Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
леле утре мамицата циганска ќе им ја е*ам! иако се ми мириса дека ќе биде наместен натпреварот, сепак ќе си ја испразнам душата против брацо и циганите

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Се надевам дека нема утре да пишувам и тука нервозни постови, како денес кај Победа.
Но, познавајки ги актерите од Вардар, може да се случи уште некоја режија. Дај Боже да грешам.
И да загубат, ама машки, во прав фудбал, нема да ми е мака...Ама лешинарски како денес Победа...ќе биде голем срам!

П

Паспарту

Гостин
Се надевам дека нема утре да пишувам и тука нервозни постови, како денес кај Победа.
Но, познавајки ги актерите од Вардар, може да се случи уште некоја режија. Дај Боже да грешам.
И да загубат, ама машки, во прав фудбал, нема да ми е мака...Ама лешинарски како денес Победа...ќе биде голем срам!
за жал таков ни е фудбалот... од вардар најчесен играч е јорде кој сам играше во претпоследно коло против македонија ѓп, другиве играчи сите добро знаеме како играа или поточно кажано како одеа по теренот. срамота е за македонскиот народ ако против кипарскиве цигани утре го продадат натпреварот! за сите кои незнаат, анортозис е тим за кои што навиваат грчки националисти и од исти такви цигански фаци е формиран. секој што е во скопје утре да оди на овој натпревар и да даде поддршка, исто така секој што има знаме со сонцето од куклеш да го земе со себе на стадион, да знаат и научат циганиве во која земја доаѓаат и чии потомци сме ние

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Вечер Вардар ќе има утакмица,така?Кога,каде и со кого?

F

fantomX

Гостин
На Грдаски во Скопје со Анортозис (Кипар), прво квалификационо коло од УЕФА Куп, прв натпревар, 20.15ч, пренос А1 ТВ

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Идам на запад обавезно. hehe:
Дај боже да го јадат курот циганите. :zlo:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Шитната е оваа, Анортозис тепа 100%.

П

Паспарту

Гостин
натпреварот е тргнат од многу странски кладилници ццц

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Аман бе Вардар и Победа заедно да не ги договараја и овие утакмици. Поарни беа од Победа ама резултато ист.

Се чудам како оди публика на овие утакмици дури не се научат управата да работат како шо треба и да заслужат навивачи на трибини. Засега доста се оние со УПРАВА ПЕ*ЕРИ

F

fantomX

Гостин
Аман бе, во 89 минута гол примија?!? Е не бива и не бива:nenene:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако беше шитната...ептен мајсторски изведено...ама, 99% ми се виде дека е чиста.
Играа вардарци, имаа шанси, не ги искористија, и на крајот, племето циганско, мамето нивно...гол од офсајд постигнаа. Тоа е...

F

fantomX

Гостин
Ако беше шитната...ептен мајсторски изведено...ама, 99% ми се виде дека е чиста.
Играа вардарци, имаа шанси, не ги искористија, и на крајот, племето циганско, мамето нивно...гол од офсајд постигнаа. Тоа е...
За тоа си во право, што знам не изгледаше така шитната, како на пример андорскиот клуб што го победи Макаби Тел Авив, што е доста големо изненадување. Не играше лошо Вардар, барем првото полувреме

П

Паспарту

Гостин
штета што изгуби вардар, иако во најмала рака беше рамноправен. на тоа судиското педерче да му е*ам се женско во фамилија! мислев дека ќе ја наместат, но искрено не изгледаше дека е наместена. нема шанси македонски клуб вака добро да намести натпревар, барем разликата од наместениот натпревар со елбасан и овој натпревар беше огромна и со самото тоа мислам дека паѓаат во вода барем кај мене сомнежите за наместен натпревар :) штета само што перендија не го нокаутираше судијата, за тоа искрено многу жалам

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Абе аманн како можеа во 88 мин.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: барем 0-0 да изваејаright

Kajgana Shop

На врв Bottom