2010 – Почеток на Третата Светска Војна, во ноември 2010 и ќе трае до октомври 2014. Ќе почне како обична војна, но потоа ќе биде користено нуклеарно и хемиско оружје.
I ete vcera, ili onaj dena napadnaaa Severna i Juzna ... Tocno kako sto kazala vanga tocno taka i stana.Znaci kolku i da jadete gomna deka babata bila maloumna fantazerka ili sto ti znam sto, ete vi uste eden dokaz deka Vangja ubavo znaela se.
E sea dali e koincidencija ili ne ja edno ke vi kazam .. ne moze covek cel zivot da pravi koincidencii IZVINI !
Sram da ve e sto taka zborite za covek koj ne go ni poznavate, nitu ste procitale za nea nesto, nitu nisto.Samo gomnojadci bre, i ete denes pocna III svetska vojna, onaka diskretno (koe podocna kje prerasne vo nesto nogu nogu po opasno kako sto kaza i vangja), a vie pak kje jadete gomna deka vangja nemala blaga veza od nisto, a ete faktite se na lice mesto tocni.Po tocni od nikogas pred
Na zdravje neka ni e III svetska vojna.Interesno mi e sto li kje ima na vesti vo 24.11.2011 ...Edna godina po docna .
Може да дојде до војна само во случај големите сили да фатат страни ,но мислам дека кореа не е некој голем фактор во глобалната економија не е членка на нато и ја нема неговата подршка така да мислам дека ке остане на оваБацка тоа со Северна и Јужна кореа се препукувања кои ги има многу одамна а тоа баба ванѓа што предвидела НЕ викам дека НЕ е вистина туку вие што и да се деси си го поврзувате со тоа што предвидела бабата...:smir:
очи мачкање на големоglup narod ... daj be analitika i logika u tie vasi tikvi ???!?!?!?
Ovaa cekala vojna ... pa vojnata u avganistan ( irak ) pocna 15 godini pred toa .
Toa denes sto pocna e prosto UVERTIRA !!!
A da ve pitam, od kade edna prosta selska babka ke ima tolku fantazii i imaginacii pa da jade gomna za takvi raboti, kako kosmicnite brakja koi ine gi negirame, za 33te dimenzii na egzistencijan a intelegentna forma na zivot, za nuke oruzjeto i negovite posledici, za se pred 2010 i za se posle toa ....
Daj be prestanete so cepidlacenje i so skepticizam.
Vangja za istite vas go kaza slednovo:
Lugeto se nogu glupi.Ti im davaz dokazi, ti im pokazuvas i ukazuvas na nekoi raboti, a oni namesto da te poslusat, prvo so kje napravat e da skepticirat i da mislat so nivnite tesno razvieni mozoci, a odnapred se znae, deka nisto ne mozat da izmislat, tuku prosto da gi obrkat rabotite.
Leka ni zemja na site nas glupi ograniceni i maloumni luge ... za zal, bez da sakam, i jas propagam so vas.
[video]http://vbox7.com/play:cd339ee2[/video]
Ajde izgledajte go ovoj dokumentarec za vangja za toa sto se slucuvalo okolu nea 1974 godina ...
Конфликт во Индонезија ќе биде причина за трета свеЦка во 2008.2008 - Обиди за атентат на четворица претседатели. Конфликт во Индонезија кој ќе биде причина за почетокот на Третата Светска Војна.
Трета Свецка,значи глобална,масовна војна ќе почела најкасно за 6 дена.2010 – Почеток на Третата Светска Војна, во ноември 2010 и ќе трае до октомври 2014. Ќе почне како обична војна, но потоа ќе биде користено нуклеарно и хемиско оружје.
И ова кај да е,ќе бидне...2011 – Поради радиоактивното зрачење, на Северната хемисфера нема да има животни и растенија. Муслиманите ќе започнат војна со хемиско оружје против Европејците кои се уште се живи.
После сите уништувања од глобален карактер, човештвото создало нов извор на енергија и изградило вселенски брод?!?? И тоа каде! за Венера?! Па знел ли тој што ги тропал овие глупости кој услови владеат на венера? Атмосверски притисок 90 пати поголем од земјата, просечни температури од 450 степени целзиусови и дождови од сулфурна киселина! Одиме понатаму! За нецели 20 години од третата светска војна, во 2043 светската економија е во подем, а до 2046 веќе секој орган можел да биде пресаден!2028 – Развивање на нов извор на енергија. Гладот полека престанува да биде проблем. Се развива вселенски брод со пилоти за Венера.
Вештачко сонце? Темна страна на земјата?:uvo: И децата во градинка знаат дека земјата нема темна страна! Која е таа темна страна? Кога кај нас се стемнува на другата страна се разденува!2100 – Човечки направено Сонце ја осветлува темната страна на Земјата.
Температурите на сонцето можат само да се зголемуваат како што водородот се троши и претвора во хелиум, во никој случај неможе да се намалат!2201 – Термонуклеарните реакции на Сонцето се забавуваат. Температурите опаѓаат.
2291 – Сонцето се лади. Се превземаат обиди за негово обновување.
И се бројат деновите на темава
Баш заради раперот кој почна да меша баби (лол) и жаби.Ne ama seriozno, citas sto pisuvaat nekoi? Pogotovo raperot (citam samo ovaa stranica, drugite me mrzi)
Baba Vangja be ej...
Подсвесно не сакаме да прифатиме ништо што сугерира крај и несигурна иднина. Посебен случај е што се јавуваат "балкански" случаи како погоре. А како и да е... со 20% и јас имам успех на уплатени 100 натпревариЗначи Курск, 9/11, II СВ и уште некои работи кои ги прорекла се обистиниле, има и работи кои не се обистиниле, а ги прорекла (околу 20%). И тоа е ОК.
Мене ме интересира зашто сите тука (а и не само тука на форумов) се фаќате за листата измислена од руски жолт печат - работи кои никогаш не ги прорекла?
Веројатно затоа што работите што ги пишува таму се бомбастични и спектакуларни. Немаше да биде интересно да не беа такви. Немаше ни да ги измислат in the first place.
Подсвесно не сакате да прифатите дека тоа е конструкција, затоа што е поинтересно вака.
20% не се обистиниле (така и напишав).Подсвесно не сакаме да прифатиме ништо што сугерира крај и несигурна иднина. Посебен случај е што се јавуваат "балкански" случаи како погоре. А како и да е... со 20% и јас имам успех на уплатени 100 натпревари