Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ama parite se osnovot betty boop ... sto ke ti se cuvstva ako nemas leb da ti jadat decata ...

Dosea ne sum videl devojka da ide so onoj sto ide so tocak ( toj od mojot ekstremen primer ) a ona sredena skockana
Не е секогаш така но во многу случаи тоа е и пресуден фактор.
Ќе видиш некој катастрофа со некоја лепотица и ќе се запрашаш што е работата. После ќе разбериш дека бил богат тој:toe:

Ama parite se osnovot betty boop ... sto ke ti se cuvstva ako nemas leb da ti jadat decata ...

Dosea ne sum videl devojka da ide so onoj sto ide so tocak ( toj od mojot ekstremen primer ) a ona sredena skockana

Средена топ и на точак. Чиста еколошка романтика, шо ќе ти фали? :vozbud:Башка сега има и патека... мераци. :pos:

Сега сериозно: пари требаат, ама во нормала. Да можеш да функционираш, да отидеш, да се вратиш, да завршиш работа, да си напраиш кеиф на душата, а не да те рашетаваат ко штафета во супер луксузна кола и да седиш ко воштана фигура на маса. Значи, џабе да седнеш во екстра ресторан, со парајлии околу тебе, а не ти е лезет на душата, џабе... нема убавина.
Голем дел од популацијата ги има потребните средства за живот. Како и колку ќе ги надградиш зависи од тоа колку ти сече паметот, колку си способен, колку си снаодлив... - значи пак треба ум.

Aham eve be aleks lepoto neprevazidjena ...

Ti so tocak iskacas ili kako ?

U sutka se oblekuvas ili ?

parfemi koristis na tocenje ili original ?

sam ziveesh ?

ajde da vidime sto predispozicii nemash ti pa sto toa od cista lepota i sharm li idat so tebe sponzorushite ....mislam kako gi zacaruvash ...

Od tebe cuv samo glup muabet dojdi navezbaj se ke te sakaat ...ajd drugo sto ...

Ti na sponzorushata ke i zboruvash ubavi muabeti , ke ja razberesh i taka nataka toa li e ? Abe ne mozesh da i prijdesh ko rengen se tie
slusaj batka,ne moram nisto da ti kazuvam,ama ajde:
-iskacam koga so kola, koga so taksi,parfemi koristam original(i toa gledam da bide sto e mozno podobar),garderoba nosam skapa i jaki marki,i ne ziveam sam,a prijatel ,mene voopsto ne me palat(mozebi vo toa e i fintata) nekoi si tamo sponzorusi(klosarki)sto nemaat ni za leb ni za nisto i sto ne gi biduva sami da napravat pari,sto ne gi biduva za nisto vo zivotot,osven da se pleskaat za ponekoja pijacka ili nekoja garderoba(zatoa sto samite na sebe toa ne mozat da si go dozvolat,i baraat nekoj da im go dade,ZATOA STO SE KLOSARKI,KLOSARKI I SAMO KLOSARKI),a mene takvi klosarki ne me interesiraat ni najmalku,zemi prosetaj niz gradov da vidis kakvi koli vozat devojki be i kolku pari imaat(ili mislis deka bogatasive imaat samo sinovi ili pak deka zenite ne se sposobni da napravat pari),i objasni mi togas zasto site tie sponzorusi prvenstveno odat so gadni decki so kes.zar ubavite decki nemaat pari,ednostavno e, tie klosarki ne mozat da si dozvolat ubav decko.koga ne bi bile klosarki bi birale decko(koga biu mozele da si dozvolat),i ne se ni priblizno tolku pametni (kako sto ti mislis)zato sto ako se,zasto ne mozat oni samite da napravat pari(eve go nivnoto prasanje),a ako veke ne se tolku pametni,ne mi e jasno zasto ne mozes da legnes nekoja takva nepametna devojka(a da ne igras po nejzino),i da znaes uste nesto jas sum uste pogolem rengen od niv,ja znam sekoja mana i sekoe delce na zenskoto telo(covek vezbam po nekolku desetici devojki dnevno),im ja poznavam gradbata od A do SH.

a tebe da te prasam.bi idel li ti sreden skockan,so nekoja klosarka sto ide so tochak?
fakt e deka se mnogu potrebni parite,no ne e fakt deka maskoto e toa koe sto treba da gi poseduva.sto e so bogatite devojki?

@WINSTON
-vikas zenskite ne se palat na izgled(ne znam samo koj te izlazal,ili pak samo si se tesis),dali i tebe togas ne te pali izgledot kaj zenskite?dali i ti letas po pari?
tuku sekogas bilo i sekogas ke bide,na masko sekogas mu bilo mnogu potesko(recisi nevozmozno) da priznae deka nekoj e podobar fraer od nego zatoa sto podobro izgleda,zatoa sto znae da se ponasa,da vrti muabeti i da smuva zenska idr.odkolku da kaze deka pojak fraer zatoa sto deckoto imal poveke pari ,pojaka kola i sl.
-toa sto ti go zboris e nisto drugo osven izrazen kompleks kaj poveketo maski,koi ne gi biva da legnat devojka(bez da ja platat),i se tesat,pa duri i site se trudat da gi ubedat deka taka funkcionira svetot,t.e. deka site zenski se sponzorusi(i deka bez pari ne mozes da fatis jaka devojka)zatoa sto oni ne mozat.batka mene ama ic ne mi e gajle dali ti veruvas vo ova,ili ne,jas ti kazuvam nemam nikakov problem so devojkite,pa nemam problem da legnam ni sponzorusa.
A aponzorusava na sarm ja fakas?Deka epten si zgoden u ubav i taa vo delirium vednas daj be simni se od oblaci ziti se.

a be uste kolku pati da kazam NE ME INTERESIRAAT SPONZORUSI(KLOSARKI)
i da te prasam:A TI NA STO FAKAS DECKOVCI ? NA SARM?NA STO?
i devojko jas voopsto ne sum na oblaci ,i nemam potreba da bidam.a za tebe ne znam.

i eve vi da vidite reakcija na najgolemite svetski sponzorusi,na prisustvoto na eden od najgolemite svetski fraeri.

Другар еден му гаси колата ептен зимно време и девојка му стално ја гура колата. То мора да је љубав. Него му гаси тоа крнтијата, а она си е средена ,скоцкана(ако добро ја фаќам поентата на Винстон).
Не се сите исти. Плус и малку превише искуство е да кажеш сите девојки се исти. А и ако сите ги ставаш во исти кош, тогаш нишо чудно да сакаш да брцнеш малку од другиот кош, па да станеш геј:tv:.

a be uste kolku pati da kazam NE ME INTERESIRAAT SPONZORUSI(KLOSARKI)
i da te prasam:A TI NA STO FAKAS DECKOVCI ? NA SARM?NA STO?
i devojko jas voopsto ne sum na oblaci ,i nemam potreba da bidam.a za tebe ne znam.
Pa samiot velis deka mozis bilo kakva da fatis sponozrusa klosarka vakva takva site tipovi gi nabroja ,jas samo ti kazuvam deka ti izgleda ne go svakas poimot sponozrusa.Taa kako takov lik vo opsestvoto bas i e gajle dali ti imas 30 ,60 godini dali si zgoden ili imas stomak do kolena.Nea ednostavno i se bitni pari i luksuzen zivot koj prosecen covek ne veruvam da moze da i go ovozmozi e sega ako si nekoj biznismen mozi iti si fakas sponzorusi ama ako si obicen smrtnik cisto sumnajam deka ti ke ja sarmiras nea so muskuli.
I da prasa za mene jas si fakam nekoj koj e na isto nivo so mene ne sakam da bidam podolu od nekoj,zs mene ne mi treba nekoj da mi plaka zarabotuvam dovolno sama ,a ako mi plati ne e na odmet jas ke cestam drugiot pat.

Pa samiot velis deka mozis bilo kakva da fatis sponozrusa klosarka vakva takva site tipovi gi nabroja ,jas samo ti kazuvam deka ti izgleda ne go svakas poimot sponozrusa.Taa kako takov lik vo opsestvoto bas i e gajle dali ti imas 30 ,60 godini dali si zgoden ili imas stomak do kolena.Nea ednostavno i se bitni pari i luksuzen zivot koj prosecen covek ne veruvam da moze da i go ovozmozi e sega ako si nekoj biznismen mozi iti si fakas sponzorusi ama ako si obicen smrtnik cisto sumnajam deka ti ke ja sarmiras nea so muskuli.
I da prasa za mene jas si fakam nekoj koj e na isto nivo so mene ne sakam da bidam podolu od nekoj,zs mene ne mi treba nekoj da mi plaka zarabotuvam dovolno sama ,a ako mi plati ne e na odmet jas ke cestam drugiot pat.
a be ne zboruvav jas licno za mene(dadov samo primer deka i mene mi se slucilo,i deka e vozmozno),samo ne mi kazuvajte deka toa ne e mozno,koga ke im se pojavi dovolno jak fraer ,taa veke nema ni da misli,dali vi e toa jasno.i toa samo sto ke go vidi,a da ne zboruvam pa uste da pocne i da i vrti muabeti i slicno.nema i nepostoi covecko sustestvo imuno na takvo nesto.
P.S vidi gi klipot so TYSON BECKFORD

aleks utvrdivme deka i se lickas se mickas taka ... a toa koshta bato vikash nosish marka parfemi koristish ... znaci preku 100 evra mesecno otprilika da receme ... znaci na marketing gi fakas kao...ok e pa ja so tie pari ke ebam 4 picki i nema se zamaram... kapirash sega deka ne e do pametot, sharmot i muabetot sam se pobi da e samo do toa ke ideshe u skinata jakna i ke karueshe pichinja ama ti im stvarash lazna slika za tebe iako si kloshar se praish demek ne si kloshar a kloshar si ... jas sum bar posten izvolte castenje kurcanje po 25 evra do 50 evra i sto ja imam instant SEX ti sto imash prazna bochica od parfem Hugo BOSS ... ne raskazuj molim ti se ... iskochi ti so tocak najdi natprosecna picka u kafich ja spomenik ke ti gradam . Ja koa sum bil kopilj na vreme komunizma sum imal edna od pojakite devojki , beshe skromna mnogu ubava ama beshe mlada ne razbirashe i drugo vreme beshe ni kola sum imal, so tocak sum ja vozel na gidan ama drugo vreme beshe imashe ideali ljubav nekoja seaaaa abe se se kurvi 95 % ne mi prodavaj muda za bubrezi , ne se teshi sam sebe deka ako se nabildash ke te sakaat picinjata , pocni da bildash mozak bolje bi ti bilo da fatish nekoja intelektualka bar a ne da i kazuesh kolku digash na kosa klupa ...

Ajde kolku ti e plata 200 evra neli ?

Ako ti e tolku drugar ti si isto taka kloshar za taa sto vozi BMW , sto tatko i ima pari i kupil stan ... PARA NA PARA ide ... ne zivej u iluzija ...odma i taa koga ke te doznae deka i ti si maski kloshar sponzorush ke te shutne ... a ke te doznae odma po kolata i po stanot koj go nemash ...

Tebe ti ostanuva samo lazh i prevara ...dobar marketing nisto drugo...ama toa e na kratka staza ...nikoj denes ne e naiven a najmalce bogatite i sponzorushite ... ako izlazesh nekoja do 18-19 godini ok i tolku ti e toa...

Sponzorushite ne se klosharki srcinja se i tie , si se borat kako znaat i umeat ...da ova kriza samo potraje jos jedno 10 godina ... super

Другар еден му гаси колата ептен зимно време и девојка му стално ја гура колата. То мора да је љубав. Него му гаси тоа крнтијата, а она си е средена ,скоцкана(ако добро ја фаќам поентата на Винстон).
Не се сите исти. Плус и малку превише искуство е да кажеш сите девојки се исти. А и ако сите ги ставаш во исти кош, тогаш нишо чудно да сакаш да брцнеш малку од другиот кош, па да станеш геј:tv:.

Rekov 95 %

I mene mi gurale drugar na vremeto nema veze toa ...

Eve kolku godini ima devojkata i kolku godini idat ...

Aj ti fati devojka vecerva , kachi ja u ficho i kazi i da te gura da ti zapali da vidime kolku ke bide so tebe ponataka ...ete ja poentata druze

ja znam sekoja mana i sekoe delce na zenskoto telo(covek vezbam po nekolku desetici devojki dnevno),im ja poznavam gradbata od A do SH.

Ti rekov jas tebe deka si PUZACH ... i kako ti pomaga ova puzacko iskustvo so im znaes manite na teloto da gi sharmirash i da ti se frli sponzorushata u pregratki :pos2::pos2:

Не е секогаш така но во многу случаи тоа е и пресуден фактор.
Ќе видиш некој катастрофа со некоја лепотица и ќе се запрашаш што е работата. После ќе разбериш дека бил богат тој:toe:

Ама тоа не е од сега од секогаш било така, сега е само ептен многу по изразено, не за џабе останало од старите Убавите круши свињите ги јадат!
И ептен отидовте од темата од жени дали се сите исти , се сведовте на спозоруши итн.. божем сите вријат од пари, или сите трчаат по истите па женско саглам не остана, е не е така бар во мојот случај не, а тоа што има премногу спонзоруши тоа е друга ситуација, јбга безпарица, и за едно искачање во град се би дале, да ги видат во убава кола, скоцкани и се попратно. Па макар и тој да е некој стар чиче, значи се баш се дури и нивната младост, за повисок статус.

Крајната цел на жените во глобала е иста, разликата е во методот, начинот на пристап и расположливите ресурси да стигнат до таа цел.

aleks utvrdivme deka i se lickas se mickas taka ... a toa koshta bato vikash nosish marka parfemi koristish ... znaci preku 100 evra mesecno otprilika da receme ... znaci na marketing gi fakas kao...ok e pa ja so tie pari ke ebam 4 picki i nema se zamaram... kapirash sega deka ne e do pametot, sharmot i muabetot sam se pobi da e samo do toa ke ideshe u skinata jakna i ke karueshe pichinja ama ti im stvarash lazna slika za tebe iako si kloshar se praish demek ne si kloshar a kloshar si ... jas sum bar posten izvolte castenje kurcanje po 25 evra do 50 evra i sto ja imam instant SEX ti sto imash prazna bochica od parfem Hugo BOSS ... ne raskazuj molim ti se ... iskochi ti so tocak najdi natprosecna picka u kafich ja spomenik ke ti gradam . Ja koa sum bil kopilj na vreme komunizma sum imal edna od pojakite devojki , beshe skromna mnogu ubava ama beshe mlada ne razbirashe i drugo vreme beshe ni kola sum imal, so tocak sum ja vozel na gidan ama drugo vreme beshe imashe ideali ljubav nekoja seaaaa abe se se kurvi 95 % ne mi prodavaj muda za bubrezi , ne se teshi sam sebe deka ako se nabildash ke te sakaat picinjata , pocni da bildash mozak bolje bi ti bilo da fatish nekoja intelektualka bar a ne da i kazuesh kolku digash na kosa klupa ...

Ajde kolku ti e plata 200 evra neli ?

Ako ti e tolku drugar ti si isto taka kloshar za taa sto vozi BMW , sto tatko i ima pari i kupil stan ... PARA NA PARA ide ... ne zivej u iluzija ...odma i taa koga ke te doznae deka i ti si maski kloshar sponzorush ke te shutne ... a ke te doznae odma po kolata i po stanot koj go nemash ...

Tebe ti ostanuva samo lazh i prevara ...dobar marketing nisto drugo...ama toa e na kratka staza ...nikoj denes ne e naiven a najmalce bogatite i sponzorushite ... ako izlazesh nekoja do 18-19 godini ok i tolku ti e toa...

Sponzorushite ne se klosharki srcinja se i tie , si se borat kako znaat i umeat ...da ova kriza samo potraje jos jedno 10 godina ... super
covek ti pak greska si nesto,pa ako para na para ide,kako sponzorusive(klosarki)idat so bogati,i so 25-50evra covek mozes da legnes samo najeftinite drolji ,a ne nekoja jaka sponzorusa,i ako ne e do sarmot,pametot muabetot izgledot,pa na sto lovat sponzorusite,imas prijatel ti izgleda uste mnogu,mnogu da ucis.a dodeka ne naucis samo plakaj eftini droljicki(koi patem nekoj gi pleska i za dzabe),ama ne i ti.
i prvo bidi fraer pa fati i ubava i bogata i pametna,a posle bidi uste pofraer pa neka ne te shutne,ama izgleda za dzabe ti zboram,tebe uste ne ti e poznat terminot fraer.

Ma da tebe ti e poznat gledam istetovirano ti e na celo ti pishe FRAER...hahahaha

Daj be ne laprdaj ...

PARA NA PARA ide za zenenje, vrska dolga ... da se spoi kapitalot nikoj ne se zeni so sponzorusha ...

Prosto e jas sakam da ja ebam , taa saka nov mobilen razmena ... kaj ke razberesh ti toa visha matematika ti e ...

Ti si drugar kloshar bez navreda ama finansiski si kloshar i se teshish ke stanesh FRAER ke se uvalish kaj nekoja sto ja puzish u teretanata... pola plata ti ide na kreatin, bianaboli pola plata ti ide na garderoba ...ama vikash FRAER SUM ... aham da ok FRAERISHTE SI ...

Jas ne sakam da fatam BOGATA kako tebe posto nebogatite gi vikash KLOSHARKI ...jas sakam da fatam so razbiranje devojka pa neka e i u kontejner piknata so demode garderoba ama da ima dusha ... od pepelashka ke ja napraam princeza . I zatoa baram od tie 5 % sto ostanaa normalni . Ama ich ne me interesira dali ima dva denara u djep ili ima ...vazna mi e dushata i razbiranjeto a na koj da mu dadam jas sve koga se 95 % sponzorushi ????

A ti ti si batko malce nenormalen... :tapp:
Po muabetot ...celta ti e da ne fatish klosharka zasto ... oti se nadevash tatko i ke ti otvori firma i nema vishe da gi puzish tie u teretana ... ajde sea koj e kloshar koj e gospodin i na kraju kraeva koj e fraer ????

Ti rekov so takov pamet samo te nosam u London da ebesh babi , tuka mozesh samo si fantazirash i da digash tegovi

Dobro be narode sto napraivte od temava?
Site zenski gi napraivte klosarki, sponzorushi itn. a ustvari nema vrska,Site se razlicni, si ima i takvi i takvi ama NE SE SITE ISTI.
Primer si ima devojki so idat samo za pari ne vikam ne, ama ima i devojki sto na primer idat so nekoj covek zatoa sto go sakaat bez razlika dali imal toj pari ili ne.Primer eve najiskreno za mene ke zboram, mene ne mi e bitno nekoj decko dali ke ima pari ili ne.Dajbe nekoj ke ima pari i ke me tretira mene ko klosarka, ili pak ke bide zaljuben u sam sebe, si misli deka so pari se moze da se kupi.Ne mi trebaat takvi tipovi...Si sakam skromni maski, so koi ke mi bide interesno, ke znaat da me nasmeat, ke bidat iskreni....
Ako sakate da doznaete kakvi se zenskite i dali se site isti, fatete si nekoja skromna zenska, bidete skromni, bidete svoi, bidete razlicni od drugite, a ne da odite se samo so sponzorushi, kucki so idat samo za pari, i togas vremeto ke si go kaze svoeto.
I daj dosta ovde po forumov za temava gleam krs se napraivte, nekoj se fali kakov bil, kolku pominal, kakvi gi imal, kako da ne-bas na takvite sto se falat ne im veruvam a do dusa i da e toa vistina ne me interesira...
Samo daj vratete se na temata zaso temava ne e sponzorusi tuku dali se site zenski isti!!!!
I dosta se inatite...

MOjata teorija gledam e tocna finite devojki ziveat na forum 5 % uvek se tuka i samo tuka :smir::smir: Bravo Sk girl ...btw i ti imas maksimum 19 godini neli ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom