прво да честитам годишнина уште еднаш на вардар и комити...
се беше организирано добро, само единствена замерка имам на управата што многу одолговлекуваше со прославава. прво требаше во јуни, па јули, септември, 7 октомври за на крај да биде денеска, што може да се смета за успех бидејќи како се движеа работите се плашев дека може и да нема прослава
според мене натпреварот да се играше во јуни, па и во септември сигурно би се наполнил цел стадион...
натпреварот како натпревар не ме интересираше многу, она што ме интересираше беа комитите, одлична организација, пиротехника и се останато... едно
ГОЛЕМО :bravo: од мене!
незнам што друго да искоментирам, за пфц скопје навивачите едноставно ноу комент зашто се повтори она што јас го тупев изминатиот период, а сега не сакам да се повторувам :pos2:
ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР, ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !!!
Од кај да почнам, по кого да плукам...
Прво ќе плукнам еднаш малку за слабата игра на Вардар. Екстремно слабата.
Па по втор пат ќе плукнам многу, за катастрофалната организација од страна на клубот. Катастрофично катастрофална.
Трето ќе плукнам и по навивачите на запад затоа што “воџата“ мораше да им вика ајде бре што ви е, навивајте. Сепак, респектабилна бројка на луѓе на запад. Фала богу и бакљадата на крај беше добра.
Четврто, би сакал да ги истуширам од плукање оние мочковци на исток како и сите други кои ги имаше во огромен број на југ а навиваа за Партизан. Да им се серам на сите нивни предци и српски идоли што ги научиле да навиваат за странски клуб. Срам да им е!
брат кај нас во македонијава нигде нема добра организација па верувај дека и ова е успех...
е мене таквите луѓе ме нервираат, одат на запад само поради фактот што другиот ден ќе се фалат во школо дека се комити, биле на запад...
според мене секој оној што веќе оди на запад треба да не се штеди, за сите други нема место, зашто сепак не е работата само да се наполни запад. конечно треба да се преземе нешто, т.е. на запад да може да се влегува само со членска карта