Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
That happens all the f*ckin time. ><a na primer se muvate so nekoi toj se smiruva so bivsata i saka pak da se muvate?
a na primer se muvate so nekoi toj se smiruva so bivsata i saka pak da se muvate?
абе имаше една девоја која идеше со типот подолги години. и отпочеток јас не сакав да имам ништо со неа ради дечко и. ама кога нејзе и се присака, јас не одбив. и теравме 3-4 пати мување, после и секс падна, иако таа викаше ова не е во ред, ама шо да и правам...она повеќе го сакаше тоа од мене![]()
Нема да продолжам да се мувам... не заради неа туку од други причини
primer koi?
Затоа што сум се мувала со него подолго време и очигледно ми значел нешто и кога тој после се тоа ќе ја стави бившата во преден план, нормално дека прекинувам со него.
Муабетов ми беше да не излезиш натепана еден ден!Зато шо има секакви специјалки,да не виси клипче на јутуб кај шо те тргаа за коси,а дека ќе се прам мајка тереза и заради жал за женска му да не се смувам :nenene:..не ми беше тоа муабетот.Подобро да се каеш за некоја работа што си ја направила отколку цел живот да жалиш бидејќи не си ја направила.
Ако била лоша-искуство, ако била добра- добар спомен:smir: