Tell me about that... :kajg:
:bravo:
Ма нема веза то според мене... Поглупа работа од фејк тру муабетот немам сретнато... Со која цел би го деморализирал некое дете со тоа шо ќе му јадиш лајна колку нема слушано и колку му се срање бендојте шо ги слуша... Глупа конзервативна работа... Со која цел? Да го направи по јак металец? :pos2: Заеби... Никогаш нема да го сватам курчењето јас повеќе имам слушано ти помалце... Металика се геј, да се асфалтираат улиците во периферијата на Скопје и Амди Бајрам за претседател... Муабето звучи ко чиста политика... Таквите искомплексирани металци бараат некакво си признание и почит од помладите пошто помалце музика имале овие слушано... абе ајде! Мене ако некој човек ми е одвратен не добива почит од мене па ако сака и со Анџела Госоу анален секс да имал! Болна човечка борба за престиж и слава! Таквите серковци треба да сватат дека оваа музика се слуша за самиот себе и дека душевно треба да исполнува... Ако не знаат и не можат да ја слушаат тогаш нека слушаат Слаткар и нека дркаат на спотови на 50 Цент
А за фалењето нека им се фалат на мајка им и татко им дома шо слушаат... а не мене! :party1: