Копиле арбитриско. Така и Англија 1966 ја победи Германија у финале на Светско, ама што да се прави. Треба да се стават сензори како у хокеј, па кога ќе помине топката да светне сијалица. Ова вака само нервоза ствара беше или не беше гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jadi Burek напиша:Новиот претседател на фудбалскиот клуб Вардар - Орце Камчев ќе биде гостин во емисијата во петок 21 март 2008,
почеток 22 и 30.
Г. Камчев се согласи емисијата да биде од отоврен карактер, што значи дека ќе може да се дебатира во живо и да се поставуваат прашања од страна на гледачите.
И овој да го изрекламирам опиноков еднаш...
А еве дел од минатото на Камчев...
“Орце Камчев ослободен од притвор со кауција од 60.000 евра “ - Наслов од 2006та година во Утрински Весник.
znaci gotovo za ova li se borevte kolku pari vi dade kamcev ili vi plati vo natura so patiki i trenerki sramota navistina dadov potpis a sega mi e krivo zasto ocekuvav uprava so legitimitet a ne athok resenie neka vi na cest ama za drug pat podrska tesko ke dobiete ne samo od mene tuiku i od drugi cesni navivaci
јас мислам дека тој не е за вардар... сомителен е некако но времето ке покаже
абееее он не дека е сомнителен он е лопов до крај ама ради тоа што е заколнат душман на Трфиун(бивши зет мислам дека му е) може да биде нешто од се ова плус сега има и политичка подршка прва сериозна хајка против Трифун Работнички станува пепел и Вардар пак на врв кај што му е место....да можам да бирам ке изберам сто пати подобар ама во моментов е измислен овој
kazete samo edno se prekinuva li bojkotot za utre so sileks jas i onaka ke idam ama za drugite daj kazete