Колку често играте кошарка и колкаво искуство имате во кошарката?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Често играм, ако не секој ден, преку една, заради обврско со школо :smir: Летово по цел ден играв :toe: иначе играм од мал кошарка, а никогаш не сум тренирал

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Едно време како дете тренирав кај Брко у Кисела Вода ама после неколку месеци заврши моето сериозно бавење со кошарка. :) Сега многу ретко се дружам со баскетот, можеби еднаш во 2,3 месеци.

V

VeniVidiVici

Гостин
Тренирав од 3-то одделение до 4-та година средно, т.е. до пред 4 години.
Не сум како Коби но со висина од 1.75 го допирам обрачот без проблем.
1 сум ја куцал, и ја незнам како успеав, но успеав и после 1 месец се откажав...:vozbud: Одраз 65цм... со тегови 50цм.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
3
па играм од 2 одд. сеа по 2-3 саати дневно се собираме....

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
секој ден по 3/4 саати. не можам да си го замислам животот без кошарка.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Иам големо искуство и претежно владеем на терените XD

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
играм доста , секогаш кога е добро времето .. маалски баскет , го обожавам !!

Член од
22 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Тренирав како помал ама продолжив само со уличен баскет во маало со другари за релаксација но играм редовно околу 2 години и сум добар ова лето купувам и нова топка спалдинг па ќе падне добра кошарка :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Шо знам играв и ко мала во малата па нашкола редовно или кај спортската сала со друштво ... :smir:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Летото од крај на јуни па се додек не почне сесија секој ден по 2 саата во маала :vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Браво дечки ме бендисува тоа што играте и ја сакате кошарката, само напред и бидете упорни и не одкажувајте се никогаш.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Тренирав 6 години, играв и за Репрезентација арно ама се откажав пред 2 години ради многу познатата причина, колку пари толку музика ! Моите не беа до толку загреани да фрлаат пари по тренери за овие да ме играаат, иако истиот тренер ме водеше во текот на сите 6 години и заедно променивме неколку екипи, али парата ги менува лугето, а виде пара кој те ебе. На тренинг партал ги правиш доага утакмица 5 мин те става да играш, оди утепај се. :)
Меѓутоа тоа што сум се откажал од професионалната кошарка не значи дека целосно сум ја баталил, скоро секој ден се игра баскетче, се наогаат нови предизвици по различни маала и то. :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не е се до парите пријателе,си можел клуб да смениш,а репрезентација ко репрезентација,младинските репрезентации отсекогаш биле преку врски кај нас,не мора да играш за репрезентација :)

Kajgana Shop

На врв Bottom