu ste procitale za nea nesto, nitu nisto.Samo gomnojadci bre, i ete denes pocna III svetska vojna, onaka diskretno (
koe podocna kje prerasne vo nesto nogu nogu po opasno kako sto kaza i vangja), a vie pak kje jadete gomna deka vangja nemala blaga veza od nisto, a ete faktite se na lice mesto tocni.Po tocni od nikogas pred
Na zdravje neka ni e III svetska vojna.Interesno mi e sto li kje ima na vesti vo 24.11.2011 ...Edna godina po docna

.