СДСМ и Бране за Северна Македонија, дали и ВМРО се согласува?

• Креатор на темата Креатор на темата fanatic
  • Време на започнување Време на започнување
Пријателе за друго незнам, ама болдираниве работи ние редовно си ги конзумираме и овде.....колку да не се сфатиме погрешно :)

A be ne e loso redovno da se konzumira, loso e koga toa ke ti stane EDINSTVENA zivotna motivacija i cel....i koga ke prestanes da pravis se drugo, osven gorenavedenoto .Razbiras?:tv:

Зарем не беше БЦ кој јавно пред приемот во НАТО изјави дека МК е спремна да прифати прием со референцата и со тоа значително ја заслаби македонската позиција пред приемот.

Сега јавно во ОН изјави дека МК е спремна на фер компромис со Грција ако идентитетот не бил загрозен ама и Милошоски ми се чини даде многу слична изјава.

Можеби се е само театар додека не се донесе топката пред голот а кој ќе го даде финалниот удар нема ни да биде битно.

A be ne e loso redovno da se konzumira, loso e koga toa ke ti stane EDINSTVENA zivotna motivacija i cel....i koga ke prestanes da pravis se drugo, osven gorenavedenoto .Razbiras?:tv:

Да да, те разбрав Extremes....туку само се шалам.

А инаку многу ми е јасна ограниченоста во размислувањето и делувањето на младите во развиените земји.

Епа тоа бре ABC....тоа прашање и јас го поставувам од пред неколку месеци.
Човекот на најголемата политичка функција во државава....нема став околу најбитното прашање во последните шеесетина години.
Ниту риба ниту девојка ебаго.
Еееј, абе народ очи си исповади....а оној кој е платен да се нервира и мисли околу тоа...ич не му чуе.
Те Бранко, те Петко те Трајко, те предавници, те патриоти.
Дрн дрн.
Па кој че ми рацку таков Премиер мајку му.
Бриго моја преџи на другога.
Три години веќе, тоа му е муабетот.

Па и ја знам така да бидам Премиер.
Ќе си го земам АБЦ за финансии, Винстон за надворешни, Струмикс за правда, Конкрит за дијаспора, Братот одма го ставам на место на Паско...Лет3 прв џандар...и таман од "Форум Кајгана" ќе направиме една влада.
Ќе се занимаваме со ситни работи кај што има кеш, а а ќе згусти нешто....одма Бранко е крив....Тито е крив Сталин е крив.
А ќе дојде време за некоја одлука, или да се пресече нешто...одма прстот накај народот.
Он нека си вади очи....кој го .....

Полесно здравје.
Ako treba covek za nabavka na tenkovski delovi...pisi PP.:)[/quote]
Ako ti treba minister za terorizam kazi javno. Daj mi go Winston za vrski so nadvor i ovoj od odbrana , i puni so pari sme garantirano....:)

Можеби се е само театар додека не се донесе топката пред голот а кој ќе го даде финалниот удар нема ни да биде битно.

Топката е веќе пред голот но мнооогу битно е финалниот удар да го изведе патриот.

Доколку на Грујо и компанија не им одговараше оваа состојба најсоодветен потег ќе им беше на време да го повлечат од игра тој што им ја мести топката на противничкиот тим, уште првиот пат кога ќе го стори тоа. Импичмент за БЦ поради неговото саботирање на одбранбените линии ќе беше јасна порака за тоа кој каде стои. Но, такво нешто нема.

Владо, сеј мадро, да не седиш ___________ :)

а) на кожна фотеља и да броиш пари
б) модро
в) на кожна фотеља и да броиш пари

*намерно одбрав опција В наместо Ц, да не се лути АБЦ :)

Pola-pola sakas?:)

Топката е веќе пред голот но мнооогу битно е финалниот удар да го изведе патриот.

Доколку на Грујо и компанија не им одговараше оваа состојба најсоодветен потег ќе им беше на време да го повлечат од игра тој што им ја мести топката на противничкиот тим, уште првиот пат кога ќе го стори тоа. Импичмент за БЦ поради неговото саботирање на одбранбените линии ќе беше јасна порака за тоа кој каде стои. Но, такво нешто нема.
Ako gvujo bese pameten ke izgubese na izbori, ama posto e tapa a branko vo sporedba so nego einstein, padna vo ista stapica ko negoviot mentor :toe::toe:

Сега дури ја видов темава и неможам да ги читам сите постови...
А дали ова значи дека нашиот "почитуван" претседател го прифаќа името Северна Македонија?????

Ijas se prasuvav zasto neodat na impicment(otpovikuvanje na funkcijata predsedatel):(vaka pravi golemi zbrki i problemi.Zarem ce cekaaat do mart da rasturi se sto moze da se rasturi?A tokmu toa e i prasanjeto. VMRO se soglasuva so promena na ime ?Ako toa se sluci verojatno si potpisuvaat smrtna presuda, i nikogas vekje nema da dojdat na vlast .

Ako gvujo bese pameten ke izgubese na izbori, ama posto e tapa a branko vo sporedba so nego einstein, padna vo ista stapica ko negoviot mentor :toe::toe:

Тоа само СДСМ знае да го изигра :). Пред да дојде старото ВМРО на власт (Љупчовото) СДСМ за изборите имаше толку катастрофална изборна кампања што апла беше јасно (ако не си ептен глуп) дека не може да е случајно. После се случи Танушевци па квази војната и после е историја.

Сега дури ја видов темава и неможам да ги читам сите постови...
А дали ова значи дека нашиот "почитуван" претседател го прифаќа името Северна Македонија?????

Добро утро :aplauz:.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=98232

,,„Вима“ пишува дека на средбата со министерот за надворешни работи на Грција во Њујорк Дора Бакојани, Нимиц појаснил дека главното политичко прашање не е спорот за името на Македонија, туку прашањето за идентитетот на државата.,,

Овие дефинитивно ја поминуваат секоја граница на нормално човеково разамислување...нацистите за овие се детска градинка.

Potpolno si vo pravo, Gruevski imashe i se ushte ima lesen pat do "eliminacija" na "kupeniot igrach".Zoshto ne go koristi?? -po mene zatoa shto i toj e del od "postkichevskite prerodbenici".
"Eliminacijata" moze a i mora da bide izvedena so pravni sredstva koi gi razbira zapadniot svet.

Potpolno si vo pravo, Gruevski imashe i se ushte ima lesen pat do "eliminacija" na "kupeniot igrach".Zoshto ne go koristi?? -po mene zatoa shto i toj e del od "postkichevskite prerodbenici".
"Eliminacijata" moze a i mora da bide izvedena so pravni sredstva koi gi razbira zapadniot svet.

Кои се правните средства? Дали се и реално можни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom